ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Κροκόδειλος στην Αυστραλία διαφεύγει από φράκτη και πέφτει στο κανάλι!

Δείτε το βίντεο

Κροκόδειλος στην Αυστραλία διαφεύγει από φράκτη και πέφτει στο κανάλι!

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «Χ» δείχνει έναν κροκόδειλο να διαφεύγει από φράκτη στην Αυστραλία και να πέφτει στο κανάλι.

Δείτε το βίντεο:

Ο πιο χαλαρός κροκόδειλος: Πήρε έναν υπνάκο στη ρόδα πολεμικού αεροσκάφους

Άλλο ένα περιστατικό με κροκόδειλο έγινε viral τις προηγούμενες μέρες καθώς το άγριο ζώο αποφάσισε να κοιμηθεί σε αεροδρόμιο της Αμερικανικής Αεροπορίας στην Τάμπα της Φλόριδα.

Χαλαρός και άνετος, ο κροκόδειλος αρχικά κάθισε ανάμεσα στους τροχούς ενός πολεμικού αεροσκάφους έπειτα, όμως, άλλαξε γνώμη και βολεύτηκε μπροστά από τους τροχούς.

Αμέσως κλήθηκε η υπηρεσία Προστασίας Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριδα που κατάφερε να απομακρύνει τον κροκόδειλο και να τον μεταφέρει με ασφάλεια στον κοντινό ποταμό Χίλσμπορο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.