Υλικά συνταγής

500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

¼ φλιτζ. ξύδι

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 πιπεριές ψιλοκομμένες

3 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος

αλάτι

πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση συνταγής

1. Βράζουμε τα φασόλια για 5 λεπτά και στραγγίζουμε το νερό. Τα βράζουμε με καθαρό νερό για άλλα 20 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ