Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβλήθηκε αρχικά τις τηλεοπτικές περιόδους 1998-1999 και 1999-2000, αλλά από πότε έχει παίξει πολλές φορές σε επαναλήψεις.

Αν και η αρχική ώρα μετάδοσής της ήταν βράδυ, πλέον παίζεται μεσημέρι. Γυρίστηκαν συνολικά 68 επεισόδια, ωστόσο στις επαναλήψεις ο ΑΝΤ1 προβάλλει μόνο τα 60. Ο Χάρης Ρώμας ρωτήθηκε γιατί συμβαίνει αυτό κι απάντησε: «Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” δεν είναι πολλά επεισόδια. Είναι περίπου 70. Και δεν παίζονται και όλα. Έχει επιλέξει ο ΑΝΤ1 κάποια από τα οποία εκείνη την ώρα που παίζονται να μην είναι τόσο… Έχει γίνει μια επιλογή που είναι, ξέρω εγώ, περίπου 60 επεισόδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πρόσθεσε, δεν τον ενοχλεί πλέον που η κωμική σειρά με εκείνον και την Ελένη Ράντου έχει παίξει τόσες πολλές φορές σε επανάληψη, ίσα ίσα το θεωρεί τιμητικό: «Αυτά παίζουν ξανά και ξανά και ξανά. Αυτό που κάποτε, λοιπόν, μου έλεγαν κάποιοι πως είναι αρνητικό… Και η ίδια η Ελένη Ράντου… Ότι θα “καούμε”. Εγώ αποφάσισα κι αυτό με απελευθέρωσε, πως είναι ένα πολύ μεγάλο παράσημο, μια πολύ μεγάλη χαρά, κάτι που δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Αυτό το συναίσθημα είναι αναντικατάστατο».