Υλικά συνταγής

9 λίτρα πολτό από ντομάτες (ρόμα κατά προτίμηση) ώριμες και ζουμερές (περίπου 11 κιλά ντομάτες)

6 κ.σ. ανθό αλατιού

2 κ.σ. ζάχαρη

Διαδικασία συνταγής

Ετοιμάζουμε πρώτα τον πολτό μας. Πλένουμε πολύ καλά τις ντομάτες, χαράσουμε ενα σταυρό στη μια πλευρά, τις μπλανσάρουμε και τις ξεφλουδίζουμε. Τις πιέζουμε ώστε να βγουν τα σπόρια. Πολτοποιούμε τις ντομάτες σε μούλτι και μετράμε να έχουμε 9 λίτρα.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!