ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αχαΐα: Μικρό παιδί έπιασε τσούχτρα 5 κιλών (φωτό)

Αχαΐα: Μικρό παιδί έπιασε τσούχτρα 5 κιλών (φωτό)

Έκπληκτοι έμειναν οι λουόμενοι, βλέποντας μία τεράστια μέδουσα βάρους 4-5 κιλών που έπιασε ένα μικρό παιδί στην παραλία Άκολης στην Αχαΐα.

Ο μικρός έβγαλε την τσούχτρα με την απόχη του από την θάλασσα, αποδεικνύοντας πόσο επικίνδυνο είναι το κολύμπι στις παραλίες του Κορινθιακού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι τσούχτρες έχουν γίνει ο τρόμος και ο φόβος των κατοίκων, οι οποίοι πάνε κάθε μέρα στην παραλία με την αγωνία μην και τις δουν σε απόσταση αναπνοής.

Φαίνεται επίσης πως η εμφάνιση των θαλάσσιων οργανισμών έχει προκαλέσει προβλήματα και στους καταστηματάρχες, οι οποίοι φοβούνται μήπως οι τσούχτρες ερημώσουν το μέρος και άρα και το μαγαζί τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι κάτοικοι στον Κορινθιακό και τον Πατραϊκό Κόλπο ενημερώνονται καθημερινά από όπου μπορούν για την κατάσταση της κάθε παραλίας, ενώ μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει και μέσω του διαδικτύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.