Υλικά συνταγής

1 φλιτζ. φακές

1 φλιτζ. ρύζι μπονέτ

2 φλιτζ. σπανάκι (αφού καθαριστεί)

1 κόκκινη πιπεριά σε λεπτές φέτες

½ κ.γ. μοσχοκάρυδο

1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη ή 1 σκελίδα λιωμένη

1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο στο μούλτι

⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 λεμόνι (ο χυμός του)

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Σε κοχλάζον αλατισμένο νερό, βράζουμε τις φακές για περίπου 30 λεπτά (ανάλογα με το πόσο βραστερές είναι). Τις σουρώνουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ