Υλικά συνταγής

2 φιλέτα στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μικρά κομμάτια

Για τη μαρινάδα

1 κ.σ. ουίσκι

1 λεμόνι (ο χυμός του)

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

4 κλαδάκια θυμάρι ή 2 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι

½ κ.γ. πιπέρι καγιέν

½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά

3 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

Εκτέλεση συνταγής

1. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη μαρινάδα σε μπολ και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ