ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Ρωσία: Οι εγχώριες αεροπορικές εταιρείες θα αποκτήσουν 885 αεροσκάφη μέχρι το 2036

Ρωσία: Οι εγχώριες αεροπορικές εταιρείες θα αποκτήσουν 885 αεροσκάφη μέχρι το 2036

«Η απαίτηση των ρωσικών αεροπορικών εταιρειών σε αεροσκάφη θα φθάσει τις 885 μονάδες έως το 2036, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους από το Λε Μπουρζέ της Γαλλίας, όπου πραγματοποιείται η μεγαλύτερη αεροπορική έκθεση στον κόσμο», ο πρόεδρος της εταιρείας Boeing στη Ρωσία και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) Σεργκέι Κράφτσενκο.

Ο κ. Κράφτσενκο, θεωρεί ότι η αγορά της ΚΑΚ μπορεί να απορροφήσει 1.320 αεροσκάφη. Επισημαίνει μάλιστα ότι “αν αυτή τη στιγμή στον κόσμο παρατηρείται αύξηση της τάξεως του 7% στις αερομεταφορές, τους τελευταίους μήνες οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες αναπτύσσονται με ρυθμούς της τάξεως του 20-22%”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτιμά επίσης ότι τα 140 δισεκατομμύρια δολάρια που θα χρειασθούν για να αγορασθούν τα 1.320 αεροσκάφη, σύμφωνα με τους πιο συντηρητικούς υπολογισμούς, δεν θα καλύψουν τις ανάγκες των αερομεταφορέων, επειδή όπως λέει, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.