Η μαγειρική είναι ένας κλάδος ο οποίος πάντα θα μας εκπλήσσει, καθώς μέσα από αυτή μαθαίνεις διαρκώς νέα πράγματα σχετικά με τα αγαπημένα σου τρόφιμα.

Εσύ, λοιπόν, γνωρίζεις γιατί πρέπει να βάζεις ένα παγάκι πάνω σε ένα μπιφτέκι που ψήνεται;

​Στην πραγματικότητα θα πρέπει να το βάζεις για να γίνει το μπιφτέκι σου πιο αφράτο. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί πολύ απλά, είναι η κατάλληλη στιγμή όσο ψήνεται να βραχεί με νερό. Θα τραβήξει την απαραίτητη υγρασία και δε θα γίνει καθόλου σκληρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά το ιδανικό ψήσιμο για το μπιφτέκι είναι στη σχάρα η οποία είναι σημαντικό να είναι καλά καθαρισμένη. Τη σχάρα λοιπόν την καθαρίζεις με αλουμινόχαρτο ή με κρεμμύδι τα οποία τα τρίβεις επάνω της.