Υλικά συνταγής

για την τηγανιά

1 κιλό χοιρινή τηγανιά

300γρ. μανιτάρια λευκά

1 ποτ. κρασ. κρασί λευκό

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

για τη μαρινάδα

2 σκελίδες σκόρδο

3 κ.σ. μέλι

⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 φλιτζ. ξύδι μπαλσάμικο

3 κ.σ. σόγια σος

2 πορτοκάλια (ο χυμός τους και ξύσμα)

½ κ.γ. κανέλα σκόνη

⅓ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

Διαδικασία συνταγής

Μαρινάρουμε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ στα υλικά για τη μαρινάδα.

Σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα απ’ όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 3 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ