Η ιταλική συνταγή για την περίφημη μακαρονάδα “caccio e pepe”.

Υλικά

  • 500γρ. σπαγκέτι
  • 300γρ. πεκορίνο τριμμένο ή παρμεζάνα (όχι πολύ πικάντικο)
  • Φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεμίζεις μία μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αφήνεις να βράσουν τα μακαρόνια – μετά από 2 λεπτά βάζεις μέσα μια κούπα και αφαιρείς νερό – το κρατάς στην άκρη. Στα 7 λεπτά ακριβώς σουρώνεις τα μακαρόνια και τα ξαναβάζεις στο νερό που είχες κρατήσει σε κατσαρολάκι με σιγανή φωτιά. Ρίχνεις το τυρί και ανακατεύεις ώσπου να ομογενοποιηθεί με το νερό. Έπειτα ρίχνεις μπόλικο πιπέρι. Ετοιμη!