Υλικά συνταγής

  • 500γρ. ριγκατόνι ή πένες ριγέ
  • 2 ντομάτες κομμένες κονκασέ
  • 4 αγγουράκια τουρσί σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 20 ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 1-2 πιπεριές πράσινες σε φέτες
  • 6 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλ/να φύλλα
  • 100γρ. φέτα τριμμένη
  • ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr