Ποιος θα είναι ο αντίπαλος με την Σάσα Σταμάτη;

Οι αγρότες της Φάρμας, μετά το σήμα του Σάκη Τανιμανίδη, μεταφέρθηκαν στον αχυρώνα ώστε να ψηφίσουν ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος ο οποίος θα βρεθεί να αντιμετωπίσει την Σάσα Μπάστα.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στον πίνακα και «κάρφωσαν» τον παίκτη που ήθελαν να βγει στον τάκο. Τα περισσότερα καρφιά συγκέντρωσε η Ανίτα Μουτσάι.

«Με στεναχωρεί αυτό που βλέπω για το λόγο ότι παίζω με την Σάσα. Είμαι έτοιμη για εδώ αλλά όχι με την Σάσα. Με την Σάσα είμαι πάρα πολύ κοντά και δεν μου πάει η ψυχή να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν θα είμαι εγώ» σχολίασε συγκινημένη η παίκτρια μετά την ανακοίνωση του ονόματός της ως δεύτερη μονομάχος. Μπορεί να μην είναι μεγάλο χρονικό διάστημα στο reality του Ant1, έφτασε όμως η στιγμή που θα μονομαχήσει για την παραμονή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σάκη, εγώ έχω ολοκληρώσει το ταξίδι μου εδώ. Είμαι πάρα πολύ καιρό εδώ. Έχω κάνει τον κύκλο μου. Δεν θα ήθελα ένα καινούργιο παιδί να μπει σε αυτή τη θέση. Θέλω να το ζήσει» σχολίασε η Σάσα Μπάστα δακρυσμένη και στεναχωρημένη από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.