ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Eurostat: Στο 0,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο 2017

Eurostat: Στο 0,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο 2017

Οι χαμηλότεροι ετήσιοι ρυθμοί πληθωρισμού παρατηρήθηκαν τον Ιούνιο στην Ιρλανδία (-0,6%), στη Δανία (0,4%) και στη Ρουμανία (0,7%) ενώ στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στο 0,9%…

Σταθερός στο 0,9% παρέμεινε τον Ιούλιο του 2017 ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, σε σχέση με τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τον Ιούλιο του 2017 ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη παρέμεινε σταθερός, σε σχέση με τον Ιούνιο, στο 1,3% και στην ΕΕ στο 1,5%. Ένα χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2016, ο πληθωρισμός τόσο στην Ελλάδα, όσο στην Ευρωζώνη και στην ΕΕ βρισκόταν στο 0,2%.

Σε ετήσια βάση, τα χαμηλότερα επίπεδα πληθωρισμού στην ΕΕ τον Ιούλιο του 2017, καταγράφηκαν στην Ιρλανδία (-0,2%), στην Κύπρο (-0,1%), στη Βουλγαρία και στη Φινλανδία (0,6%). Τα υψηλότερα επίπεδα σημειώθηκαν στην Λιθουανία (4,1%), στην Εσθονία (3,9%), στη Λετονία και στη Μ. Βρετανία (2,6%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές αγαθών και υπηρεσιών, σε ετήσια βάση, στην Ευρωζώνη, καταγράφηκαν στις υπηρεσίες στέγασης (+0,10 ποσοστιαίες μονάδες), στα πακέτα διακοπών (+0,06 ποσοστιαίες μονάδες) και στις μεταφορές (+0,05 ποσοστιαίες μονάδες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.