Εντυπωσιακό trailer για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια φαίνεται να κάνει έναν από τους πιο δυναμικούς «προλόγους» για την πρεμιέρα της εκπομπής της!

Εμπνευσμένη από τη διάσημη σκηνή της οντισιόν του «Flashdance», βλέπουμε την όμορφη παρουσιάστρια με μπούκλες, κορμάκι και γκέτες να βρίσκεται μπροστά από την κριτική επιτροπή, που δεν είναι άλλοι, από την ομάδα της.  Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Πέτρος Κουσουλός, ο Χριστόφορος Πέσκιας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Νάνσυ Παραδεισάνου και ο Στέφανος Μιλάτος την παρατηρούν με…αυστηρό ύφος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκινά να κάνει ένα εντυπωσιακό και δυναμικό χορευτικό, στους ρυθμούς του τραγουδιού «Hideaway».

Όταν λοιπόν τελειώνει την χορογραφία της, ο Παύλος Σταματόπουλος την κοιτά με αυστηρό ύφος και τη ρωτάει: «Κάτι άλλο;». Το χαμόγελο της Κωνσταντίνας είναι αρκετό για να απαντήσει.

Δείτε το trailer της εκπομπής, που ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου, στις 9:45 το πρωί και ανέβασε η παρουσιάστρια στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Και το βίντεο, από το οποίο εμπνεύστηκαν το trailer…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!