Υλικά συνταγής

για τα σουβλάκια κοτόπουλου

500γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου

1 ντομάτα

1 μικρό κρεμμύδι σε φέτες

2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

½ κ.γ. μπούκοβο

125ml κέτσαπ

2 λάιμ (ο χυμός τους)

4 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

για τα λαχανικά

1 μελιτζάνα

2 πιπεριές κόκκινες

1 πιπεριά πράσινη

2 κολοκυθάκια

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

1.Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρούς κύβους και το βάζουμε σε γυάλινο μπολ. Χτυπάμε σε μούλτι την κέτσαπ, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, το μπούκοβο, την πάπρικα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Περιχύνουμε με αυτό το κοτόπουλο και ανακατεύουμε απο πάνω προσθέτουμε το κρεμμύδι σε φέτες και την ντομάτα σε ροδέλες. Αφήνουμε στο ψυγείο τυλιγμένο με μεμβράνη για τουλάχιστον 1 ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ!