Συγκλονίζει η ιστορία μιας παίκτριας στην Καμπότζη.

Η 23χρονη παίκτρια του Voice San Sreylai δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην πρωτεύουσα της Καμπότζης. Η Sen Sreylai είχε επισκεφθεί κέντρο ομορφιάς στο προάστιο Boeung Keng Kang όταν την εκτέλεσε ο πρώην σύζυγός της. Ο 53χρονος τελωνειακός στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η οικογένεια και οι φίλοι της τραγουδίστριας δηλώνουν πως συχνά διαμαρτυρόταν για τη βίαιη και χειριστική του συμπεριφορά. Αλλά και για την αρνητική επίδραση που είχε στους δύο γιους τους.

Η αδερφή της 23χρονης San Kongkea είπε ότι είχε ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της πριν από αρκετά χρόνια αλλά είχε αρνηθεί. «Όταν μπήκε στο The Voice, η σχέση τους έγινε ακόμα χειρότερη επειδή τη ζήλευε» δήλωσε στο TVFB.

Φίλος της τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι ο Chey συνέχιζε να την παρενοχλεί ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. «Ο σύζυγός της δεν ήθελε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς», δήλωσε η Dara στο Phnom Penh Post. «Και από τότε που μπήκε στο The Voice, δεν είχε σταματήσει να την ενοχλεί». San Sreylai The Voice.

">

Κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 23χρονης. Φαίνεται να μιλάει με τον Chey στην είσοδο της κλινικής ομορφιάς Vita Longa γύρω στις 4 το απόγευμα. Γυρίζει την πλάτη και αρχίζει να απομακρύνεται. Ήταν τότε που ο Chey έβγαλε όπλο και τη σκότωσε πισώπλατα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικός που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου άκουσε 3 με 4 πυροβολισμούς. Έτρεξε τότε έξω και βρήκε τα πτώματα του ζευγαριού στην είσοδο της κλινικής.