Ο αδελφός του τραυματία παίκτη του Survivor, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, Δημήτρης αναφέρθηκε στο ατύχημα που έγινε με εμπλεκόμενο τον αδελφό του και την Ειρήνη Κολιδά στον Άγιο Δομίνικο. Σε εκπομπή του «E» λοιπόν ανέφερε πως η οικογένειά του δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος τους γνωστοποιούσε το ατύχημα και τον τραυματισμό του.

«Ο Μάριος ή μάλλον η παραγωγή, ήθελαν να προλάβουν αυτά που είχαν διαρρεύσει μέσω διαδικτύου. Μας ενημέρωσε ότι υπήρξε κάποιο ατύχημα, κάποιος τραυματισμός. Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τον Μάριο, που μίλησε με τη μητέρα μου», ανέφερε ο Δημήτρης Ιωαννίδης

Συνεχίζοντας είπε πως «απλά μας είπε ότι υπήρξε ατύχημα, με μετωπική σύγκρουση, τραυματίστηκε ο ίδιος, κάποιο τραύμα στην κλείδα και αυτά είναι όλα. Είμαστε σε αγωνία και στην αναμονή. Δεν έχουμε εκτενή ενημέρωση για το τι συνέβη. Προφανώς η παραγωγή κρατάει κάποιους είδους απόρρητο».

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, «οι ιατρικές γνωματεύσεις καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων- Ειρήνη Κολιδά, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης-, οι οποίοι θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!