Υλικά συνταγής

6 σνίτσελ

2-3 αυγά

1½ φλιτζ. φρυγανιά (περίπου)

1 φλιτζ. βρώμη

½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη

1 φλιτζ. αλεύρι

3 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη

ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε μουστάρδα στα σνίτσελ. Τα τρίβουμε με παρμεζάνα, να κολλήσει πάνω στη μουστάρδα. Χτυπάμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα φαρδύ και βαθύ πιάτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβαστε την υπόλοιπη συνταγη ΕΔΩ