Όταν μια καταιγίδα μαίνεται έξω οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε ασφαλές καταφύγιο για να προστατευτούμε. Όμως ο ατρόμητος Αμερικανός Nick Griemsmann έκανε ακριβώς το αντίθετο, και άφησε τον εαυτό του στην καρδιά μιας ανεμοθύελλας.

Ο άνεμος μουγκρίζει απειλητικά πάνω από το κεφάλι του, οι αστραπές δίνουν και παίρνουν αλλά ο Nick δεν πτοείται και δείχνει να το διασκεδάζει κάνοντας live streaming στο Periscope.

Ο Griemsmann σε ρόλο ρεπόρτερ περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συμβαίνουν γύρω του: «Woah!» φωνάζει. Το τοπίο είναι ομιχλώδες και τώρα ο άνεμος παίρνει άσχημη τροπή… και παραλίγο να με χτυπήσει κεραυνός».

Απευθυνόμενος στην κάμερα, αστειεύεται: «Είμαι σαν δημοσιογράφος σε ακραίες καιρικές συνθήκες, χρειάζομαι ένα μικρόφωνο τώρα».

Οι φοίνικες πίσω του είναι η απόδειξη ότι ο άνεμος είναι εξαιρετικά δυνατός και επικίνδυνος ενώ το σκούρο φόντο με τα γκρι σύννεφα κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

«Είμαστε ζωντανά από το Φοίνιξ της Αριζόνα», λέει ο Griemsmann και γελάει: «Βρέχει πραγματικά πάρα πολύ και εγώ το διασκεδάζω».

Ξαφνικά φαίνεται ένας κεραυνός και μια τεράστια λάμψη φωτίζει την οθόνη του Griemsmann. Ωστόσο, ο ίδιος συνεχίζει σαν μετεωρολόγος να μεταδίδει ζωντανά τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Μάλιστα περιγράφοντας την κατάσταση λέει: «Πω πω! Αυτό το πράγμα χτύπησε ακριβώς δίπλα μου. Ήταν διασκεδαστικό».

Καθώς η βροχή αυξάνει αποφασίζει να μπει στο αυτοκίνητό του. Ο Griemsmann κάνει συχνά live streamings από τις περιπέτειές του από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!