Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στο Αίγιο. Σύμφωνα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο 16 χλμ βόρεια βορειοδυτικά του Αιγίου και εστιακό βάθος 13 χλμ.

​Να σημειωθεί πως νωρίτερα στις 11:06 το πρωί είχε σημειωθεί σεισμός 3,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από το Αίγιο, με το εστιακό βάθος να εντοπίζεται στα δύο χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα έγιναν δύο ισχυροί σεισμοί μεγέθους 4,9 και 4,2 Ρίχτερ στην ίδια περιοχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο πρώτος σεισμός εντοπίστηκε 16 χιλιόμετρα βόρεια του Αιγίου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 4,3 χιλιόμετρα.

Επιπλέον, λίγο μετά τις 00:30 σημειώθηκε μετασεισμός 4,2 Ρίχτερ και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο μετασεισμός εντοπίστηκε 16 χιλιόμετρα βόρεια του Αιγίου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 14 χιλιόμετρα.