Υλικά συνταγής
για τα κεφτεδάκια

  • 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 500γρ. κιμάς χοιρινός
  • 1 αυγό
  • 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
  • 1½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη ή 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο
  • ½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 πρέζα κύμινο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. κοφτό αλάτι
  • 1 κ.γ. κοφτό πιπέρι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνι

για τη σάλτσα

  • ελαιόλαδο από αυτό που τηγανίσαμε τους κεφτέδες
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 σφηνοπότηρο ξύδι (περίπου)
  • 1 ποτήρι νερό (περίπου)
  • αλάτι
  • πιπέρι
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr