ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ελληνική νεοφυής επιχείρηση στην γεφύρωση του χάσματος ΜμΕ που επιθυμούν προβολή στην αγορά της Κίνας

Ελληνική νεοφυής επιχείρηση στην γεφύρωση του χάσματος ΜμΕ που επιθυμούν προβολή στην αγορά της Κίνας

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αύξηση του κινέζικου τουρισμού προς την Ευρώπη και την Ελλάδα κατ’ επέκταση, όπως τονίζει o Γιώργος Παπαχρήστος διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης πλατφόρμας διεπιχειρησιακού εμπορίου Toorbee, που φιλοδοξεί να γεφυρώσει το χάσμα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και προβληθούν στην αγορά της Κίνας.

Η πρώτη ελληνική Start-Up παροχής εξειδικευμένων B2B υπηρεσιών στο χώρο του τουρισμού, υπογραμμίζει ο Γιώργος Παπαχρήστος φιλοδοξεί να γίνει η «γέφυρα» μεταξύ μεγάλων online τουριστικών πρακτόρων της Κίνας και μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η εταιρία που τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από 50% προσφέρει οπτικοακουστικές λύσεις στα μέλη της πλατφόρμας, ώστε με τον τρόπο αυτό να επικοινωνήσουν τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως σημειώνει ο κ. Παπαχρήστος, η κινέζικη αγορά είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δεν έχει καμία σχέση με τις παραδοσιακές. Για παράδειγμα ένας Κινέζος δεν μπορεί να αντιληφθεί πως γίνεται η παρασκευή ενός παραδοσιακού ελληνικού φαγητού σε έναν ελληνικό προορισμό, οπότε είναι χρήσιμο το οπτικοακουστικό υλικό ώστε να αντιληφθεί αυτή την υπηρεσία, αναφέρει ο κ. Παπαχρήστος.

Eνδεικτικό της δυναμικής του κινέζικου τουρισμού αποτυπώνεται και στην ταξιδιωτική δαπάνη του, που όπως τονίζεται ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ την ημέρα και είναι μακράν στην κορυφή των τουριστών με τις υψηλές δαπάνες ανά ταξίδι. Η ελληνική Start-up βρίσκεται σε δεύτερο γύρο χρηματοδότησης, ενώ ήδη έχει προβεί σημαντικές συνεργασίες με ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Κίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.