Υλικά συνταγής

3-4 ώριμες ντομάτες

1 κούπα ρύζι

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. ρίγανη

½ κ.γ. δυόσμος (προαιρετικά)

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά)

½ κ.γ. ζάχαρη

πιπέρι

αλάτι

Διαδικασία συνταγής

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις περνάμε απο μούλτι. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις ντομάτες. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδω