O συγγραφέας Πέτρος Κασιμάτης επιστρέφει με ένα ακόμη συναρπαστικό βιβλίο. Ο «Φοίνιξ» θα βρίσκεται σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις «Λιβάνη».

Το «Φοίνιξ» τα έχει όλα: Συναρπαστική γραφή, υποθέσεις κατασκοπείας, μυθοπλασία και πραγματικότητα που συνδέονται, ένας ολόκληρος κόσμος γεγονότων στα οποία συμμετείχαμε χωρίς να το γνωρίζουμε.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η απόπειρα δολοφονίας μιας γυναίκας σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Αττικής, θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου. Ο ανεξάρτητος ρεπόρτερ Κορνήλιος Σάρμπας θα την σώσει, τυχαία, από τον βέβαιο θάνατο. Είναι η αρχή του νήματος. Ένα κουβάρι δολοπλοκιών, διπλωματικών συνομωσιών, πληρωμένων δολοφόνων, μυστικών υπηρεσιών, διαδρομών βρώμικου χρήματος που η άκρη του δεν έχει τέλος.

Ένα βιβλίο με πολλές ανατροπές. Και οι ήρωες; Θα μας εκπλήξουν.

Ένα βιβλίο γεμάτο αποκαλύψεις. Μια εκτενής επίπονη έρευνα ετών στην σύγχρονη ελληνική ιστορία από τον Πέτρο Κασιμάτη που οδήγησε στη συγγραφή ενός συναρπαστικού μυθιστορήματος. Μπορεί η αλήθεια να κρύβεται πίσω από την μυθοπλασία;

Η εκτεταμένη αυτή έρευνα είχε ως αποτέλεσμα τη συγγραφή του βιβλίου και οδήγησε σε μια απορροφητική σύνθεση αληθινών γεγονότων και μυθοπλασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αριστοτεχνικά ο Πέτρος Κασιμάτης οδηγεί τους ήρωές του στο να παίρνουν αποφάσεις. Αποφάσεις που απογειώνουν τον αναγνώστη.