Φαγητό
Υλικά συνταγής
1 κιλό φασολάκια
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
5 ντομάτες ώριμες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ή περασμένες από μπλέντερ
2 κλαδάκια θρούμπι
1 φλιτζ. νερό (βραστό)
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Καθαρίζουμε τα φασολάκια από τις ίνες στο πλάι και κόβουμε τις άκρες. Τα πλένουμε καλά.
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 λεπτά, μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και να πάρουν λάδι όλα. Περίπου για 10 λεπτά.
Διαβαστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ