ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ε.Λέκκας για σεισμό στην Ηλεία: «Δεν συνδέεται με ρήγματα της Πελοποννήσου και αυτό είναι αρκετά θετικό»

«Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι στις Στροφάδες έχουν σημειωθεί κάποιες μικροζημιές στο μοναστήρι που υπάρχει εκεί» είπε

Ε.Λέκκας για σεισμό στην Ηλεία: «Δεν συνδέεται με ρήγματα της Πελοποννήσου και αυτό είναι αρκετά θετικό»

Για τον ισχυρό σεισμό 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στα ανοικτά των Στροφάδων μίλησε ο σεισμολόγος Ευθύμης Λέκκας.

Ειδικότερα, ο Ε.Λέκκας τόνισε ότι ο ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός σε μια ευρύτερη περιοχή, όπως στην Ζάκυνθο, στην Ηλεία, στην Κεφαλονιά, στην Μεσσηνία, στην Αρκαδία ακόμη και στο Αγρίνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο σεισμός έγινε πάνω στο ελληνικό τόξο ουσιαστικά και δεν συνδέεται με ρήγματα που κατευθύνονται προς την Πελοπόννησο και αυτό είναι αρκετά θετικό. Ο σεισμός αυτός δεν έχει επηρεάσει σε αρνητικό επίπεδο την Πελοπόννησο, βέβαια υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι στις Στροφάδες έχουν σημειωθεί κάποιες μικροζημιές στο μοναστήρι που υπάρχει εκεί. Δεν υπάρχει όμως θέμα ανησυχίας για τις γύρω χερσαίες περιοχές. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου», επισήμανε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.