Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του MEGA είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τους ζήτησε “Να μην απογοητεύονται”.

Ο εφοπλιστής είπε χαρακτηριστικά ότι «το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη» και επιβεβαίωσε, ενώπιον των εκπροσώπων των εργαζομένων το πάγιο και συνεχές ενδιαφέρον του για να εξακολουθήσει το κανάλι να λειτουργεί.

Ο επιχειρηματίας σημείωσε στους εργαζομένους πως οι αποφάσεις θα ληφθούν από κοινού με τον όμιλο Βαρδινογιάννη (και οι δύο κατέχουν την πλειοψηφία των μετοχών) και εκτίμησε πως και ο νυν διαγωνισμός της κυβέρνησης με τον οποίο ζητά 35 εκατ. ευρώ για να συμμετάσχει κάποιος ενδιαφερόμενος στην πλειοδοτική διαδικασία για τηλεοπτική άδεια, θα καταπέσει το ΣτΕ, ενώ υποστήριξε πως η κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από την αρνητική στάση των τραπεζών.

Παράλληλα, δήλωσε πως θα συνεχίσει να συμβάλει στη λειτουργία του καναλιού ως τον Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν συνεχεία, στα γραφεία του MEGA, ακολούθησε συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους τους για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη και για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.