Οι πλήρεις στίχοι του νέου τραγουδιού της Σακίρα «Acrostico», το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη, είναι αφιερωμένο στους γιους της και παράλληλα εκτοξεύει «αιχμές» κατά του Πικέ.

">

Από τότε που έγινε γνωστό ότι η Σακίρα επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι, οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο ανυπομονούσαν να ακούσουν τους στίχους και να μάθουν αν χρησιμοποίησε το τραγούδι για να βάλει στο στόχαστρο και πάλι τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ.

Ο τίτλος του τραγουδιού, «Acrostico» σημαίνει ακροστιχίδα. Η ακροστιχίδα είναι μια ποιητική σύνθεση στην οποία τα αρχικά, μεσαία ή τελευταία γράμματα κάθε στίχου όταν διαβάζονται κάθετα σχηματίζουν μια λέξη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι φαν να διακρίνουν ένα διπλό νόημα στον τίτλο που πυροδοτεί εικασίες.

Ωστόσο, αυτή τη φορά βγήκε η συναισθηματική πλευρά της Σακίρα, καθώς αφιέρωσε το τραγούδι στα παιδιά της, Milan (Μίλαν) και Sasha (Σάσα).

Το πρώτο γράμμα κάθε στίχου της πρώτης στροφής, διαβασμένο κάθετα από πάνω προς τα κάτω σχηματίζει το όνομα του «Milan» και στη μέση του τραγουδιού το ίδιο συμβαίνει με το άλλο της παιδί, τη «Sasha».