Σαν σήμερα, στις 16 Οκτωβρίου του 1968 η Τζένη Καρέζη ανακοίνωσε στους αναγνώστες του περιοδικού «Θησαυρός» πως ήταν έγκυος.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης, μέσα από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τη ζωή και την πορεία σπουδαίων πρωταγωνιστών του ελληνικού κινηματογράφου, δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες τους.

Αυτή τη φορά, ο Άρης Λουπάσης δημοσίευσε μια φωτογραφία της Τζένης Καρέζη, όπου ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Θησαυρός». Η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της και στο εξώφυλλο του περιοδικού αναγράφεται η δήλωσή της: «Θα γίνω μητέρα».

Ο Άρης Λουπάσης σημειώνει στο Instagram: «16 Οκτωβρίου 1968. Η Τζένη Καρέζη ανακοινώνει στους αναγνώστες του «Θησαυρού» την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της έξι μέρες μετά την θριαμβευτική πρεμιέρα της στο θέατρο «Διάνα» με το ιστορικό έργο του Γιώργου Ρούσσου «Θεοδώρα η Μεγάλη» όπου ερμηνεύει μοναδικά και τον ομώνυμο ρόλο».

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!