ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μ.Σαλβίνι: «Η Ιταλία θα πει «όχι» στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας»

Μ.Σαλβίνι: «Η Ιταλία θα πει «όχι» στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας»

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια οικονομικού φόρουμ που διεξάγεται στη Μόσχα ότι η Ιταλία θα ταχθεί κατά της ανανέωσης των οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας

«Εάν μας ζητήσουν να επικυρώσουμε τις κυρώσεις θα πούμε όχι» είπε ο Σαλβίνι σε μια ζωντανή σύνδεση του μέσω Facebook από την Μόσχα , προσθέτοντας ότι «είναι σαφές ότι δεν έχει νόημα να επιβληθούν κυρώσεις».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επιβάλλει στη Ρωσία κυρώσεις από το 2014 εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κυρώσεις ανανεώνονται κατά διαστήματα από τα μέλη της ΕΕ, ενώ μετά την τελευταία ανανέωση του εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι τον Ιανουάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.