Τους τελευταίους μήνες, η σταρ του «Cheers» Κίρστι Άλεϊ ,έδινε σιωπηλά μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ο οποίος είναι γνωστός ως «σιωπηλός δολοφόνος», καθώς συχνά δεν υπάρχουν συμπτώματα μέχρι η ασθένεια να είναι προχωρημένη.

Τα παιδιά της, ο γιος της Τρου και η κόρη της Λίλι, ήταν εκείνα που ανακοίνωσαν τον θάνατό της 71χρονης ηθοποιού και απέτισαν φόρο τιμής στην «απίστευτη, άγρια και στοργική μητέρα τους».

Η Άλεϊ πέρασε τον χρόνο που της είχε απομείνει με τα παιδιά της και τα τέσσερα εγγόνια της.

Ο Τρου και η Λίλη αποκάλυψαν ότι οι γιατροί είχαν «μόλις πρόσφατα ανακαλύψει» τον καρκίνο και η Άλεϊ λάμβανε θεραπεία στο Moffitt Cancer Center στην Τάμπα της Φλόριντα, ενώ ζούσε κοντά στα κεντρικά γραφεία της Σαηεντολογίας στο κοντινό Κλίαργουότερ.

">

«Ήταν περιτριγυρισμένη από την πιο στενή της οικογένεια και πάλεψε με μεγάλη δύναμη, αφήνοντάς μας τη βεβαιότητα ότι η χαρά της για τη ζωή δεν τελειώνει ποτέ και ότι οι όποιες περιπέτειες βρίσκονται μπροστά μας» ανέφεραν οι δυο τους σε ανακοίνωσή τους.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός απόλαυσε μια τελευταία Ημέρα των Ευχαριστιών με την οικογένειά της, ζητώντας από τους ακολούθους της στο Twitter να ονομάσουν το αγαπημένο τους πιάτο ενώ καυχιόταν ότι έφτιαξε την «καλύτερη σάλτσα στον κόσμο».