Υλικά συνταγής

1 κιλό φασολάκια

1 φλιτζ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

5 ντομάτες ώριμες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ή περασμένες από μπλέντερ

2 κλαδάκια θρούμπι

1 φλιτζ. νερό (βραστό)

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Καθαρίζουμε τα φασολάκια από τις ίνες στο πλάι και κόβουμε τις άκρες. Τα πλένουμε καλά.

Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 λεπτά, μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και να πάρουν λάδι όλα. Περίπου για 10 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβαστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ