Αδιαμφισβήτητα, το φρέσκο ψωμί είναι το αγαπημένο όλων, όμως όταν περνάει η μέρα και δεν το έχουμε τελειώσει, αναζητούμε τρόπους για να το φυλάξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Γι’ αυτό δείτε παρακάτω δύο μικρά κι έξυπνα κόλπα για να διατηρήσετε περισσότερες ημέρες φρέσκο το ψωμί.

1. Πριν βάλετε το ψωμί στην ψωμιέρα, περάστε το εσωτερικό της με ένα πανί βουτηγμένο σε ξύδι. Θα βοηθήσει να διατηρηθεί περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2. Αποθηκεύστε το ψωμί μέσα σε μια πλαστική σακούλα, στην οποία όμως πρώτα θα έχετε τοποθετήσει λίγο σέλινο. Μην ξεχάσετε να την σφραγίσετε καλά καθώς όταν το ψωμί έρχεται σε επαφή με τον αέρα ξεραίνεται ακόμη πιο γρήγορα.