ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Η McDonald’s μεγαλώνει τα -αμφιβόλου ποιότητας- μπέργκερ της για πρώτη φορά στην ιστορία της

«Θα είναι μεγαλύτερα και πιο χορταστικά»

Η McDonald’s μεγαλώνει τα -αμφιβόλου ποιότητας- μπέργκερ της για πρώτη φορά στην ιστορία της

Τα McDonald’s σχεδιάζουν να λανσάρουν μεγαλύτερα μπέργκερ, ανταποκρινόμενα στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών τους.

Ο κολοσσός του fast food ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός «μεγαλύτερου και πιο ικανοποιητικού μπέργκερ» για την τόνωση των πωλήσεων.

Τα νέα μεγαλύτερα μπέργκερ θα διατεθούν αρχικά σε επιλεγμένες αγορές για να αξιολογηθεί η ανταπόκριση του κοινού.

Η εταιρία παρουσίασε τον Δεκέμβριο ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης, επικεντρωμένο στο βασικό της μενού, με έμφαση στο βοδινό κρέας.

Έχει ήδη εγκαινιάσει μια εκστρατεία για τις αναβαθμίσεις στο Big Mac, το quarter pounder με τυρί και το διπλό cheeseburger.

Για πρώτη φορά στην 84χρονη ιστορία της, η McDonald’s κάνει αλλαγές στα παραδοσιακά της μπέργκερ.

Η μαζική παραγωγή των συγκεκριμένων μπέργκερ υπενθυμίζουμε πως είναι ιδιαίτερα αποκρουστική, και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν τα προϊόντα αυτά, κανονικό κρέας. 

Η αλυσίδα αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις πρόσφατα, με τα στελέχη της να προειδοποιούν για επιβράδυνση στην ανάπτυξη λόγω μποϊκοτάζ που συνδέονται με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Την Τρίτη, η εταιρεία προειδοποίησε για πιθανά αδύναμα έσοδα εξαιτίας της συνεχιζόμενης σύγκρουσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η McDonald’s διαψεύδει ότι λαμβάνει θέση στην τρέχουσα σύγκρουση και δηλώνει ότι δεν φέρει ευθύνη για τις πράξεις των franchisees της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.