ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Απόνησος: Ο κρυμμένος θησαυρός του Αγκιστρίου που θα σας μαγέψει (βίντεο)

Πρόκειται για ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο βρίσκεται στα νοτιοδυτικά παράλια του Αγκιστρίου

Απόνησος: Ο κρυμμένος θησαυρός του Αγκιστρίου που θα σας μαγέψει (βίντεο)

Ψάχνετε για μια διέξοδο από την ρουτίνα της πόλης; Η Απόνησος σας καλεί!

Αυτό το γραφικό νησάκι, αγκαλιασμένο από τα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μια σύντομη εκδρομή γεμάτη χαλάρωση και ηρεμία.

Για να φθάσετε στο νησί, θα χρειαστεί να πάρετε ένα καράβι από τον Πειραιά και σε περίπου μια ώρα θα βρίσκεστε σ’ αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Πρόκειται για ένα ιδιωτικό νησί, το οποίο βρίσκεται στα νοτιοδυτικά παράλια του Αγκιστρίου και απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σκάλας, ενώ η ακτή της καλύπτεται από επίπεδα και λεία βράχια.

Η παραλία είναι μικρή σε έκταση, μήκους περίπου 150 μέτρων και μέσου πλάτους 5 μέτρων. Υπάρχει οργανωμένο κομμάτι με ξαπλώστρες αλλά και χώρος αν θέλετε να απλώσετε την πετσέτα σας.

Τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας δίνουν την αίσθηση ότι κολυμπάτε σε μία φυσική πισίνα. Επίσης, στο σημείο υπάρχει μία ειδική ράμπα προς διευκόλυνση των λουόμενων για τις βουτιές τους.

Το καταπράσινο τοπίο με το πευκόδασος προσδίδουν στην παραλία μια εξωτική νότα. Τα πρώτα μέτρα της θάλασσας είναι αρκετά ρηχά, με αποτέλεσμα οι μικροί επισκέπτες να μπορούν να κολυμπήσουν με άνεση, ενώ για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης θαλάσσιων ποδηλάτων και κανό.

Στην Απόνησο υπάρχει οργανωμένο beach bar αλλά και μια ταβέρνα με εξαιρετικές θαλασσινές γεύσεις. Σε περίπτωση που βρεθείτε στο σημείο το απόγευμα, τότε, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Τις εντυπώσεις κλέβουν, επίσης, η λιμνοθάλασσα που σχηματίζεται από τη μια πλευρά της Απονήσου καθώς και οι ερημικές παραλίες Μάγκιζα και Μπαριάμα, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένου, τέλος, ότι στο νησί δεν υπάρχει καμία ξενοδοχειακή μονάδα, αρκετοί επισκέπτες κατασκηνώνουν ανάμεσα στο πευκοδάσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.