ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Eurovision: Δείτε πόσο κοστίζουν τα ρούχα που φοράει η Μ.Σάττι στη σκηνή 

Στην πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής αποκαλύφθηκαν και τα ρούχα που θα φοράει η Μ.Σάττι στην εμφάνισή της

Eurovision: Δείτε πόσο κοστίζουν τα ρούχα που φοράει η Μ.Σάττι στη σκηνή 

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν εικόνες από την πρώτη τεχνική πρόβα της Μ.Σάττι στη σκηνή της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και η ομάδα της έδωσαν στους fans του μουσικού διαγωνισμού μια μικρή γεύση από την «εκρηκτική» εμφάνιση που έχουν προετοιμάσει, και την οποία θα απολαύσουμε αρχικά στον β΄ ημιτελικό του διαγωνισμού, όπου διαγωνίζεται η ελληνική συμμετοχή, με την ελπίδα να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, κάτι που θεωρείται βέβαιο σύμφωνα και με τα σχετικά προγνωστικά.

Πέρα από κάποια κομμάτια της δυναμικής χορογραφίας, στην πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής αποκαλύφθηκαν και τα ρούχα που θα φοράει η Μαρίνα Σάττι στην εμφάνισή της.

Στα σχετικά βίντεο που ήρθαν στο «φως», η τραγουδίστρια καταγράφεται με μωβ μεταλλιζέ balloon φούστα, ένα τοπ με σκισίματα, και εντυπωσιακές μαύρες μπότες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η φούστα της τραγουδίστριας κοστίζει 500 ευρώ, ενώ οι ψηλές μπότες με κορδόνια που φοράει η Μαρίνα Σάττι κοστίζουν 1.574 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.