Ο Γιάννης Βογιατζής «έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών από πολυοργανική ανεπάρκεια. Ο γιος του σπουδαίου καλλιτέχνη αποκάλυψε ότι ο πατέρας του υπεβλήθη λαπαροσκοπικά σε επέμβαση στα νεφρά, που τον οδήγησε σε επιπλοκές.

">

Ο γιος του Γιάννη Βογιατζή ανέφερε: “Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, είχε ένα πρόβλημα στο νεφρό του. Το αφαίρεσαν με λαπαροσκόπηση, αλλά είχε μετά επιπλοκές. Στο τέλος δεν άντεξε η καρδούλα του. Σήμερα το πρωί στις 6.45 στο νοσοκομείο τον είχαμε, ευτυχώς. Έκαναν ό,τι μπορούσαν οι γιατροί, ό,τι μπορούσαν, αλλά ήταν δύσκολα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα”.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ...

“Η εγχείριση έγινε πριν από 15-20 ημέρες. Και μετά άρχισαν οι επιπλοκές και λόγω ηλικίας” πρόσθεσε ο γιος του Γιάννη Βογιατζή, τονίζοντας ότι ο πατέρας του τού είπε πως είναι χορτάτος από τη ζωή.

Επιθυμία του Γιάννη Βογιατζή ήταν να αποτεφρωθεί και γι’ αυτόν τον λόγο, η σορός του θα μεταφερθεί στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!