Ανανεωμένη, ανακαινισμένη και απαστράπτουσα ανοίγει σήμερα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, τις πύλες της η Αγορά Μοδιάνο στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιστροφή στη ζωή της Θεσσαλονίκης, με την κεντρική της αγορά να δίνει έναν διαφορετικό τόνο πλέον στο κέντρο της πόλης.

Η Αγορά Μοδιάνο είχε κλείσει το 2016 και τον Ιούλιο του 2017 πέρασε στα χέρια του Ομίλου Fais, με υπογραφή της σύμβασης με το ΤΑΙΠΕΔ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2020, αποτερατώθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο και ακολούθως η πλειοψηφία των καταστημάτων αποδόθηκε στους ενοικιαστές, που επιλέχτηκαν με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, για να τα τελειοποιήσουν.

Στο ισόγειο θα πωλούνται από παραδοσιακά προϊόντα, φρούτα, κρέας, ψάρι έως είδη μελιού, ξηρούς καρπούς, τυροκομικά, γλυκά κ.ά. Στον εξώστη, από την άλλη, θα αναπτυχθούν χώροι ψυχαγωγίας, με εστιατόρια και καφέ μπαρ.

Η ατμόσφαιρα στην αναπλασμενη αγορά, που φιλοδοξεί να αναδειχθεί στον νέο γαστρονομικό προορισμό της Θεσσαλονίκης, είναι πραγματικά μαγευτική. Μιας και βρισκόμαστε στην περίοδο των εορτών, έχει τοποθετηθεί γιορτινός διάκοσμος με κρεμασμένα γκι από την οροφή ενώ ο χώρος γεμίζει με ευχάριστες μελωδίες που διαπερνούν την ιστορική στοά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!