Πόσο «φούσκωσαν» τη χρονιά που μας πέρασε τα πορτοφόλια των ήδη πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου;

Έλον Μασκ – CEO of SpaceX, Tesla

Η Morgan Stanley προβλέπει ότι θα γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του πλανήτη! Ο επικεφαλής της Tesla, της πρωτοποριακής εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων, που μεταμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια από ένα project σε μία επιχείρηση με κεφαλαιοποίηση υψηλότερη από την αθροιστική αξία των 9 μεγαλύτερων παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών του κόσμου έβγαλε φέτος 270 δισεκατομμύρια δολάρια!

Έσοδα το 2021: 114 δισεκατομμύρια δολάρια

Τζεφ Μπέζος – Amazon, Blue Origin

Ο Τζέφρυ Μπέζος, γνωστός ως Τζεφ Μπέζος, είναι Αμερικανός επιχειρηματίας της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, επενδυτής και επιστήμονας της πληροφορικής. Ο Τζεφ Μπέζος, ο οποίος χώρισε από την πρώην σύζυγό του Μακένζι Σκοτ το 2019 κάνει πλέον άλλη ζωή με τη νέα του σύντροφο ενώ είδε τα κέρδη του να αυξάνονται κατά 192 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021!

Έσοδα το 2021: 2,04 δισεκατομμύρια δολάρια

Μπερνάρ Αρνό – CEO, LVMH

Ο Μπερνάρ Ζόε Ετιέν Αρνό είναι Γάλλος μεγιστάνας, επιχειρηματίας, επενδυτής και συλλέκτης έργων τέχνης. Ίσως να μην τον έχετε ακουστά αλλά θα έπρεπε μιας και φιγουράρει στην τρίτη θέση! Ο Αρνό είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελείας στον κόσμο και είδε τους λογαριασμούς του να αυξάνονται κατά 178 δισεκατομμύρια δολάρια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έσοδα το 2021: 63,6 δισεκατομμύρια δολάρια