Η βρετανική εφημερίδα «Evening Standard», έβαλε την Σίφνο στη λίστα με τα πιο μαγευτικά μέρη όπως η Ανδαλουσία, το Κάπρι, η ακτογραμμή του Μεξικού και η Ζάμπια.

«Με εξαιρετική κουζίνα, πανέμορφες εκκλησίες και μερικές από τις καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων, είναι άξιο απορίας πώς κάποιος δεν έχει ακόμη επισκεφτεί τη Σίφνο», όπως περιγράφεται.

Στο άρθρο του standard.co.uk περιγράφεται τι μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης στο νησί, ποια μέρη να δει, ιστορικά και θρησκευτικά. Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσει.

«Ο Τουρισμός είναι το οξυγόνο για την οικονομία του νησιού μας. Προσαρμοσμένοι στις συνθήκες της εποχής, ενεργοποιούμε τον κύκλο των φίλων του νησιού και συμμετέχουμε σε εικονικές εκθέσεις και ψηφιακά τουριστικά workshops, ώστε μαζί με την επιτροπή τουρισμού να απευθυνόμαστε με σύγχρονα μέσα στις αγορές ενδιαφέροντός μας», δήλωσε σχετικά η δήμαρχος Σίφνου.

Το νησί προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες τόσο για εκείνους που θέλουν ήρεμες διακοπές, όσο και για εκείνους που θέλουν να κάνουν πεζοπορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!