Υλικά συνταγής

150γρ. ρόκα baby ή 2 ματσάκια ρόκα

50γρ. συκομαΐδα

6 κ.σ. καρύδια χοντροκομμένα

1 φλιτζ. τριμμένα κίτρινα τυριά

για τη βινεγκρέτ

1½ κ.σ. μουστάρδα με μέλι ή 1 κ.σ. μουστάρδα και 1 κ.γ. μέλι

2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

2 κ.σ. χυμός λεμονιού

8 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε την ρόκα και την αφήνουμε να στεγνώσει ελαφρά. Κόβουμε τη συκομαΐδα σε λεπτές φέτες και κάθε φέτα στα τέσσερα. Προσθέτουμε στη ρόκα τη συκομαΐδα, τα καρύδια, τα τριμμένα τυριά και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ. Σερβίρουμε αμέσως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δειτε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ