Υλικά συνταγής

για τη ζύμη

1 φλιτζ. καρύδια

1 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη

1 φλιτζ. ζάχαρη

5 αυγά

1 φακελάκι μπέϊκιν πάουντερ

1 βανίλια

1 κ.γ. κανέλα

για το σιρόπι

1½ φλιτζ. ζάχαρη

2 φλιτζ. νερό

για την κρέμα

1 λίτρο γάλα

6½ κ.σ. κάστερ πάουντερ

8 κ.σ. ζάχαρη

λίγα καρύδια

Διαδικασία συνταγής

Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βάζουμε την ζάχαρη με το νερό και μια φλούδα λεμονιού προαιρετικά, να βράσουν περίπου για 5 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδω