ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τώρα ξεκινά το αληθινό ματσάκι στις ΗΠΑ...

Η άγνωστη ιστορία των Rothchild ανάμεσα στους αιώνες (φωτό)

Η άγνωστη ιστορία των Rothchild ανάμεσα στους αιώνες (φωτό)

Η Ιστορία του Οίκου των Rothschild μέσα από τα μάτια του γνωστού ιστορικού Andrew Hitchcock.

Ορισμός του σιωνισμού:

Μια Εβραϊκή οργάνωση στόχος της οποίας είναι να δημιουργηθεί ένα έθνος για τους Εβραίους.

Ορισμός του Ιουδαϊσμού:

Εβραίοι συλλογικά είναι εκείνοι οι οποίοι ασκούν τη θρησκεία που βασίζεται στην Τορά και το Ταλμούδ.

Οι Rothschilds έχουν τον έλεγχο του κόσμου για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πλοκάμια τους φθάνουν σε πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής, όπως έχει καταγραφεί στο ακόλουθο χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, πριν πάμε στο χρονοδιάγραμμα, παρακαλώ διαβάστε αυτήν την ανεκτίμητη εισαγωγή, στην οποία θα σας πω ποιοι είναι οι Rothschilds σε αντιπαράθεση με το τι ισχυρίζονται ότι είναι.

Οι Rothschilds ισχυρίζονται ότι είναι Εβραίοι, όταν στην πραγματικότητα είναι Χαζάροι. Προέρχονται από μια χώρα που ονομαζόταν Χαζαρία, η οποία κατείχε την περιοχή μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας Θάλασσας και η οποία τώρα πλέον κατά κύριο λόγο είναι η Γεωργία. Ο λόγος για τον οποίο οι Rothchilds ισχυρίζονται ότι είναι Εβραίοι είναι επειδή οι Xαζάροι με διάταγμα του βασιλιά τους, αποδέχτηκαν την Εβραϊκή θρησκεία το 740 μ.Χ., αλλά φυσικά αυτό δεν περιλαμβάνει τη μετατροπή των ασιατικών τους γονιδίων, από Μογγολικά σε γονίδια του εβραϊκού λαού.

Θα διαπιστώσετε ότι περίπου το 90 % των ανθρώπων στον κόσμο σήμερα που αποκαλούν τους εαυτούς τους Εβραίους είναι πραγματικά Χαζάροι, ή όπως οι ίδιοι θέλουν να αποκαλούνται, Εβραίοι Ασκενάζι. Αυτοί οι άνθρωποι συνειδητά ψεύδονται στον κόσμο με την αξίωσή τους ότι η γη του Ισραήλ είναι δικό τους αναφαίρετο δικαίωμα, όταν όντως η πραγματική πατρίδα τους είναι πάνω από 800 μίλια μακριά, στη Γεωργία.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα ακούσετε έναν Ισραηλινό πρωθυπουργό να βελάζει για το λεγόμενο διωγμό των Εβραίων, σκεφτείτε αυτό, κάθε πρωθυπουργός του Ισραήλ υπήρξε ένας Aσκενάζι Εβραίος. Ως εκ τούτου, όταν όλοι αυτοί οι Πρωθυπουργοί ευνοήθηκαν από τη Δύση για την εκ νέου ίδρυση μιας εβραϊκής τους πατρίδας, σας έχουν συνειδητά και σκόπιμα πει ψέματα, καθώς δεν ήταν ποτέ από εκείνη την περιοχή, και το ξέρουν καλά, γιατί είναι αυτοί που αποκαλούν τους εαυτούς τους Ασκενάζι Εβραίους.

Το βιβλίο της Αποκάλυψης , Κεφάλαιο 2 , εδάφιο 9 , αναφέρει τα ακόλουθα τα οποία φαίνεται να είναι για αυτούς τους Ασκενάζι Εβραίους:

» Ξέρω τα έργα σου, και τη θλίψη και τη φτώχεια , (αλλά εσύ πλούσιε σε τέχνη) και ξέρω και τη βλασφημία αυτών που λένε ότι είναι Ιουδαίοι, και δεν είναι, αλλά είναι η συναγωγή του Σατανά.»

Η πιο πλούσια γραμμή αίματος στον κόσμο σήμερα και ηγέτες των Ασκενάζι Εβραίων είναι η οικογένεια Rothschild. Όπως θα δείτε στο χρονοδιάγραμμα, οι Rothschilds έχουν λάβει αυτή τη θέση με ψέματα, χειραγώγηση και δολοφονία. Η Γραμμή αίματός τους εκτείνεται επίσης στις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, και τα ακόλουθα ονόματα της οικογένειας: Astor ? Bundy ? Collins ? DuPont ? Freeman ? Kennedy ? Morgan ? Oppenheimer ? Rockefeller ? Sassoon ? Schiff ? Taft ? Και Van Duyn.

Ωστόσο , αυτές δεν είναι οι μόνες γραμμές αίματος να ανησυχείτε. ΄Εχετε κατά πάσα πιθανότητα επίγνωση της αιωνίας πρακτικής που έχουν υιοθετήσει πολλοί Ασκενάζι Εβραίοι, οι οποίοι αλλάζουν το όνομά τους, για να μπορέσουν να παρουσιαστούν σαν μέρος της κυρίαρχης φυλής της χώρας στην οποία ζούν, έτσι ώστε να μπορούν να αποκτήσουν θέσεις επιρροής σε αυτή τη χώρα, την οποία στη συνέχεια θα εκμεταλευτούν για να εξυπηρετήσουν τους πραγματικούς αφέντες τους αλλού. Υπάρχει αφθονία αποδεικτικών στοιχείων να αποδειχθεί ότι οι Rothschilds συνεχίζουν αυτή την παραπλανητική παράδοση.

Επιπλέον, οι Rothschilds είναι γνωστοί ότι εχουν γεννήσει μυστικά πολλά παιδιά που μπορούν να βάλουν σε θέσεις εξουσίας όταν απαιτείται. Αυτό ξεκίνησε με τον πρώτο-πρώτο άνθρωπος που πήρε το όνομα Rothschild, ο οποίος είχε ένα έκτο μυστικό (νόθο) γιό. Τέλος, να θυμάστε ο κόσμος είναι ένα περίεργο μέρος. Εγώ θα μπορούσα, αν ήθελα να αλλάξω το όνομά μου σε Rothschild, ή οποιοδήποτε από τα ονόματα που αναφέρονται παραπάνω, και αυτό δεν θα με κάνει μέλος αυτής της οικογένειας περισσότερο από ότι θα κάνει αυτούς τούς Ασκενάζι, η αποδοχή του Ιουδαϊσμού το 740 μ.Χ, Εβραίους.

Παρακαλώ , λοιπόν, μην υποθέσετε αυτόματα κάποιος που φέρει το όνομα Rothschild ή οποιοδήποτε από τα ονόματα που αναφέρονται παραπάνω είναι μέρος του εγκληματικού δικτύου των Rothschilds. Επιπλέον, και το σημαντικότερο, η πλειοψηφία των Ασκενάζι Εβραίων είναι αθώοι και δεν αποτελούν μέρος αυτού του δικτύου. Κατ΄αρχάς εξετάστε τα γεγονότα μόνοι σας, αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να ενημερώσει τον κόσμο για το ποιος είναι ο εχθρός κι όχι να ξεχωρίσει τους ανθρώπους μιας συγκεκριμένης φυλής ή ανθρώπους με ένα συγκεκριμένο επώνυμο, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν τίποτα να κάνουν με αυτό το εγκληματικό δίκτυο των Rothschild.

1743 : Mayer Amschel Bauer , ένας Εβραίος Ασκενάζι , γεννημένος στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, ο γιος του Μωυσή Amschel Bauer , ενός δανειστή χρημάτων και ιδιοκτήτη Λογιστηρίου.

Ο Μωυσής Amschel Bauer τοποθετεί ένα κόκκινο σημάδι πάνω από την πόρτα της εισόδου του Λογιστηρίου. Αυτό το σημάδι είναι ένα κόκκινο εξάγωνο ( το οποίο γεωμετρικά και αριθμολογικά μεταφράζεται στον αριθμό 666 ), το οποίο υπό τις οδηγίες του Rothschild θα καταλήξει πάνω στην ισραηλινή σημαία περίπου δύο αιώνες αργότερα.

1753 : Gutle Schnaper , Μια Εβραία Ασκενάζι ( μελλοντική σύζυγος του Mayer Amschel Bauer ), που γεννήθηκε από το σεβαστό έμπορο , Wolf Salomon Schnaper.

1760 : Κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας ο Mayer Amschel Bauer εργάζεται για μια τράπεζα ιδιοκτησίας των Οπενχάϊμερ στο Ανόβερο της Γερμανίας. Είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος και γίνεται ένας μικρός εταίρος. Ενώ εργάζεται στην τράπεζα γνωρίζεται με τον Στρατηγό von Estorff.

Μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Bauer επιστρέφει στην Φρανκφούρτη για να αναλάβει την επιχείρησή του πατέρα του. Ο Bauer αναγνωρίζει τη σημασία του κόκκινου εξάγωνου και αλλάζει το όνομά του από Bauer σε Rothchild, δηλ παίρνει το όνομά του από το κόκκινο εξάγωνο που σηματοδοτεί το 666 και κρέμεται πάνω από την πόρτα της εισόδου ( » Rot , » στα γερμανικά σημαίνει (Red) «κόκκινο», » Schild , » στα γερμανικά σημαίνει «Σήμα»).

Τώρα πια ως Mayer Amschel Rothschild , ανακαλύπτει ότι ο στρατηγός von Estorff συνδέεται τώρα με την Αυλή του πρίγκιπα William IX της Έσσης-Ανόβερου, έναν από τους πλουσιότερους βασιλικούς οίκους στην Ευρώπη, ο οποίος κέρδισε τον «πλούτο » του από τη μίσθωση στρατιωτών της Έσσης σε ξένες χώρες για τεράστια κέρδη (μια πρακτική που συνεχίζεται και σήμερα με τη μορφή της εξαγωγής στρατευμάτων σε όλο τον κόσμο προς » διατήρηση της ειρήνης»).

Επαναπροσεγγίζει γι’ αυτό το Στρατηγό με το πρόσχημα να του πουλήσει πολύτιμα νομίσματα και μπιχλιμπίδια σε μειωμένες τιμές. Όπως είχε σχεδιάσει, ο Rothschild συνεστήθη στη συνέχεια στο ίδιο τον Πρίγκηπα William ο οποίος μένει πολύ ευχαριστημένος με τις μειωμένες τιμές που χρεώνει για τα σπάνια νομίσματα και τα μπιχλιμπίδια του, και ο Rothschild του προσφέρει ένα μπόνους για οποιαδήποτε άλλη δουλειά (επιχείρηση) ο πρίγκιπας μπορεί να κατευθύνει προς αυτόν.

Ο Rothchild γίνεται στη συνέχεια στενός συνεργάτης με τον πρίγκιπα William, και καταλήγει να κάνει επιχειρήσεις με τον ίδιο και τα μέλη της Αυλής του. Αυτός ανακαλύπτει γρήγορα ότι ο δανεισμός χρημάτων σε κυβερνήσεις και βασίλεια είναι πιο επικερδής από το δανεισμό σε ιδιώτες, καθώς τα δάνεια είναι μεγαλύτερα και είναι εξασφαλισμένα από τους φόρους του έθνους.

1769 : Δίδεται άδεια στο Mayer Amschel Rothschild από τον πρίγκηπα William να κρεμάσει μια ταμπέλα στη μετώπη των επιχειρήσεων του δηλώνοντας ότι είναι ο, «MA Rothschild, κατόπιν αδείας της Αυτού Γαληνοτάτης Υψηλότητος, πρίγκιπα Γουίλιαμ του Ανόβερου. »

1770 : Ο Mayer Amschel Rothschild καταρτίζει σχέδια για την δημιουργία των Ιλλουμινάτι και αναθέτει στον Ασκενάζι Εβραίο, Adam Weishaupt , ένα κρυπτο-εβραίο ο οποίος εξωτερικά παρουσιαζόταν σαν Ρωμαιοκαθολικός, την οργάνωση και την ανάπτυξή τους. Οι Ιλουμινάτι βασίζονται στις διδασκαλίες του Ταλμούδ, οι οποίες με τη σειρά τους είναι οι διδασκαλίες των Ραβίνων Εβραίων. Έπρεπε να ονομάζονται Ιλουμινάτι καθώς αυτός είναι ένα όρος του Λούσιφερ ο οποίος σημαίνει, οι φύλακες του φωτός.

Ο Mayer Amschel Rothschild παντρεύεται τη Gutle Schnaper.

1773 : Ο Amschel Mayer Rothschild γεννιέται , ο πρώτος από τους γιους του Mayer Amschel Rothschild. Εκείνος ήθελε όλους τους αδελφούς του, που τον ακολούθησαν να εισέλθουν στην οικογενειακή επιχείρηση στην ηλικία των 12 ετών.

1774 : Ο Salomon Mayer Rothschild γεννιέται.

1776 : Adam Weishaupt ολοκληρώνει επίσημα την οργάνωση των Ιλουμινάτι την 1η Μαΐου αυτού του έτους. Ο σκοπός των Ιλουμινάτι ήταν να διαιρέσουν τους goyim (όλους αυτούς που δεν ήταν Εβραίοι, περισσότερο σημαίνει ζώα) μέσα από τα πολιτικά , οικονομικά, κοινωνικά και θρησκευτικά μέσα. Οι αντιτιθέμενες πλευρές έπρεπε να οπλοφορούν και να δημιουργούν καταστάσεις όπου θα μάχονται μεταξύ τους, θα καταστρέφουν τις εθνικές κυβερνήσεις, θα καταστρέφουν τους θρησκευτικούς θεσμούς και τελικά θα καταστρέψει ο ένας τον άλλο.

Ο Weishaupt σύντομα διείσδυσε τα διηπειρωτικά τάγματα των ελευθέρων μασόνων με αυτό το δόγμα των Ιλλουμινάτι και δημιούργησε οικήματα της Στοάς της Μεγάλης Ανατολής σαν μυστική έδρα τους. Αυτά ήταν όλα υπό τις διαταγές και τη χρηματοδότηση του Mayer Amschel Rothschild και η ιδέα έχει εξαπλωθεί και ακολουθηθεί στις Τεκτονικές Στοές σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα.

Ο Weishaupt επίσης προσλαμβάνει 2.000 αμειβόμενους οπαδούς, συμπεριλαμβανομένων των πιο έξυπνων ανδρών στον τομέα των τεχνών και των γραμμάτων, την εκπαίδευση, την επιστήμη, τη χρηματοδότηση, και τη βιομηχανία. Είχαν εντολή να ακολουθήσουν τις παρακάτω μεθόδους για να ελέγξουν τους ανθρώπους:

1 ) Χρησιμοποιήστε τη νομισματική και τη δωροδοκία του σέξ προκειμένου να επιτύχετε τον έλεγχο των ανθρώπων που κατέχουν ήδη υψηλές θέσεις, σε διάφορα επίπεδα όλων των κυβερνήσεων και άλλους τομείς προσπαθειών. Μόλις σημαίνοντα πρόσωπα υποπέσουν σε ψέματα, πλάνες και τους πειρασμούς των Illuminati, αυτοί επρόκειτο να κρατούνται αλύτρωτοι για την εφαρμογή των πολιτικών και άλλων μορφών εκβιασμού, την απειλή της οικονομικής καταστροφής, την έκθεση στο κοινό, καθώς και φορολογικές βλάβες, ακόμα και θάνατο του εαυτού τους και των αγαπημένων μελών της οικογενείας τους.

2 )Το καθηγητικό σώμα των κολεγίων και πανεπιστημίων επρόκειτο να καλλιεργεί φοιτητές που διέθεταν εξαιρετική πνευματική ικανότητα που ανήκαν σε καλές οικογένειες με διεθνείς τάσεις, και εν συνεχεία τους συστήνουν για ειδική εκπαίδευση στη διεθνικότητα, ή μάλλον την ιδέα ότι μόνο μία παγκόσμια κυβέρνηση μπορεί να θέσει τέλος σε επαναλαμβανόμενους πολέμους και διαμάχες. Η κατάρτιση αυτή επρόκειτο να παρέχεται με τη χορήγηση υποτροφιών σε εκείνους που είχαν επιλεγεί από τους Ιλουμινάτι.

3 ) Όλoι οι σημαίνοντες άνθρωποι που βρίσκονται παγιδευμένοι κάτω από τον έλεγχο των Ιλουμινάτι, καθώς και οι φοιτητές που ήταν ειδικά μορφωμένοι και εκπαιδευμένοι, επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ως πράκτορες και να τοποθετηθούν στο παρασκήνιο όλων των κυβερνήσεων ως εμπειρογνώμονες και ειδικοί. Αυτό έγινε έτσι ώστε να συμβουλεύουν τα κορυφαία στελέχη να υιοθετήσουν πολιτικές που μακροπρόθεσμα θα εξυπηρετούσαν μυστικά σχέδια των Illuminati για μία παγκόσμια συνωμοσία και θα φέρει την καταστροφή των κυβερνήσεων και των θρησκειών που είχαν εκλεγεί ή ήταν εντεταλμένες για το σκοπό αυτό.)

4 ) Να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο του Τύπου, που την εποχή εκείνη ήταν τα μαζικά μέσα επικοινωνίας, που έδιναν ενημέρωση στο κοινό, έτσι ώστε όλες οι ειδήσεις και οι πληροφορίες θα μπορούσαν να παραποιούνται έτσι, ώστε να κάνουν τον όχλο να πιστεύει ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι η μόνη λύση για τα πολλά και ποικίλα προβλήματα του.

1777 : Ο Nathan Mayer Rothschild γεννιέται.

1784 : Ο Adam Weishaupt εκδίδει εντολή για να ξεκινήσει η Γαλλική Επανάσταση από τον Μαξιμιλιανό Ροβεσπιέρο υπό μορφή βιβλίου. Αυτό το βιβλίο γράφτηκε από έναν από τους συνεργάτες του Weishaupt , Xavier Zwack , και στάλθηκε με μεταφορέα από τη Φρανκφούρτη στο Παρίσι. Ωστόσο, καθ ‘οδόν προς τα εκεί, ο μεταφορέας χτυπήθηκε από κεραυνό, το βιβλίο με τις λεπτομέρειες αυτού του σχεδίου ανακαλύφθηκε από την αστυνομία, και παραδόθηκε στις αρχές της Βαυαρίας.

Κατά συνέπεια, η Βαυαρική κυβέρνηση διατάσσει την επιδρομή της αστυνομίας στα μασονικά οικήματα Weishaupt της Μεγάλης Ανατολής, και τα σπίτια των συνεργατών του με τη μεγαλύτερη επιρροή. Σαφώς, οι αρχές του κρατιδίου της Βαυαρίας πείστηκαν ότι το βιβλίο που ανακαλύφθηκε ήταν μια πολύ πραγματική απειλή από μιά ιδιωτική ομάδα σημαντικών ανθρώπων, να χρησιμοποιήσουν πολέμους και επαναστάσεις για την επίτευξη των πολιτικών τους σκοπών.

1785 : Η βαυαρική κυβέρνηση θέτει εκτός νόμου τους Ιλουμινάτι και κλείνει όλα τα οικήματα της Μεγάλης Ανατολής στη Βαυαρία.

Ο Mayer Amschel Rothschild μετακομίζει την οικογένειά του σε ένα πενταόροφο σπίτι στη Φρανκφούρτη το οποίο μοιράζεται με τη οικογένεια Schiff.

1786 : Η κυβέρνηση της Βαυαρίας δημοσιεύει τις λεπτομέρειες της συνομωσίας των Ιλλουμινάτι σ΄ένα έγγραφο με τίτλο , » The Original Writings of The Order and Sect of The Illuminatι» (Τα Πρωτότυπα Κείμενα του Ταγματος και της Αίρεσης των Ιλλουμινάτι). Στέλνουν στη συνέχεια, το έγγραφο αυτό σε όλους τους επικεφαλείς της εκκλησίας και του κράτους σε όλη την Ευρώπη, αλλά δυστυχώς η προειδοποίησή τους αγνοήθηκε.

1788 : Ο Kalmann (Carl ) Mayer Rothschild γεννήθηκε.

1789 : Λόγω της Ευρωπαϊκής άγνοιας για την προειδοποίηση της Βαυαρικής κυβερνήσεως, το σχέδιο των Illuminati για μια Γαλλική Επανάσταση πέτυχε από αυτό το χρόνο μέχρι το 1793. Αυτή η επανάσταση ήταν το όνειρο των τραπεζιτών. Αυτή εγκατέστησε καινούργιο σύνταγμα και πέρασε νόμους που απαγόρευαν στη Ρωμαϊκή Εκκλησία να επιβάλει φορολογία και της αφαίρεσαν την απαλλαγή της από τη φορολογία.

1790 : Ο Mayer Amschel Rothschild δηλώνει,

» Επιτρέψτε μου να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος γράφει τους νόμους. »

1791 : Οι Ρότσιλντς παίρνουν » τον έλεγχο του χρήματος ενός έθνους , » μέσω του Alexander Hamilton (που ήταν πράκτοράς τους στο γραφείο του George Washington ), όταν δημιούργησαν μια κεντρική τράπεζα στις ΗΠΑ με την ονομασία Η Πρώτη Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή δημιουργήθηκε με 20 χρόνη παραχώρηση.

1792 : Ο Jacob ( James ) Mayer Rothschild γεννήθηκε.

1796 : Ο Amschel Mayer Rothschild παντρεύεται την Eva Hanau .

1798 : Ο John Robison δημοσιεύει ένα βιβλίο με τίτλο , » Αποδείξεις μιας Συνωμοσίας εναντίων όλων των θρησκειών και των κυβερνήσεων της Ευρώπης που λαμβάνουν χώρα στις Μυστικές Συναντήσεις των Μασόνων, των Illuminati και των Reading Societies ». Σε αυτό το βιβλίο , ο καθηγητής Robison του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, ένα από τα ηγετικά διανοητικά κέντρα της εποχής του, ο οποίος το 1783 εξελέγη γενικός γραμματέας της Βασιλικής Κοινωνίας του Εδιμβούργου, έδωσε διευκρινίσεις συνολικά για τη συνομωσία Rothschild -Illuminati.

Αυτός ενημέρωσε ότι ήταν υψηλόβαθμος μασώνος στη Σκωτική Στοά και είχε προσκληθεί από τον Adam Weishaupt στην Ευρώπη, όπου του είχε δοθεί ένα αναθεωρημένο αντίγραφο της συνωμοσίας του Weishaupt. Ωστόσο, παρόλο που ο ίδιος προσποιήθηκε ότι συμφωνούσε με αυτή, ο καθηγητής Robison δεν συνφώνησε στην ουσία με αυτή και συνεπώς, δημοσίευσε το προαναφερθέν βιβλίο του. Το βιβλίο περιείχε λεπτομέρειες της έρευνας της κυβέρνησης της Βαυαρίας για τους lluminati και τη Γαλλική Επανάσταση.

Την ίδια χρονιά, στις 19 Ιουλίου, ο David Ρappen , Πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, σε διάλεξη που έδωσε στην τάξη των αποφοιτούντων αναφέρθηκε στην επιρροή που είχε ο «διαφωτισμός» στην Αμερικανική πολιτική και τη θρησκεία.

Στην ηλικία των 21 ετών, ο Nathan Mayer Rothschild αφήνει τη Φρανκφούρτη για την Αγγλία, όπου με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που του δόθηκε από τον πατέρα του ιδρύει τραπεζικό οίκο στο Λονδίνο.

1800 : Ο Salomon Mayer Rothschild παντρεύεται την Caroline Stern.

1806 : Ο Nαπολέων δηλώνει ότι είναι δικός του,

«σκοπός να αφαιρέσει την εξουσία της διακυβέρνησης από τον Οίκο Hess – Cassel και να τον διαγράψει από τη λίστα των εξουσιών ».

Στο άκουσμα αυτού του γεγονότος ο πρίγκηπας William IX της Έσσης- Ανόβερου φεύγει από τη Γερμανία και πηγαίνει στη Δανία και αναθέτει την φύλαξη της περιουσίας του που αποτιμάται σε $ 3,000,000 εκείνη τη στιγμή στο Mayer Amschel Rothschild.

Ο Nathan Mayer Rothschild παντρεύεται τη Hannah Barent Cohen την κόρη ενός πλουσίου εμπόρου του Λονδίνου.

1.808 : Nathan Mayer Rothschild αποκτά τον πρώτο γιο του το Lionel Nathan de Rothschild .

1810 : Ο Sir Francis Baring και ο Αβραάμ Goldsmid πεθαίνουν. Αυτό αφήνει το Nathan Mayer Rothschild, ως το μεγαλύτερο τραπεζίτη στην Αγγλία.

Ο Salomon Mayer Rothschild πηγαίνει στη Βιέννη, στην Αυστρία ιδρύει την τράπεζα , Μ. von Rothschild und Sφhne .

1811 : Ο χρόνος αδειοδότησης λειτουργείας για την Τράπεζα Ρότσιλντ των Ηνωμένων Πολιτειών εκπνέει και το Κογκρέσο ψηφίζει εναντίον της ανανέωσή του . Ο Nathan Mayer Rothschild δεν διασκεδάζει καθόλου μ΄αυτό και δηλώνει:

«Η θα χορηγηθεί η ανανέωση στην αίτηση για την περαιτέρω λειτουργία της Τράπεζας ή οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βρεθούν εμπλεκόμενες στον πιο καταστρεπτικό πόλεμο. »

Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες κρατούν σταθερή στάση και ο χρόνος λειτουργίας της Τράπεζας δεν ανανεώνεται, πράγμα το οποίο κάνει το Nathan Mayer Rothschild να εκδώσει μια άλλη απειλή,

» Ας Διδάξουμε αυτούς τους αναιδείς Αμερικανούς ένα μάθημα. Φέρτε τους πίσω στο Αποικιακό Καθεστώς. »

1812 : Υποστηριζόμενη από το χρήμα των Rothschild, και τους στρατιώτες του Nathan Mayer Rothschild, η Βρετανική Κυβέρνηση κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο σκοπός των Rothschilds ήταν να προκαλέσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δημιουργία ενός πολύ μεγάλου χρέους δια μέσου του πολέμου ώστε να παραδοθούν στους Rothschilds και να επιτρέψουν την επαναλειτουργία της Πρώτης Τραπέζης των Ηνωμένων Πολιτειών ιδιοκτησίας των Rothschild.

Ο Mayer Amschel Rothschild πεθαίνει. Στη διαθήκη του ορίζει συγκεκριμένoυς νόμους που ο Οίκος των Rothschild έπρεπε να ακολουθήσει: όλες οι θέσεις-κλειδιά στην οικογενειακή επιχείρηση έπρεπε να καλύπτονται από μέλη της οικογένειας: Μόνο αρσενικά μέλη της οικογένειας είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην οικογενειακή επιχείρηση, αυτό συμπεριελάμβανε κι ένα έκτο νόθο γιό ( είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι Mayer Amschel Rothschild είχε επίσης πέντε κόρες, έτσι σήμερα η εξάπλωση της σιωνιστικής δυναστείας χωρίς το όνομα Rothschild είναι πολύ μεγάλη, και οι Εβραίοι πιστεύουν ότι οι μικτοί απόγονοι από Εβραία μητέρα είναι αποκλειστικά Εβραίοι) ; τα μέλη της οικογένειας έπρεπε να παντρεύονται μεταξύ τους με πρώτα και δεύτερα ξαδέρφια να διαφυλάξουν την περιουσία της οικογένειας ( από τους 18 γάμους από τα εγγόνια του Mayer Amschel Rothschild , το 16 ήταν μεταξύ πρώτων εξαδέλφων – μια πρακτική που είναι γνωστή σήμερα ως ενδογαμία ) ; καμία δημόσια απογραφή της περιουσίας του δεν έπρεπε να δημοσιευθεί; Καμμία νομική πράξη να μη λάβει χώρα σε σχέση με την αξία της κληρονομίας; ο μεγαλύτερος γιος θα γινόταν ο αρχηγός της οικογένειας ( αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να ανατραπεί μόνο με τη σύμφωνο γνώμη της πλειοψηφίας της οικογένειας) .

Ετσι ήταν η υπόθεση, και ο Nathan Mayer Rothschild εκλέγεται επικεφαλής της οικογένειας μετά το θάνατο του πατέρα του Mayer Amschel Rothschild.

Ο Jacob ( James ) Mayer Rothschild πηγαίνει στο Παρίσι, στη Γαλλία για τη δημιουργία της τράπεζας, De Rothschild Frθres.

O Nathaniel de Rothschild, ο γαμπρός του Ιακώβ ( James ) Mayer Rothschild γεννήθηκε.

1814 : Όσον αφορά τα $3.000.000 που ο Πρίγκηπας William IX της Έσσης-Ανόβερου που την ασφαλή φύλαξή τους ανέθεσε στον Mayer Amschel Rothschild για το τι συνέβη θα προστρέξουμε στη συνέχεια στην εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια, έκδοση 1905, τόμος 10, σελίδα 494, η οποία αναφέρει,

» Σύμφωνα με το μύθο τα χρήματα αυτά ήταν κρυμμένα σε βαρέλια κρασιού, για να αποφύγουν την αναζήτηση τους από τους στρατιώτες του Ναπολέοντα όταν μπήκαν στη Φρανκφούρτη, αποκαταστάθηκαν ανέπαφα στα ίδια βαρέλια το 1814, όταν ο εκλογέας ( Πρίγκηπας William IX της Έσσης – Ανόβερου), επέστρεψε στο εκλογικό σώμα ( Γερμανία ). Τα γεγονότα είναι κάπως λιγότερο ρομαντικά και πιο επιχειρηματικά. »

Η τελευταία γραμμή καταδεικνύει ότι τα χρήματα δεν επεστράφησαν ποτέ από το Rothschild στον Πρίγκηπα William IX της Έσσης-Ανόβερου. Η εγκυκλοπαίδεια συνεχίζει και δηλώνει ότι,

» Ο Nathan Mayer Rothschild επένδυσε αυτό το ποσόν των $ 3.000.000, σε χρυσό της Εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών γνωρίζοντας ότι θα χρειαστούν για την καμπάνια της Wellington’s peninsula . »

Από τα κλεμμένα χρήματα ο Nathan έκανε,

» όχι λιγότερο από τέσσερα κέρδη:

i) Από την πώληση του χαρτιού Wellington, το οποίο αγόρασε στα 50cents του δολαρίου και πούλησε στο άρτιο;

ii )Από την πώληση του χρυσού στον Wellington;

iii ) την επαναγορά του; και

iv) την διαβίβασή του στην Πορτογαλία. »

1815 : Οι πέντε αδελφοί Rothschild απεργάστηκαν τόσο την προμήθεια χρυσού στο στρατό του Wellington ( μέσω του Nathan στην Αγγλία) όσο και του στρατού του Ναπολέοντα ( μέσω Jacob στη Γαλλία), και έτσι αρχίζει η πολιτική τους της χρηματοδότησης και των δύο πλευρών του πολέμου. Οι Rothschilds αγαπoύν τους πολέμους, επειδή είναι τεράστιες γεννήτριες χρέους μηδενικού κινδύνου.

Αυτό γίνεται επειδή τα χρέη είναι εγγυημένα από την κυβέρνηση μιας χώρας, και ως εκ τούτου, τις προσπάθειες του πληθυσμού της χώρας αυτής, και δεν έχει σημασία αν η χώρα χάσει τον πόλεμο, επειδή τα δάνεια δίδονται με την εγγύηση ότι ο νικητής θα τιμήσει τα χρέη του ηττημένου.

Ενώ οι Rothschilds χρηματοδότησαν και τις δύο πλευρές σε αυτόν τον πόλεμο, χρησιμοποιούν τις τράπεζες που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη για να τους δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ασυναγώνιστο ταχυδρομικό δίκτυο εξυπηρέτησης μυστικών διαδρομών και ταχυμεταφορών. Το ταχυδρομείο που αυτοί οι ταχυμεταφορείς μετέφεραν επρόκειτο να ανοίχτεί από αυτούς τους ταχυμεταφορείς και τα λεπτομερή στοιχεία τους να δοθούν στους Rothchilds, έτσι ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τα τρέχοντα γεγονότα.

Επιπλέον, οι ταχυμεταφορείς των Rothschild ήταν οι μόνοι έμποροι που τους επιτρεπόταν να περάσουν από τα αγγλικά και τα γαλλικά μπλόκα. Ήταν αυτοί οι ταχυμεταφορείς που ενημέρωναν τον Nathan Mayer Rothschild μέχρι το λεπτό για το πώς πάει ο πόλεμος έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για να μπορεί να αγοράζει και να πουλάει στο χρηματιστήριο, σύμφωνα με αυτή την πληροφόρηση.

Ενας από τους μεταφορείς του Rothschild ήταν ένας άνδρας με το όνομα Rothworth. Όταν η έκβαση της μάχης του Βατερλό ήταν νίκη για τους Βρετανούς, ο Rothworth έφυγε για το Κανάλι και μπόρεσε να παραδώσει αυτή την είδηση στο Nathan Mayer Rothschild, ένα πλήρες 24ωρο πριν από το μεταφορέα του Ουέλινγκτον.

Εκείνη την εποχή τα Bρετανικά ομόλογα αποκαλούνταν consuls και διαπραγματεύονταν στο Χρηματιστηρίο. Ο Nathan Mayer Rothschild έδωσε οδηγίες σε όλους τους διαπραγρατευτές του στο χρηματιστήριο να αρχίσουν να πωλούν consuls. Έκανε όλους τους άλλους διαπραγματευτές να πιστέψουν ότι οι Βρετανοί είχαν χάσει τον πόλεμο, έτσι άρχισαν να τα πουλάνε μανιωδώς.

Συνεπώς, τα χρεώγραφα έπεσαν κατακόρυφα σε αξία κι ήταν τότε που ο Nathan Mayer Rothschild έδωσε εντολή διακριτικά στους εργαζομένους του να αγοράσουν όλα τα χρεώγραφα που μπορούσαν να ακουμπήσουν τα χέρια τους.

Όταν μαθεύτηκε η είδηση ότι οι Βρετανοί είχαν κερδίσει πραγματι τον πόλεμο , τα χρεώγραφα ανέβηκαν σε ένα επίπεδο ακόμη υψηλότερο από ό, τι πριν από το τέλος του πολέμου αποδίδοντας στο Nathan Mayer Rothschild περίπου 20 προς 1 επί της επένδυσής του.

Αυτό έδωσε στην οικογένεια Rothschild τον πλήρη έλεγχο της βρετανικής οικονομίας, τώρα πια οικονομικό κέντρο του κόσμου μετά την ήττα του Ναπολέοντα, και ανάγκασε την Αγγλία να δημιουργήσει μια νέα Τράπεζα της Αγγλίας, της οποίας τον έλεγχο είχε ο Nathan Mayer Rothschild.

Είναι ενδιαφέρον ότι 100 χρόνια αργότερα οι New York Times, θα δημοσιεύσουν μια ιστορία στην οποία αναφέρουν ότι ο εγγονός του Nathan Mayer Rothschild είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει μια δικαστική εντολή να μην επιτραπεί η δημοσίευση ενός βιβλίου που εμπεριείχε αυτή την ιστορία της εσωτερικής πληροφόρησης. Η οικογένεια Rothschild ισχυρίστηκε η ιστορία ήταν αναληθής και δυσφημιστική, αλλά το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση των Rothschild και διέταξε την οικογένεια να πληρώσει όλα τα δικαστικά έξοδα.

Επιστροφή στο 1815, αυτό είναι το έτος που ο Nathan Mayer Rothschild κάνει την περίφημη δήλωσή του,

« Δεν με νοιάζει τι μαριονέτα έχει τοποθετηθεί επάνω στον θρόνο της Αγγλίας να κυβερνήσει την αυτοκρατορία της οποίας ο ήλιος δεν δύει ποτέ. Ο άνθρωπος που ελέγχει την προσφορά του χρήματος της Βρετανίας ελέγχει την Βρετανική Αυτοκρατορία, και Εγώ ελέγχω τη προσφορά του χρήματος της Βρετανίας. »

Θα συνεχίσει να καυχάται ότι στα 17 χρόνια που ήταν στην Αγγλία είχε αυξήσει το ποσό των £ 20.000 που του δόθηκαν από τον πατέρα του, 2500 φορές στα £50,000,000.

Οι Rothchilds επίσης χρησιμοποιούν τον έλεγχό τους στην Τράπεζα της Αγγλίας να αντικαταστήσουν τη μέθοδο μεταφοράς χρυσού από χώρα σε χώρα και αντ αυτής χρησιμοποίησαν τις πέντε τράπεζές τους σε όλη την Ευρώπη να δημιουργήσουν ένα σύστημα χρεώσεων και πιστώσεων επί χάρτου, το σημερινό τραπεζικό σύστημα.

Μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα, ένα χρονικό διάστημα που ήταν γνωστό ως «η » εποχή των Rothchilds», εκτιμάται ότι η οικογένεια Rothschild ήλεγχε το μισό πλούτο του κόσμου.

Ωστόσο, κάτι που δεν πήγε καλά για το Rothchilds αυτό το χρόνο ήταν το Συνέδριο της Βιέννης, το οποία ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 1814 και τελείωσε τον Ιούνιο του 1815. Ο λόγος γι ‘αυτό το Συνέδριο της Βιέννης, ήταν για να δημιουργήσουν οι Rothschilds μια φόρμα παγκόσμιας διακυβέρνησης, για να τους δώσει τον πλήρη πολιτικό έλεγχο πάνω στο μεγαλύτερο μέρος του πολιτισμένου κόσμου.

Πολλές από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ήταν χρεωμένες στους Rothschilds , έτσι κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν αυτό ως διαπραγματευτικό όπλο. Ωστόσο ο Τσάρος Αλέξανδρος Α ‘της Ρωσίας, ο οποίος δεν είχαν υποκύψει σε μια Rothschild Κεντρική Τράπεζα, δεν συμφώνησε με το σχέδιο, κι έτσι η παγκόσμια διακυβέρνηση των Rothschildς απέτυχε.

Εξοργισμένος από αυτό, ο Nathan Mayer Rothschild ορκίστηκε ότι κάποια μέρα αυτός ή οι απόγονοί του θα καταστρέψουν τον Τσάρο Αλέξανδρου Α ‘, ολόκληρη την οικογένειά του κι όλους τους απογόνους του. Δυστυχώς κράτησε το λόγο του και 102 χρόνια αργότερα οι Rothschilds χρηματοδότησαν τους Μπολσεβίκους που θα ενήργησαν σύμφωνα με εκείνη την υπόσχεση.

Είναι ενδιαφέρον, το ότι ο φανατικός της παγκόσμιας διακυβέρνησης και Ashkenazi Εβραίος, Henry Kissinger, έκανε τη διδακτορική του διατριβή επί του Συνεδρίου της Βιέννης.

1816 : Το αμερικανικό Κογκρέσο εγκρίνει ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει ακόμα μια άλλη Κεντρική Τράπεζα κυριαρχούμενη από τους Rothchild , και η οποία δίνει στους Rothchilds τον έλεγχο της προσφοράς χρήματος και πάλι. Αυτή ονομάζεται Η Δεύτερη Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών και της δίνεται άδεια λειτουργίας είκοσι ετών. Ο Βρετανικός πόλεμος εναντίον της Αμερικής ως εκ τούτου τελειώνει, με θανάτους χιλιάδων στρατιωτών Βρετανών και Αμερικανών, αλλά οι Rothschilds αποκτούν την τράπεζά τους.

1818 : Ακολούθως οι Γάλλοι εξασφαλίζουν ογκώδεις δανειοδοτήσεις το 1817 με σκοπό να βοηθηθεί η ανοικοδόμηση μετά την καταστροφική ήττα τους στο Βατερλό, οι πράκτορες των Rothschild αγοράζουν τεράστιες ποσότητες των γαλλικών κρατικών ομολόγων προξενώντας αύξηση στην τιμή τους.

Στις 5 Νοεμβρίου πετούν κυριολεκτικά στην ανοικτή αγορά όλα τα ομόλογα, που είχαν αγοράσει, προκαλώντας κατακόρυφη πτώση της τιμής τους και στέλνoυν τη Γαλλία σε ένα οικονομικό πανικό. Παρεμβαίνουν τότε οι Rothschilds για να αναλάβουν τον έλεγχο της γαλλικής προσφοράς χρήματος. Αυτό ήταν το ίδιο έτος, που οι Rothchilds ήταν σε θέση να δανείσουν £ 5.000.000 στην Πρωσική Κυβέρνηση.

1821 : Ο Kalmann (Carl ) Mayer Rothschild εστάλη στη Νάπολη της Ιταλίας. Θα καταλήξει να κάνει πολλές επιχειρήσεις με το Βατικανό και τον Πάπα Γρηγόριο τον XVI που στη συνέχεια του απένειμε τον ιερό σκοπό του Τάγματος του Αγίου Γεωργίου.

Επίσης, κάθε φορά που ο Πάπας προσκαλούσε τον Kalmann , του έδινε να φιλήσει το χέρι του κι όχι, όπως ήταν η συνήθεια, το δάκτυλο του ποδιού του, που κατεδείκνυε το μέγεθος της ισχύος του Kalmann πάνω στο Βατικανό.

1822 : Ο αυτοκράτορας της Αυστρίας έκανε τους πέντε αδελφούς Rothschild Βαρώνους. Ο Nathan Mayer Rothschild επέλεξε να μην πάρει τον τίτλο.

1823 : Οι Rothchilds αναλαμβάνουν τις χρηματοοικονομικές πράξεις της Καθολικής Εκκλησίας, σε όλο τον κόσμο.

1827 : Ο Sir Walter Scott δημοσιεύει την εξ εννέα τόμων σειρά , Η Ζωή του Ναπολέοντα και στο δεύτερο τόμο δηλώνει ότι η Γαλλική Επανάσταση είχε σχεδιαστεί από τους Ιλλουμινάτι ( Adam Weishaupt ) και χρηματοδοτήθηκε από τους αργυραμοιβούς της Ευρώπης (Ρότσιλντς ) .

1832 : Ο Πρόεδρος Andrew Jackson ( το 7ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1829-1837 ), κάνει τον προεκλογικό του αγώνα για τη δεύτερη προεδρική περίοδο με το σύνθημα, «Jackson και όχι Τράπεζα! » Αυτό αναφέρεται στο σχέδιό του να αναλάβει τον έλεγχο του αμερικανικού χρηματιστικού συστήματος προς όφελος του αμερικανικού λαού, κι όχι για την ασυνείδητη κερδοσκοπεία των Rothchilds.

1833 : ο Πρόεδρος Andrew Jackson αρχίζει την αφαίρεση των κρατικών καταθέσεων από τη Δεύτερη Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών που ελέγχεται από τους Rothschildς και αντ΄αυτού καταθέτει τα κρατικά χρήματα στις τράπεζες που διοικούνται από δημοκρατικούς τραπεζίτες.

Αυτό προκαλεί πανικό στους Rothchilds και έτσι κάνουν αυτό που …. κάνουν καλύτερα …, μειώνουν την προσφορά χρήματος προκαλώντας οικονομική Ύφεση. O Πρόεδρος Jackson γνωρίζει τι πάνε να κάνουν και αργότερα δηλώνει,

«Είστε ένα κρησφύγετο ληστών, οχιές, και σκοπεύω να σας πετάξω έξω, και με τη βοήθεια του Αιώνιου Θεού, Εγώ θα σας πετάξω έξω. »

1834 : Η ιταλός ηγέτης της επαναστάσης, Guiseppe Mazzini, επιλέγεται από τους Ιλλουμινάτι να κατευθύνει το επαναστατικό τους πρόγραμμα σε όλο τον Κόσμο και θα υπηρετήσει με την ιδιότητα αυτή έως ότου πεθάνει το 1872.

1835 : Στις 30 Ιανουαρίου, ένας δολοφόνος προσπαθεί να πυροβολήσει τον Πρόεδρο Jackson, αλλά ως εκ θαύματος τα δύο πιστόλια του δολοφόνου αστοχούν. Ο Πρόεδρος Jackson αργότερα θα ισχυριστεί ότι ήξερε, ότι οι Rothchilds ήταν υπεύθυνοι για την απόπειρα δολοφονίας. Αυτός δεν ήταν ο μόνος, ο δολοφόνος, ο Richard Lawrence, ο οποίος απηλλάγη ως παράφρων, αργότερα καυχιόταν ότι ισχυροί άνθρωποι της Ευρώπης τον είχαν προσλάβει και του υποσχέθηκαν να τον προστατεύσουν αν συλλαμβανόταν.

Οι Rothchilds αποκτούν τα δικαιώματα της Αlmaden quicksilver mines (Εταιρεία διύλυσης χρυσού ή ασημιού) στην Ισπανία. Αυτό ήταν εκείνη τη στιγμή η μεγαλύτερη παραχώρηση στον κόσμο, καθώς η Quicksilver ήταν ζωτικής σημασίας συνιστώσα στη διύλιση του χρυσού ή του ασημιού. Αυτή έδωσε στους Rothchilds ένα πραγματικό παγκόσμιο μονοπώλιο.

1836 : Μετά από χρόνια αγώνα του κατά των Rothschild και της Κεντρική τους Τράπεζα στην Αμερική, ο Πρόεδρος Andrew Jackson τελικά επιτυγχάνει να πετάξει έξω από την Αμερική, την Κεντρική Τράπεζα των Ρότσιλντ, όταν η χρονοναύλωση δεν ανανεώνεται. Μέχρι το 1913 οι Rothschilds δεν ήταν σε θέση να έχουν τράπεζα στην Αμερική. Το 1913 ήταν σε θέση να δημιουργήσουν την τρίτη κεντρική τους τράπεζα στην Αμερική, τη Federal Reserve, και για να εξασφάλισαν ότι δεν θα ξαναγίνουν λάθη αυτή τη φορά, βάζουν ως υπεύθυνο, ένα άτομο από τη δική τους γραμμή αίματος, το Jacob Schiff.

Ο Nathan Mayer Rothschild πεθαίνει και ο έλεγχος της τράπεζάς του, NM Rothschild & Sons μεταφέρεται στο νεώτερο αδελφό του, τον James Mayer Rothschild.

1837 : Οι Rothchilds στέλνουν ένα δικό τους, τον Αύγουστος Belmont, ένα Εβραίο Ασκενάζι, στην Αμερική για να διασώσουν τα τραπεζικά τους συμφέροντα που ματαιώθηκαν από τον Πρόεδρο Andrew Jackson.

1840 : Οι Rothchilds γίνονται οι διαπραγματευτές χρυσού της Τράπεζα της Αγγλίας. Εγκαθιδρύουν γραφεία στην Καλιφόρνια και την Αυστραλία.

1841 : Ο Πρόεδρος John Tyler (10ς Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών από 1841-1845) άσκησε βέτο στην πράξη για την ανανέωση της σύμβασης για την Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών. Αρχίζει να λαβαίνει εκατοντάδες επιστολές που τον απειλούσαν με δολοφονία.

1844 : Ο Salomon Mayer Rothschild αγοράζει την εταιρεία United Coal Mines of Vitkovice (ανθρακωρυχείο) και την Αυστρο-ουγγρική εταιρεία υψικαμίνου Blast Furnace Company οι οποίες θα συμπεριληφθούν στην κορυφαία δεκάδα των παγκοσμίων βιομηχανιών.

Ο Bενιαμίν Disraeli, ένας Εβραίος Ασκενάζι (που έγινε Πρωθυπουργός της Βρετανίας δύο φορές, – ο μόνος Ασκενάζι Εβραίος (Που αποδεχόταν την καταγωγή του) που το έπραξε) δημοσιεύει για τον Nathan Mayer Rothschild, και τον χαρακτηρίζει ως:

«Ο Κύριος και Δεσπότης των διεθνών χρηματαγορών, και βέβαια Κύριο και Δεσπότη για ό,τιδήποτε άλλο. Αυτός κατείχε κυριολεκτικά τα έσοδα της Νότιας Ιταλίας ως ενέχυρο, και οι Μονάρχες και οι Υπουργοί όλων των κρατών φλέρταραν τις συμβουλές του και καθοδηγούνταν με τις προτάσεις του.»

1845 : Ο μεγάλος Αμερικανός πατριώτης, Andrew Jackson (7ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής) πεθαίνει.

Πριν από το θάνατό του, ρωτήθηκε τι θεωρούσε ως το μεγαλύτερό του επίτευγμα. Εκείνος απήντησε χωρίς δισταγμό,

» Σκότωσα την τράπεζα»,

Αυτό, σε σχέση με το γεγονός ότι έδιωξε τη Δεύτερη Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδιοκτησίας Rothchild, το 1836.

Ο Jacob ( James ) Mayer Rothschild ( ο οποίος είχε παντρευτεί την ανιψιά του, Μπέτυ, κόρη του αδελφού του Salomon Mayer Rothschild), γνωστός σήμερα ως Baron James de Rothschild, κερδίζει τη σύμβαση για την κατασκευή τής πρώτης σημαντικής σιδηροδρομικής γραμμής σε όλη τη χώρα.

Αυτή ονομαζόταν το Chemin de Fer du Nord και τροχιοδρομούσε αρχικά από το Παρίσι στη πόλη Βαλενσιέν και στη συνέχεια ενώνονταν με το αυστριακό σιδηροδρομικό δίκτυο που είχε κτίσει ο αδελφός του ( και ο πατέρας της συζύγου του – όλα αυτά ακούγονται λίγο ρυπαρά, δεν είναι έτσι?) Salomon Mayer Rothschild.

1847: Ο Lionel de Rothschild, παντρεμένος τώρα με την κόρη του Θείου του, Kalmann ( Καρλ ) Mayer Rothschild, εκλέγεται σε κοινοβουλευτική θέση για την πόλη του Λονδίνου. Η απαίτηση για την είσοδο στο κοινοβούλιο, ήταν να ορκιστεί στην αληθινή πίστη ενός χριστιανού. Ο Lionel de Rothschild αρνήθηκε να το κάνει αυτό, καθώς ήταν Εβραίος και η έδρα του στο Κοινοβούλιο παρέμεινε κενή για 11 χρόνια, μέχρι που επετράπησαν νέοι όρκοι. Θα πρέπει να ήταν ένα ανεκτίμητο δώρο για την εκλογική του περιφέρεια, έχοντας κατά νου ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να ψηφίσει κάποιο νομοσχέδιο καθώς ποτέ δεν εισήλθε στο κοινοβούλιο! Αναρωτιέμαι, πώς κατάφερε να κρατήσει την κοινοβουλευτική του έδρα για 11 χρόνια;

1848 : Ο Καρλ Μαρξ, ένας Εβραίος Ασκενάζι, δημοσιεύει, «Tο Κουμουνιστικό Μανιφέστο.» Είναι ενδιαφέρον ότι την ίδια στιγμή που εργάζεται πάνω σ΄αυτό, ο Karl Ritter του Πανεπιστημίου της Φραγκφούρτης έγραφε την αντίθεση που ήταν η βάση για τον Freidrich Wilhelm Nietzsche, το » νιτσεϊσμό. » Αυτός ο Νιτσεϊσμός αργότερα εξελίχθηκε σε φασισμό και στη συνέχεια σε Nαζισμό που χρησιμοποιήθηκε για να διαμορφώσει τον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ο Μαρξ, ο Ritter , και ο Νίτσε χρηματοδοτήθηκαν κατ΄ εντολήν των Rothschilds. Η ιδέα ήταν ότι, αυτοί που κατηύθυναν την όλική συνωμοσία, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις διαφορές σε αυτές τις δύο λεγόμενες ιδεολογίες, ώστε να μπορέσουν να διαιρέσουν μεγαλύτερες και μεγαλύτερες φατρίες της ανθρώπινης φυλής σε αντίπαλα στρατόπεδα, έτσι ώστε να μπορούν να εξοπλιστούν και μετά από πλύση εγκεφάλου να πολεμήσουν και να καταστρέψουν η μία την άλλη, και ειδικότερα, να καταστρέψουν όλα τα πολιτικά και θρησκευτικά ιδρύματα. Το ίδιο σχέδιο που υπέβαλε ο Weishaupt το 1776. Η Eva Hanau, η γυναίκα Amschel Mayer Rothschild πεθαίνει.

1849 : Η Gutle Schnaper, η γυναίκα του Mayer Amschel Rothschild πεθαίνει. Πριν το θάνατό της, χωρίς πρόκληση αναφέρει, «Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε κανένας.»

1850 : Αυτή τη δεκαετία ξεκινά η κατασκευή των αρχοντικών Mentmore στην Αγγλία και Ferriθres στη Γαλλία, περισσότερα αρχοντικά των Rothschilds θα ακολουθήσουν σε όλο τον κόσμο, κι όλα αυτά θα γεμίσουν με έργα τέχνης. Ο Jacob ( James ) Rothschild στη Γαλλία λέγεται ότι κατέχει πλούτο αξίας 600 εκατ. γαλλικών φράγκων, που εκείνη την εποχή ήταν 150 εκατ. γαλλικά φράγκα περισσότερα από όσα κατείχαν οι τράπεζες της Γαλλίας όλες μαζί.

1852 : Η NM Rothschild & Sons αρχίζει τη διύλισης χρυσού και του ασημιού για το Βασιλικό Νομισματοκοπείο και την Τράπεζα της Αγγλίας και άλλους διεθνείς πελάτες.

1853 : Ο Nathaniel de Rothschild, ο γαμπρός του Ιακώβ ( James ) Mayer Rothschild, αγοράζει το οινοποιϊα, Chβteau Mouton Brane, το Bordeaux vine Υard of Mouton , και το μετονομάζει σε Chβteau Mouton Rothschild.

1854 : Η Caroline Stern, η γυναίκα του Salomon Mayer Rothchild, πεθαίνει.

1855 : Ο Amschel Mayer Rothschild πεθαίνει. Ο Salomon Mayer Rothschild πεθαίνει . Ο Kalmann (Carl ) Mayer Rothschild πεθαίνει .

1858 : Ο Lionel de Rothschild παίρνει τελικά την έδρα του στο Κοινοβούλιο όταν η απαίτηση να ορκιστεί στην αληθινή πίστη του χριστιανού διευρύνεται και συμπεριλαμβάνει και άλλους όρκους. Γίνεται ο πρώτος Εβραίος, μέλος του βρετανικού κοινοβουλίου.

1861 : Ο Πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν (16ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1860 μέχρι τη δολοφονία του το 1865 ) προσεγγίζει τις μεγάλες τράπεζες της Νέας Υόρκης προσπαθώντας να λάβει δάνεια για να υποστηρίξει το συνεχιζόμενο αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο. Καθώς οι μεγάλες αυτές τράπεζες ήταν σε μεγάλο βαθμό υπό την επήρεια των Rothschilds , του προσφέρουν μια συμφωνία που ξέρουν ότι δεν μπορεί να τη δεχθεί, 24 % έως 36 % επιτόκιο επί όλων των δανειακών χρημάτων. Ο Λίνκολν θυμώνει πάρα πολύ για αυτό το υψηλό επίπεδο του επιτοκίου κι έτσι εκτυπώνει το δικό του χρέος με δωρεάν χρήματα και ενημερώνει το κοινό ότι αυτό είναι πλέον νομικά η προσφορά τόσο για το δημόσιον όσο και το ιδιωτικό χρέος.

1862 : Μέχρι τον Απρίλιο, δολάρια αξίας 449.338.902 ελεύθερα χρέους έχουν τυπωθεί και διανεμηθεί από τον Λίνκολν. Δηλώνει γι αυτό, «Δώσαμε στους ανθρώπους αυτής της δημοκρατίας το μεγαλύτερο αγαθό που είχαν ποτέ, τα δικά τους χάρτινα χρήματα να πληρώσουν τα δικά τους χρέη. » Την ίδια χρονιά οι Times του Λονδίνου δημοσιεύουν μια ιστορία που περιέχει την ακόλουθη δήλωση, » Αν η άτακτος οικονομική πολιτική, η οποία εχει την πηγή της στη Βορειοαμερικανική Δημοκρατία, δεν αποσκλυρηνθεί κάτω από μια αναπόσπαστη εξάρτηση, τότε αυτή η κυβέρνηση θα παράσχει τα δικά της χρήματα χωρίς κόστος. Θα εξοφλεί χρέη χωρίς χρέος. Θα έχει όλα τα χρήματα που απαιτούνται να συνεχίσει το εμπόριο της. Θα γίνει ευημερούσα πέρα από κάθε προηγούμενο στην ιστορία των πολιτισμένων κυβερνήσεων του κόσμου. Οι εγκέφαλοι και ο πλούτος όλων των χωρών θα πάει στη Βόρεια Αμερική. Η κυβέρνηση πρέπει να καταστραφεί ή θα καταστρέψει κάθε μοναρχία του πλανήτη. »

1863 : Πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν ανακαλύπτει ότι ο Τσάρος της Ρωσίας, Αλέξανδρος II ( 1855-1881 ), είχε επίσης προβλήματα με τους Rothchilds καθώς αρνούνταν τις συνεχείς προσπάθειές τους για τη δημιουργία μιας κεντρικής τράπεζας στη Ρωσία. Ο τσάρος τότε δίνει στον Πρόεδρος Λίνκολν κάποια απρόσμενη βοήθεια. Ο Τσάρος εκδίδει διαταγές ότι εάν, είτε η Αγγλία ή η Γαλλία παρέμβει ενεργά στον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, και βοηθήσει το Νότο, η Ρωσία θα εκλάβει μια τέτοια πράξη ως κήρυξη πολέμου, και θα πάρει το μέρος του Προέδρου Λίνκολν. Για να αποδείξει ότι δεν έπαιζε, έστειλε μέρος του Στόλου του Ειρηνικού στο λιμένα του Σαν Φρανσίσκο και ένα άλλο μέρος στη Νέα Υόρκη. Ο Τραπεζικός Οίκος Rothschild στη Νάπολη της Ιταλίας, CM de Rothschild efigli, κλείνει μετά την ενοποίηση της Ιταλίας. ΟΙ Rothchild χρησιμοποιούν ένα δικό τους στην Αμερική, το John D. Rockefeller, για να δημιουργήσου μια επιχείρηση πετρελαίου ονομαζόμενη Standard Oil η οποία τελικά καταβάλει όλους τους ανταγωνιστές της.

1864 : Ο Rothschild, Αύγουστος Belmont, ο οποίος μέχρι τώρα είναι Εθνικός Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, υποστηρίζει το Στρατηγό George McClellan ως Δημοκρατικό Υποψήφιο εναντίον του προέδρου Αβραάμ Λίνκολν στις εκλογές του τρέχοντος έτους. Προς μεγάλη οργή του Belmont, ο Πρόεδρος Λίνκολν κερδίζει τις εκλογές.

1865 : Σε δήλωσή του προς το Κογκρέσο, ο Πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν αναφέρει, «Έχω δύο μεγάλους εχθρούς, το Στρατό των Νοτίων μπροστά μου, και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πίσω μου, εκ των δύο ο τελευταίος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μου. «. Αργότερα εκείνο το έτος, στις 14 Απριλίου, ο Πρόεδρος Λίνκολν δολοφονείται, λιγότερο από δύο μήνες πριν από το τέλος του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου. Μετά από μια σύντομη περίοδο κατάρτισης στο Λονδίνο, στην Τράπεζα Rothchild, o Jacob Schiff , o Rothschild, που γεννήθηκε στο σπίτι τους στη Φρανκφούρτη, φτάνει στην Αμερική στην ηλικία των 18 ετών, με οδηγίες και την αναγκαία χρηματοδότηση που απαιτείται για να αγοράσει εκεί ένα τραπεζικό οίκο. Ο σκοπός του ήταν να πραγματοποιήσει τα ακόλουθα έργα:

1. Να αποκτήσει τον έλεγχο του συστήματος προσφοράς χρήματος της Αμερικής μέσω της εγκαθιδρύσεως μιας κεντρικής τράπεζας.

2. Να βρεί ελκυστικούς άνδρες, οι οποίοι για ένα αντίτιμο, θα ήταν πρόθυμοι να υπηρετήσουν σαν ανδρείκελα τους Ιλλουμινάτι και να τους προωθήσει σε υψηλές θέσεις στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, το Κογκρέσο, το Ανώτατο Δικαστήριο και όλα τα ομοσπονδιακά πρακτορεία.

3. Να δημιουργήσει μειονοτικές ομάδες διαμάχης σε όλα τα έθνη, ειδικά στοχεύοντας τους λευκούς και τους μαύρους.

4. Να δημιουργήσει ένα κίνημα για να καταστρέψει τη θρησκεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το χριστιανισμό σαν κύριο στόχο.

Ο Nathaniel de Rothschild γίνεται μέλος του Κοινοβουλίου για Aylesbury στο Buckinghamshire.

1868 : Ο Jacob ( James ) Mayer Rothschild πεθαίνει, λίγο μετά την αγορά του οινοποιϊου Chβteau Lafite, ένα από τα μεγαλύτερα τέσσερα κτήματα της Γαλλίας. Είναι ο τελευταίος από τους γιους του Mayer Amschel Rothschild που πεθαίνει.

1870 : Ο Nathaniel de Rothschild πεθαίνει.

1871: Ένας Αμερικανός Στρατηγός, ονομαζόμενος, Albert Pike, ο οποίος είχε δελεαστεί να προσχωρίσει στους Illuminati από τον Guissepe Mazzini, ολοκληρώνει το προσχέδιό του για τρεις παγκόσμιους πολέμους και τις διάφορες επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο, ετοιμάζοντας την κίνηση αυτή, τη μεγάλη συνωμοσία, να εισέλθει στην τελική της φάση. Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος είναι να πολεμήσουν για την καταστροφή του Τσάρου της Ρωσίας, όπως είχε υποσχεθεί ο Nathan Mayer Rothschild το 1815. Ο Τσάρος έχει σχεδιαστεί να αντικατασταθεί με τον κομμουνισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την επίθεση εναντίον των θρησκειών, κυρίως του Χριστιανισμού.

Οι διαφορές μεταξύ της Βρετανικής αυτοκρατορίας και της Γερμανικής πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την μορφοποίηση αυτού του πολέμου. Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την μορφοποίηση της αντιπαράθεσης μεταξύ φασισμού και πολιτικού σιωνισμού με τη σφαγή των Εβραίων στη Γερμανία, δημιουργώντας ένα βασικό μίσος κατά του γερμανικού λαού. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει το φασισμό (τον οποίο δημιούργησαν οι Rothchild) και να αυξήσουν την δύναμη του πολιτικού Σιωνισμού. Ο πόλεμος αυτός έχει επίσης σχεδιαστεί για να αυξήσουν την δύναμη του κομμουνισμού σε επίπεδο που να είναι ίσο με εκείνο της ενωμένης Χριστιανοσύνης. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει σχεδιαστεί να παίξει με την ανάδευση του μίσους του Μουσουλμανικού κόσμου, για να παίξουν τον ισλαμικό κόσμο και τον πολιτικό σιωνισμό τον ένα εναντίον του άλλου. Ενώ αυτό συμβαίνει, τα εναπομείναντα έθνη θα αναγκαστούν να αγωνιστούν σε μια κατάσταση ψυχικής, σωματικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης. Στις 15 Αυγούστου του τρέχοντος έτους, ο Albert Pike γράφει μία επιστολή (Αυτή τώρα είναι στον αρχείο του Βρετανικού Μουσείου) στο Guiseppe Mazzini στην οποία αναφέρει τα εξής : «Εμείς πρέπει να εξαπολύσουμε τους μηδενιστές και τους άθεους για να προκαλέσουν ένα μεγάλο κοινωνικό κατακλυσμό που θα δείξει, σε όλη του τη φρίκη, σε όλα τα έθνη το αποτέλεσμα του απόλυτου αθεϊσμού. Τότε όλοι οι άνθρωποι, παντού, θα αναγκαστούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στη μειονότητα του επαναστατημένου κόσμου και θα εξολοθρεύσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και τα πλήθη των απογοητευμένων με τη Χριστιανοσύνη. Αυτό το πνεύμα θα επικρατεί από εκείνη τη στιγμή, ώστε, χωρίς κατεύθυνση και ανήσυχοι για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς γνώση προς τα πού να στρέψουν τη λατρεία τους, θα λάβουν το αληθινό φως μέσω του καθολικού καθαρού δόγματος του Εωσφόρου που θα έρθει τελικά έξω σε δημόσια θέα. Μια εκδήλωση που θα προκύψει από μια γενική αντιδραστική κίνηση. Θα ακολουθήσει η καταστροφή του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού: και οι δυό κατειλημμένοι και εξοντώμένοι ταυτόχρονα». Ο Pike, ο οποίος έχει εκλεγεί ως Υπάτοs Grand Commander του ScottishRite της Νότιας Αρμοδιότητα του Τεκτονισμού το 1859, ήταν η πιο δυνατός Μασόνος στην Αμερική. Θα διατηρήσει αυτή τη θέση για 32 χρόνια μέχρι το θάνατό του, το 1891. Επίσης, δημοσίευσε ένα βιβλίο σχετικά με το θέμα, το 1872 με τον τίτλο, » Ήθη και Δόγμα των Αρχαίων και Αποδεκτός Σκωτικός Μασονισμός», στο οποίο δηλώνει με ειλικρίνεια τα εξής, « Ο Εωσφόρος, ο κομιστής του φωτός! (Παράξενο και μυστηριώδες όνομα, να δοθεί στο πνεύμα του σκότους!) Εωσφόρος, ο Υιός της Αυγής! είναι αυτός που φέρει το Φως, και με τις μεγαλειώδεις ακτίνες του τυφλώνει τις αδύναμες, αισθησιακές ή εγωιστικές ψυχές; Μην το αμφιβάλεις! »

1872 : Πριν από το θάνατό του ο Guiseppe Mazzini, δημιουργεί ένα νέο επαναστατικό ηγέτη που ονομάζεται Adrian Lemmy σαν διάδοχό του. Τον Lemmy στη συνέχεια θα διαδεχθούν, ο Λένιν και ο Τρότσκι, και στη συνέχεια, ο Στάλιν. Οι επαναστατικές δραστηριότητες όλων αυτών των ανδρών χρηματοδοτούνται από τους Rothchild.

1873 : Tο ορυχείο του Ρίο Τίντο στην Ισπανία παρουσιάζει ζημίες και εξαγοράζεται από μια ομάδα ξένων χρηματοδοτών, συμπεριλαμβανομένων και των Rothchilds. Αυτό το ορυχείο είναι για την Ευρώπη η μεγαλύτερη πηγή χαλκού.

1875: Την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους ο Jacob Schiff, γαμπρός τώρα του Solomon Loeb, μετά το γάμο του με την κόρης του Τερέζα, παίρνει τον έλεγχο του τραπεζικού οίκου, Kuhn, Loeb & Co. Συνεχίζουν να χρηματοδοτούν την εταιρεία Στάνταρτ Οιλ του John D. Rockefeller, την Εmpire Railroad του Edward R. Harriman , καθώς και την αυτοκρατορία χάλυβα του Andrew Carnegie. Αυτά όλα γίνονται με τα χρήματα των Rothschild. Αυτός προσδιορίζει τους λοιπούς μεγάλους τραπεζίτες στην Αμερική εκείνη την εποχή. Είναι, η JP Morgan η οποία ελέγχει την Wall Street, και οι Drexels και οι Biddles της Φιλαδέλφειας. Όλοι οι άλλοι χρηματοδότες, μεγάλοι και μικροί, χορεύουν στη μουσική αυτών των τριών οίκων. Ο Schiff παίρνει στη συνέχεια το Ευτωπαϊκό Rothschilds για να συστήσει ευρωπαϊκά υποκαταστήματα αυτών των τριών μεγάλων τραπεζών με την αντίληψη ότι ο Schiff, και ως εκ τούτου οι Rothschild, προορίζονται να είναι τα αφεντικά τραπεζικού συστήματος της Νέα Υόρκης και, συνεπώς, της Αμερικής. Ο NM Rothschild & Sons προβαίνει σε έκδοση μετοχών για την άντληση κεφαλαίων για το πρώτο έργο της σήραγγας της Μάγχης για να συνδέσει τη Γαλλία με την Αγγλία, με το μισό του κεφαλαίου να προέρχεται από την εταιρεία Compagnie du Chemin de Ferdu Nord η οποία ανήκει στους Rothschild .

Φέτος o Lionel de Rothschild επίσης δανείζει τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Disraeli τη χρηματοδότηση για τη βρετανική κυβέρνηση να αγοράσει τις μετοχές της Suez Canal, από την Khedive Said της Αιγύπτου. Αυτό έγινε γιατί οι Rothchild χρειαζόντουσαν οδό πρόσβασης που θα πραγματοποιηθεί από μια κυβέρνηση που ελέγχεται από αυτούς, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη στρατιωτική δύναμη αυτής της κυβέρνησης για να προστατεύσουν τα τεράστια συμφέροντα των επιχειρήσεών τους στη Μέση Ανατολή.

1876 : Ο Otto von Bismarck αναφέρει, «Η διαίρεση των Ηνωμένων Πολιτειών σε δύο ομοσπονδίες με ίση δύναμη αποφασίστηκε πολύ πριν από τον εμφύλιο πόλεμο από το υψηλή οικονομική δύναμη της Ευρώπης. Οι τραπεζίτες αυτοί φοβούνται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, αν παραμείνουν σε ένα κομμάτι και ως ένα έθνος, θα επιτύχουν οικονομική ανεξαρτησία, η οποία θα ανέτρεπε την οικονομική τους παντοκρατορία σε όλο τον κόσμο. Η φωνή των Rothchild κυριάρχησε. Προέβλεψαν την τεράστια λεία, εάν θα μπορούσαν να την υποκαταστήσουν με δύο αδύναμες δημοκρατίες, χρεωμένες στους τραπεζίτες. Ως εκ τούτου, άρχισαν οι απεσταλμένοι τους, προκειμένου να εκμεταλλευτούν το ζήτημα της δουλείας και, συνεπώς, να σκάψουν μια άβυσσο μεταξύ των δύο τμημάτων της Δημοκρατίας. »

1879 : Ο Lionel de Rothschild πεθαίνει

1880 : Οι πράκτορες των Rothschild αρχίζουν να διαμορφώνουν μια σειρά από διωγμούς κατά κύριο λόγο στη Ρωσία, αλλά και στην Πολωνία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Αυτοί οι διωγμοί είχαν ως αποτέλεσμα τη σφαγή χιλιάδων αθώων Εβραίων, προκαλούν τη φυγή 2 εκατ περίπου εβραίων, κυρίως στη Νέα Υόρκη, αλλά και το Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια, τη Βοστώνη και το Λος Άντζελες. Ο λόγος που ξεκίνησαν αυτοί οι διωγμοί, ήταν για να δημιουργήσουν μια μεγάλη Εβραϊκή βάση στην Αμερική. Οι Εβραίοι όταν έφτασαν, έπρεπε να εκπαιδευτούν για να εγγραφούν ως Δημοκρατικοί εκλογείς. Είκοσι χρόνια αργότερα, αυτό θα οδηγούσε σε μια μαζική Δημοκρατική βάση εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα χρησιμοποιηθεί για να εκλέγονται άνθρωποι των Rothschild, όπως ο Woodrow Wilson, στην Προεδρία, για να εκτελούν τις διαταγές των Rothchild.

1881 : Πρόεδρος James A. Garfield ( Ο 20ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που διήρκησε μόλις 100 μέρες ) δηλώνει δύο εβδομάδες πριν δολοφονηθεί, » Όποιος ελέγχει τον όγκο των χρημάτων στη χώρα μας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του συνόλου της βιομηχανίας και του εμπορίου … και όταν συνειδητοποιείς ότι ολόκληρο το σύστημα είναι πολύ εύκολα ελεγχόμενο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, από λίγους ισχυρούς άνδρες στην κορυφή, δεν χρειάζεται να σου πουν από πού προέρχονται οι περίοδοι πληθωρισμού ή οικονομικής δυσπραγίας. » Ο James Edmond de Rothschild αποκτά ένα γιο το Maurice de Rothschild.

1883 : Μετά από εκσκαφή 6.000 μέτρα σήραγγας, στη σήραγγα της Μάγχης, η βρετανική κυβέρνηση σταματά το έργο επικαλούμενη το γεγονός ότι θα ήταν μια απειλή για την ασφάλεια της Βρετανίας.

1885 : Ο Νathaniel Rothschild, γιος του Lionel de Rothschild, γίνεται ο πρώτος εβραίος ομοτίμος και παίρνει τον τίτλο του Λόρδου Ρότσιλντ.

1886 : Η γαλλική τράπεζα Rothschild , de Rothschild Frθres αποκτά σημαντικές ποσότητες κοιτασμάτων πετρελαιοπηγών της Ρωσίας και ιδρύει την Caspian and Black Sea Petroleum Company, η οποία γρήγορα γίνεται η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο.

1887 : Ο έμπορος οπίου στην Κίνα, Edward Albert Sassoon, παντρεύεται την Aline Caroline de Rothschild, την εγγονή του Ιακώβ ( James ) Mayer Rothschild. Ο πατέρας της Aline Caroline, Gustave, μαζί με τον αδελφό του, Alphonse, αναλαμβάνουν το γαλλικό βραχίονα του οίκου Rothchild μετά από το θάνατο του πατέρα τους Jacob. Ο Rothchild χρηματοδοτεί τη συγχώνευση των διαμαντιών Kimberley mines στη Νότια Αφρική. Ετσι στη συνέχεια γίνεται ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας, De Beers, και ασχολείται με την εξόρυξη πολυτίμων λίθων στην Αφρική και την Ινδία.

1888 : Noιmie Halphen, η μέλλουσα σύζυγό του Maurice de Rothschild γενιέται.

1891 : O Βρετανός ηγέτης των Εργατικών κάνει την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το θέμα των Rothchild: «Αυτός ο αιμοδιψής όμιλος υπήρξε η αιτία της ανείπωτης βλάβης και δυστυχίας στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του αιώνα μας, και έχει σωρεύσει τον τεράστιο πλούτο της κυρίως μέσω υπόθαλψης πολέμων μεταξύ των κρατών που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν φιλονικήσει. Κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα στην Ευρώπη, όπου οι φήμες για πόλεμο κυκλοφορούν, και το μυαλό των ανδρών τρελαίνεται από το φόβο της αλλαγής και της συμφοράς, να είστε σίγουροι ότι ίσως Rothschild με γαμψή μύτη παίζει τα παιχνίδια του, κάπου κοντά στην περιοχή που διαταράσσεται.» Σχόλια όπως αυτό ανησυχούν τους Rothschilds και προς το τέλος του 1800 αγοράζουν το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ώστε να μπορούν να έχουν κάποιο έλεγχο των μέσων ενημέρωσης.

1895 : Ο James Edmond de Rothschild ο νεότερος γιος του Ιακώβ ( James ) Mayer Rothschild επισκέπτεται την Παλαιστίνη και στη συνέχεια παρέχει τα κεφάλαια για να θεμελιωθούν οι πρώτες εβραϊκές αποικίες εκεί. Aυτό γίνεται για να προάγουν το μακροπρόθεσμο στόχο τους για τη δημιουργία μιας χώρας που να την εξουσιάζουν οι Rothschild.

1897 : Οi Rothchilds ίδρυσαν το Σιωνιστικό Κογκρέσο για την προώθηση του Σιωνισμού (ένα πολιτικό κίνημα με μοναδικό στόχο τη μετακίνηση όλων των Εβραίων σε ένα μοναδικό Εβραϊκό έθνος-κράτος ) και οργάνωσαν την πρώτη συνεδρίασή του στο Μόναχο. Εν τούτοις, λόγω της ακραίας αντίδρασης των τοπικών Εβραίων, οι οποίοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι εκεί όπου ήταν, η συνάντηση αυτή μετακινείται στην Βασιλεία της Ελβετίας, όπου λαμβάνει χώρα στις 29 Αυγούστου. Η συνεδρίαση γίνεται υπό την προεδρία του Ashkenazi Εβραίου, Theodor Herzl, ο οποίος θα αναφέρει στο ημερολόγιό του, «Είναι σημαντικό τα δεινά των Εβραίων …. να γίνουν χειρότερα …. αυτό θα βοηθήσει στην υλοποίηση των σχεδίων μας …. Έχω μια εξαιρετική ιδέα …. θα πρέπει να προξενήσω ρευστοποιήσει του εβραϊκή πλούτου από αντι-σιμίτες…. Οι αντισημίτες θα μας βοηθήσουν έτσι ώστε να ενισχυθεί η δίωξη και η καταπίεση των Εβραίων. Οι αντισημίτες θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι μας. » Ο Herzl στη συνέχεια εκλέγεται Πρόεδρος του Σιωνιστικού Οργανισμού που υιοθετεί το «κόκκινο εξάγωνο, σήμα των Rothschild», ως τη σιωνιστική σημαία η οποία 51 χρόνια αργότερα θα καταλήξει ως η σημαία του Ισραήλ. Ο Edward Henry Harriman γίνεται διευθυντής της Union Pacific Railroad και προχωρεί για να πάρει τον έλεγχο της Southern Pacific Railroad. Αυτά όλα χρηματοδοτήθηκαν από τους Rothchilds .

1898 : O Ferdinand de Rothschild πεθαίνει .

1901 : Οι Εβραίοι από τις αποικίες που εγκαταστάθηκαν στην Παλαιστίνη από τον Edmond James de Rothschild, αποστέλουν μια αντιπροσωπεία για να του πει, » Αν θέλετε να σώσετε το Yishuv ( Τον εβραϊκό οικισμό ), πρώτα απ΄όλα πάρτε τα χέρια σας απ αυτό, και … για μια φορά επιτρέψατε στους άποικους να έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν οι ίδιοι ότι πρέπει να διορθωθεί. » Ο James Edmond de Rothschild θυμώνει πολύ γι αυτό και δηλώνει, «Εγώ Δημιούργησα το Yishuv, εγώ μόνος μου. Ως εκ τούτου κανένας άνθρωπος, ούτε άποικοι ούτε οργανώσεις έχουν το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα σχέδιά μου. »

Ο τραπεζικός Οίκος Rothschild στη Φρανκφούρτη της Γερμανία, Μ. A. von Rothschildund Sφhne, κλείνει καθώς δεν υπάρχει αρσενικός διάδοχος Rothschild για να τον αναλάβει.

1902 : O Philippe de Rothschild γεννιέται .

1905 : Μια ομάδα Εβραίων υποστηριζόμενη από τους Rothschild με επικεφαλή τον Georgi Apollonovich Gapon προσπαθεί να ανατρέψει τον Τσάρο της Ρωσίας σε ένα κομμουνιστικό πραξικόπημα. Αποτυγχάνουν και αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη Ρωσία αφού τους δίνεται άσυλο στη Γερμανία. Η εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια (Τόμος 2 , p.497 ) αναφέρει, » Είναι μια κάπως περίεργη συνέχεια της προσπάθειας του Rothchild για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστή του Καθολικισμού καθ ότι αυτή τη στιγμή, αυτοί ήταν οι φύλακες του παπικού θησαυρού. »

1906 : Οi Rothchild ισχυρίζονται ότι λόγω της αυξανόμενης αστάθειας στην περιοχή και την αύξηση του ανταγωνισμού από το Rockefeller ( η οικογένεια Rockefeller είναι Rothschild απόγονοι μέσω θηλυκής γραμμής αίματος) στον οποίο ανήκε η Standard Oil, αυτός είναι ο λόγος που πωλούν την Εταιρεία Πετρελαίων Royal Dutch και Shell στην Κασπία και τη Μαύρη Θάλασσα. Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα για το πώς οι Rothchilds προσπαθούν να κρύψουν τον πραγματικό τους πλούτο.

1907 : Ο Rothschild , Jacob Schiff , ο επικεφαλής της Kuhn , Loeb & Co, σε μια ομιλία του στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Νέας Υόρκης, προειδοποιεί ότι, «Αν δεν έχουμε μια Κεντρική Τράπεζα με επαρκή έλεγχο των πιστωτικών πόρων, αυτή η χώρα πρόκειται να υποβληθεί στον πιο σοβαρό και εκτεταμένο πανικό χρήματος στην ιστορία της. » Ξαφνικά η ίδια η Αμερική βρίσκεται στη μέση των χαρακτηριστικών γραναζιών του Μύλου των Rothschilds που μηχανοραφούν την οικονομική κρίση, η οποία καταστρέφει, ως συνήθως, τις ζωές εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων σε ολόκληρη την Αμερική και κάνει δισεκατομμύρια για τους Rothchilds.

1909 : Ο Jacob Schiff ιδρύει την οργάνωση National Advancement for the Association of the Coloured People ( NAACP ). Αυτό έγινε για να υποκινήσει τους μαύρους σε διαδηλώσεις, λεηλασίες και άλλες μορφές ταραχών, προκειμένου να προκαλέσει ρήγμα μεταξύ των μαύρων και των λευκών κοινοτήτων. Ο Εβραίος ιστορικός, Χάουαρντ Sachar, αναφέρει τα εξής στο βιβλίο του, « Μια ιστορία των Εβραίων στην Αμερική «, » Το 1914, ο Ομότιμος Καθηγητής Joel Spingarn του Πανεπιστημίου Κολούμπια έγινε πρόεδρος του NAACP και προσέλαβε στο διοικητικό συμβούλιο Εβραίους ηγέτες όπως το Jacob Schiff, το Jacob Billikopf, και το Ραβίνο Stephen Wise. » Άλλοι Ασκενάζι Εβραίοι συνιδρυτές είναι ο Julius Rosenthal, η Lillian Waldand, ο ραβίνος Emil G. Hirsch. Μέχρι το 1920 δεν διορίστηκε μαύρος πρόεδρος. Το 1920 διορίστηκε o πρώτος μαύρος πρόεδρος της ΝΑΑCP ο James Weldon Johnson .

Ο Maurice de Rothschild Ασκενάζι Εβραίος, παντρεύεται τη Noιmie Halphen.

1911 : Werner Sombart , στο βιβλίο του «Οι Εβραίοι και ο Σύγχρονος Καπιταλισμός», δήλωσε ότι από το 1820 και μετά, ήταν η « Εποχή του Rothschild «, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπήρχε , » Μόνο μία δύναμη στην Ευρώπη, και αυτή ήταν οι Rothschild. »

1912 : Στο τεύχος του Δεκεμβρίου του περιοδικού «Αλήθεια », ο George R. Conroy λέει για τον τραπεζίτη Jacob Schiff , «ο κ. Schiff είναι ο επικεφαλής του μεγάλου ιδιωτικού τραπεζικού Οίκου Kuhn , Loeb , και Συνεργάτες, ο οποίος εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Rothchild σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού. Έχει χαρακτηριστεί ως στρατηγικός χρηματοδότης και υπήρξε για πολλά χρόνια οικονομικός υπουργός της μεγάλης απρόσωπης δύναμης γνωστής ως Standard Oil. Hταν το χέρι στο γάντι με τους Harrimans, τους Goulds, τους Ροκφέλερ, σε όλες τις επιχειρήσεις τους των σιδηροδρόμων και έγινε η κυρίαρχη δύναμη στον σιδηρόδρομο και οικονομική δύναμη της Αμερικής. »

1913 : Στις 4 Μαρτίου, ο Woodrow Wilson εκλέγεται ο 28ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Λίγο μετά την ορκωμοσία του, τον επισκέπτεται στον Λευκό Οίκο ο Ασκενάζι Εβραίος, Samuel Untermyer, της δικηγορικής εταιρείας, Guggenheim, Untermyer, και Marshall, ο οποίος προσπαθεί να τον εκβιάσει για το ποσό των $ 40.000 για μια ερωτική σχέση που είχε ο Wilson, όταν ήταν καθηγητής, με τη σύζυγο ενός συναδέλφου του, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον. Ο Πρόεδρος Wilson δεν έχει τα χρήματα, έτσι ο Untermyer προθυμοποιείται να πληρώσει τα $40.000 από την τσέπη του στην γυναίκα με την οποία είχε τη σχέση, υπό την προϋπόθεση ο Wilson να υποσχεθεί να διορίσει στην πρώτη κενή θέση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ένας υποψήφιο ο οποίος θα υποδεικνυόταν στον Πρόεδρο Wilson από τον Untermyer. Ο Wilson συμφωνεί σε αυτό. Ο Jacob Schiff ιδρύει την Υπηρεσία Καταπολέμησης Δυσφήμησης (Αnti Defamation Leaque – ADL ) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η οργάνωση αυτή διαμορφώνεται για να συκοφαντεί, όποιον αμφισβητεί ή προκαλεί την παγκόσμια συνωμοσία των Rothschild, ως « αντισημιτική». Παραδόξως, την ίδια χρονιά που το κάνουν αυτό, θα δημιουργηθεί επίσης και η τελευταία εν λειτουργία Κεντρική τους Τράπεζα στην Αμερική, η Federal Reserve. Ο βουλευτής του Κογκρέσσου Charles Lindbergh δήλωσε μετά την ψήφιση της Federal Reserve Act στις 23 Δεκεμβρίου «Ο νόμος καθιερώνει το πιο γιγάντιο Τράστ στη γη. Όταν ο Πρόεδρος υπογράψει αυτό το νομοσχέδιο, η αόρατη κυβέρνηση της νομισματικής εξουσίας θα έχει νομιμοποιηθεί ……. Το μεγαλύτερο έγκλημα των αιώνων ασκείται από αυτό το τραπεζικό και νομισματικό νομοθέτημα. » Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Federal Reserve είναι μια ιδιωτική εταιρεία, δεν είναι ούτε Ομοσπονδιακή ούτε Αποθεματική. Υπολογίζοντας συντηρητικά τα κέρδη της, αυτά ξεπερνούν τα $150 δισ. ετησίως και η Federal Reserve δεν έχει ποτέ στην ιστορία της δημοσιεύσει τους λογαριασμούς της.

1914 : Η έναρξη του Α Παγκοσμίου Πολέμου. Σε αυτόν τον πόλεμο, οι Rothchild της Γερμανίας δανείζουν χρήματα στους Γερμανούς, οι Rothchild της Βρετανίας δανείζουν χρήματα στους Βρετανούς και οι Rothchild της Γαλλίας δανείζουν χρήματα στους Γάλλους. Επί πλέον, οι Rothchilds έχουν τον έλεγχο των τριών ευρωπαϊκών πρακτορείων ειδήσεων, Wolff (ιδρύθηκε το 1849 ) στη Γερμανία, Reuters ( ιδρύθηκε το 1851 ) στην Αγγλία, και Havas ( ιδρύθηκε το 1835 ) στη Γαλλία. Οι Rothchilds χρησιμοποιούν το Wolff για να χειραγωγήσουν το γερμανικό λαό σε μια ένθερμη υποστήριξη του πολέμου. Από αυτό το διάστημα περίπου, οι Rothchilds έχουν σπάνια αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης, επειδή ….. κατέχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

1916 : Στις 4 Ιουνίου , ο Ασκενάζι Εβραίος, Louis Dembitz Brandeis διορίζεται στο Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Πρόεδρο Wilson σύμφωνα με τo συμφωνηθέν τίμημα του εκβιασμού του στον Samuel Untermyer, τρία χρόνια περίπου νωρίτερα. Ο Δικαστής Brandeis είναι επίσης ο εκλεγμένος ηγέτης της Εκτελεστικής Επιτροπής για τις Σιωνιστικές Υποθέσεις, μια θέση που κατέχει από το 1914. Στη μέση του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Γερμανία κέρδιζε τον πόλεμο, καθώς χρηματοδοτείται από τους Rothchilds σε μεγαλύτερο βαθμό από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αγγλία, επειδή οι Rothschilds, δεν ήθελε να στηρίξουν τον Τσάρο της Ρωσίας, και φυσικά τη Ρωσία που ήταν στην ίδια πλευρά με τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αγγλία. Στη συνέχεια, συνέβη ένα σημαντικό γεγονός. Η Γερμανία, παρόλο που είχε κερδίσει τον πόλεμο και ούτε ένας ξένος στρατιώτης δεν είχε πατήσει το πόδι του στο έδαφος της, προσφέρει ανακωχή στη Βρετανία χωρίς απαίτηση αποζημίωσης. Οι Rothchilds ανησυχούν και θέλουν να βεβαιωθούν ότι αυτό δεν θα συμβεί καθώς περίμεναν να κάνουν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτόν τον πόλεμο, έτσι έπαιξαν μια άλλη κάρτα που είχαν στο μανίκι τους. Ενώ οι Βρετανοί σκεφτόντουσαν την προσφορά της Γερμανίας, ο πράκτορας των Rothschild Louis Brandeis στέλνει μια Σιωνιστική αντιπροσωπεία από την Αμερική στη Βρετανία για να υποσχεθεί να φέρει την Αμερική στον πόλεμο στο πλευρό των Βρετανών, εφόσον οι Βρετανοί συμφωνούν να δώσουν τη γη της Παλαιστίνης στο Rothchild. Ο Rothchild ήθελε την Παλαιστίνη για τον ακόλουθο λόγο.

Είχαν μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στην Άπω Ανατολή και επιθυμούσαν το δικό τους κράτος σε αυτή την περιοχή, μαζί με τη δική τους στρατιωτική δύναμη, την οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν επιθετικά εναντίον κάθε κράτους όπου απειλούνταν τα συμφέροντα τους. Οι Βρετανοί στη συνέχεια συμφώνησαν να δοθεί η Παλαιστίνη κα οι Σιωνιστές στο Λονδίνο έρχονται σε επαφή με τους ομολόγους τους στην Αμερική και να τους ενημερώσουν για το γεγονός αυτό. Ξαφνικά όλες οι μεγάλες εφημερίδες στην Αμερική που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν προ -γερμανικές, γύρισαν εναντίον της Γερμανίας, δημοσιεύοντας κομμάτια προπαγάνδας, όπως: Γερμανοί στρατιώτες σκότωναν νοσηλευτές του Ερυθρού Σταυρού: Γερμανοί στρατιώτες έκοβαν τα χέρια μωρών, κλπ, προκειμένου να χειραγωγήσουν την αμερικανική κοινή γνώμη εναντίον των Γερμανών. Την ίδια χρονιά, ο Πρόεδρος Woodrow Wilson, κάνει προεκλογική εκστρατεία για επανεκλογή του με το σύνθημα, «Επανεκλέξτε το Άνθρωπο που θα κρατήσει τους Γιού σας έξω από τον πόλεμο. » Στις 12 Δεκεμβρίου η Γερμανία και οι σύμμαχοί της προσφέρουν όρους ειρήνης για τον τερματισμό του πολέμου.

1917 : Ως αποτέλεσμα της προσφοράς ειρήνης από τη Γερμανία, οι Rothschild βάζουν την πολεμική μηχανή τους σε υπέρ πολλαπλασιασμένη ταχύτητα στην Αμερική, διαδίδοντας προπαγάνδα που οδηγεί τον Πρόεδρο Wilson, σύμφωνα με τις οδηγίες του Αμερικανού σιωνιστή ηγέτη, και το Ανώτατο Δικαστήριο Δικαιοσύνης, του Louis Dembitz Brandeis, να υπαναχωρήσει από την υπόσχεσή του στο εκλογικό σώμα και βάζει την Αμερική στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο στις 6 Απριλίου. Σύμφωνα με την υπόσχεση του σιωνιστή Rothschild στους Βρετανούς, για να βάλει την Αμερική στον πόλεμο, αποφασίζουν ότι θέλουν κάτι γραπτώς από τους Βρετανούς που να αποδεικνύει ότι θα πραγματοποιήσουν τη δική τους πλευρά της συμφωνίας. Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Άρθουρ Μπάλφουρ, συντάσσει επομένως μια επιστολή η οποία είναι γνωστή ως «Διακήρυξη Μπάλφουρ », που παρατίθεται στη συνέχεια. Υπουργείο Εξωτερικών 2 Νοεμβρίου 1917: Αγαπητέ Lord Rothschild, με μεγάλη ευχαρίστηση μεταφέρω, εξ ονόματος της κυβέρνησης της Αυτού Μεγαλειότητος, την ακόλουθη δήλωση συμπάθειας προς το Εβραίκό σιωνιστικό ιδανικό το οποίο έχει υποβληθεί και εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο. Η Κυβέρνηση της Αυτού Μεγαλειότητάς βλέπει με εύνοια την εγκαθίδρυση στην Παλαιστίνη μιας εθνικής πατρίδας για τον εβραϊκό λαό, και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολυνθεί η επίτευξη αυτού του σκοπού, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι τίποτα δεν θα γίνει και το οποίο μπορεί να θίγει τα πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα των υφιστάμενων μη εβραϊκών κοινοτήτων στην Παλαιστίνη, ή των δικαιωμάτων και του πολιτικού καθεστώτος που απολαμβάνουν οι Εβραίοι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν θα φέρνατε τη δήλωση αυτή σε γνώση της Σιωνιστικής Ομοσπονδίας. Με εκτίμηση, Άρθουρ Μπάλφουρ.

Οι Rothchilds διατάσουν την εκτέλεση του Τσάρου Νικολάου ΙΙ και ολόκληρης την οικογένειά του από τους μπολσεβίκους που ελέγχουν τη Ρωσία, παρόλο που ο Τσάρος είχε ήδη παραιτηθεί στις 2 Μαρτίου. Αυτό γίνεται για δύο λόγους: Να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της χώρας και για να εκδικηθούν τον Τσάρο Αλέξανδρο Α ‘ που εμπόδισε το 1815 στο Συνέδριο της Βιέννης την παγκόσμια διακυβέρνηση και του τσάρου Αλεξάνδρου ΙΙ που πήγε με την πλευρά του Προέδρου Αβραάμ Λίνκολν το 1864. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για αυτούς να σφαγιάσουν όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την υπόσχεση που είχαν δώσει στο Nathan Mayer Rothschild το 1815. Σχεδιάστηκε για να δείξει στον κόσμο τι θα συμβεί αν επιχειρήσουν ποτέ να διασταυρωθούν με τους Rothchilds.

Ο Βουλευτής του Κογκράσου των ΗΠΑ Oscar Callaway ενημερώνει το Κογκρέσο ότι ο JP Morgan είναι ένας μπροστάρης των Rothschild και έχει αναλάβει τον έλεγχο της αμερικανικής βιομηχανίας και των μέσων ενημέρωσης.

Δηλώνει, «Τον Μάρτιο του 1915, τα συμφέροντα του JP Morgan, ο χάλυβας, τα ναυπηγία, και το ενδιαφέρον σε σκόνη, και οι οργανώσεις των θυγατρικών τους, συνένωσαν 12 άνδρες στα υψηλότερα αξιώματα του κόσμου των εφημερίδων και τους προσέφεραν απασχόληση επιλέγοντας τις πλέον σημαίνουσες εφημερίδες στις Ηνωμένες Πολιτείες και επαρκή αριθμό από αυτές για να ελέγχουν γενικά την πολιτική του ημερήσιου τύπου …… Βρήκαν ότι ήταν μόνο 25 από τις μεγαλύτερες εφημερίδες απαραίτητες για να εξαγοράσουν τον έλεγχο … η συμφωνία επιτεύχθηκε. Η πολιτική των εφημερίδων εξαγοράστηκε, με μηνιαία καταβολή πληρωμής. Ενας εκδότης ετέθη επικεφαλής σε κάθε εφημερίδα για να εποπτεύει και να επεξεργάζεται τις πληροφορίες σχετικά με τα θέματα ετοιμότητας , μιλιταρισμού , οικονομικής πολιτικής, και άλλων εθνικής και διεθνούς φύσεως θεμάτων που θεωρούνταν ζωτικής σημασίας για τα συμφέροντα των αγοραστών. »

1919 : Τον Ιανουάριο, οι Εβραίοι Ασκενάζι, Καρλ Λήμπκνεχτ και Ρόζα Λούξεμπουργκ, χάνουν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να οδηγήσουν ένα άλλο, Rothschild χρηματοδοτούμενο, κομμουνιστικό πραξικόπημα , αυτή τη φορά στο Βερολίνο, Γερμανία. Πραγματοποιείται η διάσκεψη των Βερσαλλιών για να αποφασιστούν οι επανορθώσεις που οι Γερμανοί θα πρέπει να καταβάλουν στους νικητές μετά το τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου. Μια αντιπροσωπεία από 117 Σιωνιστές με επικεφαλής τον Aσκενάζι Εβραίο, Bernard Baruch, θέτουν επί τάπητος το θέμα της υπόσχεσης της Παλαιστίνης γι ‘αυτούς. Στο σημείο αυτό οι Γερμανοί αισθάνθηκαν ότι είχαν προδοθεί από τους Σιωνιστές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, κατά τη στιγμή που οι Rotchilds έκαναν τη συναλλαγή τους με τη Βρετανία για την Παλαιστίνη, με αντάλλαγμα να βάλουν την Αμερική στον πόλεμο, η Γερμανία ήταν η πιο φιλική χώρα στον κόσμο για τους Εβραίους, και μάλιστα το Γερμανικό Διάταγμα Απελευθέρωσης του 1822 εγγυάτο για τους Εβραίους στη Γερμανία όλα τα πολιτικά δικαιώματα που απελάμβαναν οι Γερμανοί. Επίσης, η Γερμανία ήταν η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έθετε περιορισμούς στους Εβραίους, ακόμη και δίνοντάς τους καταφύγιο, όταν έπρεπε να διαφύγουν από τη Ρωσία μετά την πρώτη απόπειρα του κομμουνιστικού πραξικοπήματος που απέτυχε εκεί το 1905. Παρ ‘όλα αυτά, οι Rothchilds δεν έχασαν από την πλευρά τους την ευκαιρία να χυθεί το αίμα εκατομμυρίων αθώων και ως εκ τούτου, η Παλαιστίνη επιβεβαιώνεται ως η πατρίδα των Εβραίων, και ενώ την ενεχείρησαν στους Rothchilds, αυτή παραμένει υπό τον έλεγχο της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς η Βρετανία είναι υπο τον έλεγχο των Rothschilds. Εκείνη τη στιγμή λιγότερο από το ένα τοις εκατό του πληθυσμού της Παλαιστίνης ήταν Εβραίοι.

At that time less than one percent of the population of Palestine was Jewish. Interestingly, the host of the Versailles peace conference is its boss, Baron Edmond de Rothschild. The Versailles peace conference is also used as an attempt by the Rothschilds to set up a world government under the pretext of ending all wars (which they create). This was called the, «League of Nations.» Fortunately not enough countries accepted it and so it soon died. On March 29th The Times of London reports on the Bolsheviks in Russia, «One of the curious features of the Bolshevist movement is the high percentage of non Russian elements among its leaders. Of the twenty or thirty commissaries, or leaders, who provide the central machinery of the Bolshevist movement, not less than 75% were Jews.» It is reported that the Rothschilds were angry with the Russians because they were not prepared to allow them to form a central bank within their nation. They therefore gathered groups of Jewish spies and sent them into Russia to drum up a revolution for the benefit of the common man, which was actually a takeover of Russia by a Rothschild controlled satanic elite.

Είναι ενδιαφέρον, ότι ο οικοδεσπότης της διάσκεψης για την ειρήνη Βερσαλλιών είναι το αφεντικό της, ο Bαρώνος Edmond de Rothschild. Το συνέδριο ειρήνης στις Βερσαλλίες χρησιμοποιείται επίσης ως μια προσπάθεια από τους Rothschilds να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, με το πρόσχημα του τερματισμού όλων των πολέμων (που δημιουργούν ). Αυτό ονομάζεται , « Κοινωνία των Εθνών ». Ευτυχώς δεν την αποδέχονται αρκετές χώρες και γι ‘αυτό σύντομα πέθανε. Στις 29 Μαρτίου οι Times του Λονδίνου δίνουν αναφορά σχετικά με τους Μπολσεβίκους στη Ρωσία, » Ένα από τα περίεργα χαρακτηριστικά της μπολσεβίκικης κίνηση είναι το υψηλό ποσοστό των μη ρωσικών στοιχείων μεταξύ των ηγετών της. Από τους είκοσι ή τριάντα κομισάριους ή ηγέτες , οι οποίοι είναι η κεντρική μηχανή του μπολσεβίκικου κινήματος, όχι λιγότερο από το 75 % ήταν Εβραίοι. » Έχει αναφερθεί ότι ο Rothchild ήταν θυμωμένος με τους Ρώσους, διότι δεν ήταν προετοιμασμένοι να του επιτρέψoυν να δημιουργήσει μια κεντρική τράπεζα μέσα σε έθνος τους. Συγκέντρωσαν λοιπόν ομάδες Εβραίων κατασκόπων και τους έστειλαν στη Ρωσία για να διατυμπανίσουν μια επανάσταση προς όφελος του απλού ανθρώπου, που ήταν στην πραγματικότητα η κατάληψη της Ρωσίας από τη Rothschild ελεγχόμενη σατανική ελίτ.

Στους εβραίους κατασκόπους, που είχαν παλιά παράδοση σε παραπλανητικές μεθόδους των Ασκενάζι , τους δόθηκαν ρωσικά ονόματα, για παράδειγμα, ο Τρότσκι ήταν μέλος της πρώτης ομάδας και το αρχικό του όνομα ήταν Bronstein. Αυτές οι ομάδες στάλθηκαν σε όλες τις περιοχές της Ρωσίας για να υποκινήσουν ταραχές και εξεγέρσεις. Η εβραϊκή Post International Edition , την εβδομάδα που έληξε στις 24 Ιαν 1991, επιβεβαιώνει ο Βλαντιμίρ Λένιν ήταν Εβραίος. Ο Λένιν είναι καταγεγραμμένος στα πρακτικά ότι έχει δηλώσει, «Η δημιουργία μιας κεντρικής τράπεζας είναι το 90 % του κουμουνιστικού έθνους. » Αυτοί οι εβραίοι μπολσεβίκοι, που χρηματοδοτούνται από τους Rothchilds, θα συνεχίσουν κατά τη διάρκεια αυτής της ιστορίας των σφαγιασμό 60 εκατομμυρίων χριστιανών και

μη-εβραίων στη Σοβιετική επικράτεια. Πράγματι, ο συγγραφέας Αλεξάντερ Σολζενίτσιν στο έργο του, » Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ , Τόμος 2 , » επιβεβαιώνει ότι οι σιωνιστές Εβραίοι δημιούργησαν και διαχειρίστηκαν το οργανωμένο σοβιετικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στο οποίο δεκάδες εκατομμύρια των Χριστιανών και των μη-Εβραίων έχασαν τη ζωή τους.

Στη σελίδα 79 του βιβλίου αυτού κατονομάζει τους διαχειριστές αυτής της μεγαλύτερης φονικής μηχανής στην ιστορία του κόσμου. Είναι Aron Solts , Yakov Rappoport, Lazar Kogan , Matvei Berman, Γκένριχ Yagoda και Naftaly Frenkel. Όλοι και οι έξι είναι σιωνιστές Εβραίοι. Το 1970, στο Σολζενίτσιν θα απονεμηθεί το βραβείο Νόμπελ για τη λογοτεχνία.

Στους NM Rothschild & « Sons δίνεται ο μόνιμος ρόλος του καθορισμού της ημερήσιας τιμής του χρυσού στον κόσμο. Αυτό λαμβάνει χώρα στα γραφεία τους, στην πόλη του Λονδίνου, καθημερινά στις 11:00, στο ίδιο δωμάτιο μέχρι το 2004.

1920 :Ο Winston Churchill ( του οποίου η μητέρα , Jenny ( Jacobson ) Jerome, ήταν Εβραία – που σημαίνει ότι είναι Εβραίος βάσει της νομοθεσίας Ασκενάζι, εφόσον γεννήθηκε από μητέρα Εβραία ), γράφει σε ένα άρθρο στην Illustrated Sunday Herald, με ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου «Από τις ημέρες του ηγέτη των Illuminati Weishaupt, μέχρι εκείνες του Karl Marx, με εκείνες του Τρότσκι , αυτή η παγκόσμια συνωμοσία αυξάνεται σταθερά. Και τώρα επιτέλους αυτή η ορχήστρα από τις αξιοσημείωτες προσωπικότητες από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής, έχουν πιάσει το ρωσικό λαό από τα μαλλιά της κεφαλής τους και έχουν γίνει οι αδιαφιλονίκητοι κυρίαρχοι αυτής της τεράστιας αυτοκρατορίας. »

1921 : Κάτω από τις διαταγές του Jacob Schiff, ιδρύεταυ το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων ( CFR ), από τους Εβραίους Ασκενάζι, Bernard Baruch και το συνταγματάρχης Edward Mandell House. O Schiff έδωσε τις διαταγές του πριν από το θάνατό του το 1920, καθώς ήξερε ό τι χρειαζόταν να συσταθεί μια οργάνωση στην Αμερική να επιλέγει πολιτικούς που θα συνέχιζαν τη συνωμοσία των Rothschild, και ο σχηματισμός του CFR πράγματι συμφωνήθηκε σε σύσκεψη στις 30 Μαΐου 1919 που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Majestic στο Παρίσι της Γαλλίας. Τα μέλη της CFR κατά την έναρξη της ήταν περίπου 1.000 άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στα μέλη αυτά περιλαμβάνονται οι επικεφαλείς από σχεδόν κάθε βιομηχανική αυτοκρατορία της Αμερικής, όλοι οι διεθνείς τραπεζίτες που έχουν τη βάση τους στην Αμερική, και όλοι οι επικεφαλείς των αφορολογήτων ιδρυμάτων. Στην ουσία όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι θα παρέχουν το κεφάλαιο που απαιτείται για όποιον επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το Κογκρέσο, τη Γερουσία και την Προεδρία. Η πρώτη δουλειά του CFR ήταν να αποκτήσει τον έλεγχο του Τύπου. Το έργο αυτό δόθηκε στον John D. Rockefeller που δημιουργεί μια σειρά από εθνικά ενημερωτικά περιοδικά ειδήσεων, όπως το TIME and LIFE, και το TIME.

Αυτός χρηματοδοτεί το Samuel Newhouse να εξαγοράσει και να δημιουργήσει μια αλυσίδα εφημερίδων σε όλη τη χώρα, και το Eugene Meyer, επίσης, που θα συνεχίσει να αγοράζει πολλές εκδόσεις όπως το Washington Post , το Newsweek , και το Weekly Magazine. Το CFR ήταν επίσης αναγκαίο για τον έλεγχο του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το έργο αυτό χωρίστηκε μεταξύ των διεθνών τραπεζιτών, Kuhn Loeb, Goldman Sachs , Warburgs , και Lehmanns .

1925 : Η εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια του τρέχοντος έτους, αναφέρει την ύπαρξη των Ασκενάζι Εβραίων (που αντιπροσωπεύουν περίπου το 90 % του λεγόμενου παγκόσμιου Εβραϊσμού ), με την εκπληκτική παραδοχή ότι οι αποκαλούμενοι εχθροί των Εβραίων, οι Εsau ( επίσης γνωστoί ως Εδώμ, βλ. Γένεση 36:1 ), που τώρα αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα την εβραϊκή φυλή, όταν στη σελίδα 42 του τόμου V αναφέρεται, » Εδώμ είναι σε μοντέρνο Εβραϊσμό. » Έτσι, αυτό που βασικά λένε, είναι ότι αυτοί οι Ασκενάζι Εβραίοι, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 90 % του λεγόμενου εβραϊκού πληθυσμού, είναι στην πραγματικότητα μη εβραίοι ή Goyim οι ίδιοι.

1926 : Η Εταιρεία NM Rothschild & Sons αναχρηματοδοτεί την εταιρεία του μετρό Electric Railways of London Ltd, η οποία έχει ελέγχουσα συμμετοχή σε ολόκληρο το σύστημα μεταφορών του μετρό στο Λονδίνου.

Ο Maurice de Rothschild αποκτά ένα γιο, τον Edmond de Rothschild.

1929 : Οι Rothchilds συντρίβουν την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών με τη μέθοδο περιορισμού της προσφοράς χρήματος.

1930 : Η πρώτη Παγκόσμια Τράπεζα των Rothschild, η «Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ( BIS ) , » εγκαθίσταται στη Βασιλεία της Ελβετίας. Τον ίδιο τόπο, όπου πραγματοποιήθηκε πριν από 33 χρόνια το πρώτο Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο.

1933 : Στις 30 Ιανουαρίου, ο Αδόλφος Χίτλερ γίνεται καγκελάριος της Γερμανίας και οδηγεί τους Εβραίους, πολλοί από τους οποίους ήταν Κομμουνιστές, εκτός κυβερνητικών θέσεων στο εσωτερικό της Γερμανίας. Ως αποτέλεσμα αυτού, τον Ιούλιο, οι Εβραίοι συγκαλούν μια παγκόσμια διάσκεψη στο Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια της οποίας απαιτούν από το Χίτλερ να αποκαταστήσει κάθε Εβραίο πίσω στην προηγούμενη θέση του. Ο Χίτλερ αρνείται και ως αποτέλεσμα αυτού, ο Samuel Untermyer, ο Εβραίος Ασκενάζι που εξεβίασε το Πρόεδρο Wilson, και είναι τώρα ο επικεφαλής της αμερικανικής αντιπροσωπείας και ο πρόεδρος ολοκλήρου του συνεδρίου, επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κάνει μια ομιλία στο ραδιόφωνο που καταγράφηκε από τους New York Times, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 1933. Στην ομιλία του έκανε τις εξής δηλώσεις:

» … οι Εβραίοι είναι οι αριστοκράτες του κόσμου … Η εκστρατεία μας είναι … το οικονομικό μποϋκοτάζ εναντίον όλων των γερμανικών προϊόντων, της ναυτιλίας και των υπηρεσιών τους … Αυτό που προτείνουμε … είναι η άσκηση δίωξης σε ένα καθαρά αμυντικό οικονομικό μποϋκοτάζ που θα υπονομεύσει το καθεστώς του Χίτλερ και θα φέρει το γερμανικό λαό στα συγκαλά του, καταστρέφοντας τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες από τις οποίες εξαρτάται η ίδια η ύπαρξή του …… Καθένας από εσάς, Εβραίος και μη … πρέπει να αρνηθεί να ασχοληθεί με οποιονδήποτε έμπορο ή κατάστημα που πωλεί τα γερμανικής κατασκευής αγαθά ή υποστηρίζει γερμανικά πλοία ή μεταφορές. »

Καθώς τα δύο τρίτα της προμήθειας τροφίμων της Γερμανίας έπρεπε να εισαχθούν, και θα μπορούσαν να εισαχθούν μόνο από τα έσοδα των εξαγομένων προϊόντων, εάν η Γερμανία δεν μπορούσε να εξάγει, τα δύο τρίτα του πληθυσμού της Γερμανίας θα λιμοκτονούσαν, καθώς τά τρόφιμα θα αρκούσαν μόνο για το ένα τρίτο του πληθυσμού. Ως αποτέλεσμα του εν λόγω μποϊκοτάζ, οι Εβραίοι σε όλη την Αμερική, διαμαρτύρονται έξω από τα καταστήματα και καταστρέφουν αυτά στα οποία βρίσκουν προϊόντα με την ετικέτα, » Made in Germany «, με αποτέλεσμα τα καταστήματα να πετούν τα γερμανικά προϊόντα ή να διατρέχουν τον κίνδυνο της πτώχευσης. Μόλις τα αποτελέσματα αυτού του μποϊκοτάζ άρχισαν να γίνονται αισθητά στη Γερμανία, οι Γερμανοί, οι οποίοι είχαν επιδείξει όχι βία προς τους Εβραίους μέχρι αυτό το σημείο, απλώς άρχισαν να μποϊκοτάρουν τα καταστήματα των Εβραίων κατά τον ίδιο τρόπο που οι Εβραίοι είχαν κάνει με τα καταστήματα που πωλούσαν γερμανικά προϊόντα στην Αμερική.

Οι Rothschild χρηματοδοτούν την IBM, για να εφοδιάσει με μηχανήματα τους Ναζί, που παράγουν διάτρητες κάρτες, για να τους βοηθήσει να οργανώσουν και να διαχειριστούν την αρχική αναγνώριση και την κοινωνική απομάκρυνση των Εβραίων, τη δήμευση της περιουσίας τους και την εξόντωσή τους.

Στις 16 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος Ρούσβελτ αναγνωρίζει το σιωνιστικό καθεστώς του Στάλιν στη Ρωσία, χωρίς διαβούλευση με το Κογκρέσο, ακόμη και αν 8.000 Ουκρανοί έκαναν πορεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας στη Νέα Υόρκη. Επίσης φέτος, ο Πρόεδρος Ρούζβελτ, που γεννήθηκε από μητέρα Εβραία, ικανοποιώντας συνεπώς, τους κανόνες των Ασκενάζι ότι είναι Εβραίος, αντικαθιστά το μάτι που τα βλέπει όλα στο χαρτονόμισμα του δολαρίου με το λατινικό σύνθημα, « Novus Ordo Seclorum ». Αυτό σημαίνει « Μια Νέα Τάξη των Αιώνων ».

1934 : Οι ελβετική νομοθεσία περί τραπεζικού απορρήτου μεταρρυθμίζεται και γίνεται αδίκημα που επισύρει ποινή φυλάκισης για κάθε τραπεζικό υπάλληλο που θα παραβιάσει το τραπεζικό απόρρητο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το σχεδιασμένο από τους Rothschild Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο, ως συνήθως, θα χρηματοδοτήσουν και τις δύο πλευρές. Ο Edmond de Rothschild πεθαίνει .

1936 : Όσον αφορά την αύξηση του αντισημιτισμού στη Γερμανία, ο Samuel Landman (κατ΄ αυτή τη χρονική στιγμή, γραμματέας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης ), το 1936 στο βιβλίο του αναφέρει, η Μεγάλη Βρετανία , οι Εβραίοι, και η Παλαιστίνη ακολουθούμενα από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα εισέλθουν στο Β ‘Παγκοσμίου Πόλεμο, » γεγονός είναι ότι ήταν η Εβραϊκή βοήθεια που έφερε τις ΗΠΑ στον πόλεμο, στο πλευρό των Συμμάχων. Αυτά κουδούνισε τότε στα Γερμανικά μυαλά – ιδιαίτερα τα μυαλά των Ναζί -, και συνέβαλε σε μεγάλο ποσοστό στην προβολή που αντισημιτισμού που εμπεριέχεται στο ναζιστικό πρόγραμμα .»

1938 : Στις 7 Νοεμβρίου, ένας Εβραίος, ο Herschel Grynszpan, δολοφόνησε τον Ernstvom Rath, ένα κατώτερο υπάλληλο της Γερμανικής πρεσβείας στο Παρίσι. Ως αποτέλεσμα, η γερμανική εχθρότητα προς τους Εβραίους στη Γερμανία άρχισε να γίνεται βίαια. Ο Αυστριακός Οίκος Rothchild στη Βιέννη, SM von Rothschild und Sφhne, κλείνει μετά την ναζιστική κατοχή της Αυστρίας.

1939 : Ο I.G. Farben ο μεγαλύτερος παραγωγός χημικών στον κόσμο και η μεγαλύτερη γερμανική εταιρεία παραγωγής χάλυβα αυξάνει δραματικά την παραγωγή της. Αυτή η αύξηση της παραγωγής χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά για να εξοπλίσει τη Γερμανία για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η εταιρεία ελέγχεται από τον Rothchild και θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τους Εβραίους και άλλους δυστυχείς λαούς ως εργαζόμενους σκλάβους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ο I.G. Farben δημιούργησε επίσης το θανατηφόρο αέριο Zyklon B που χρησιμοποιήθηκε για να εξοντωθούν οι Εβραίοι Την 1η Σεπτεμβρίου, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκινά, όταν η Γερμανία εισβάλλει στην Πολωνία. Αυτό έγινε διότι η γερμανική ηγεσία ήταν μια χριστιανική ηγεσία, η οποία κατανόησε ότι η Σοβιετική Ρωσία είχε επικεφαλής τους κομμουνιστές που χρηματοδοτούσαν οι Rothschild, και εφοβούντο ότι καθώς η Σοβιετική Ένωση αυξάνονταν σε ισχύ, οι εβραίοι κομμουνιστές θα εισβάλουν και θα εξαλείψουν όλους τους Χριστιανούς από το χάρτη.

1940: Ο Hans jόrgen Koehler στο βιβλίο του , «Μέσα από την Γκεστάπο», αναφέρει τα ακόλουθα , η Maria Anna Schicklgruber, η γιαγιά του Αδόλφου Χίτλερ, «ένα μικρό κορίτσι υπηρέτρια ……. ήρθε στη Βιέννη και έγινε οικιακή βοηθός ……. στην έπαυλη των Rothschild ……. και ο άγνωστος παππούς του Χίτλερ πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να αναζητηθεί σ΄αυτό το μεγάλο υπέροχο σπίτι. » Αυτό υποστηρίζεται από τον Walter Langer στο βιβλίο του, « Το μυαλό του Χίτλερ », στο οποίο δηλώνει, «ο πατέρας του Αδόλφου, Alois Χίτλερ, ήταν ο νόθος γιος της Μαρίας Anna Schicklgruber …….Η Maria Anna Schicklgruber ζούσε στη Βιέννη, όταν συνέλαβε. Εκείνη την εποχή εργαζόταν ως υπηρέτρια στο σπίτι του Bαρώνου Rothschild. Μόλις η οικογένεια ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της, την στέλνει πίσω στο σπίτι της……. όπου γεννήθηκε ο Alois. » Στην επιφάνεια φαίνεται ότι ήταν απίθανο ο Χίτλερ να είναι ένας Rothschild, αλλά στη συνέχεια και πάλι, όταν αποκαλύπτονται τα οφέλη που απεκόμισαν οι Rothchilds από αυτόν τον πόλεμο, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά, μια σύνδεση Rothschild δεν φαίνεται τόσο παράξενο όσο μπορεί να φαινόταν αρχικά ……

1941 : Ο Πρόεδρος Roosevelt βάζει την Αμερική στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αρνούμενος να πουλήσει στην Ιαπωνία πια θραύσματα χάλυβα ή πετρέλαιο. Η Ιαπωνία ήταν στη μέση ενός πολέμου κατά της Κίνας και χωρίς το χάλυβα και το πετρέλαιο, η Ιαπωνία δε θα ήταν σε θέση να συνεχίσει αυτόν τον πόλεμο. Η Ιαπωνία ήταν εντελώς εξαρτημένη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και για τα δύο, τα θραύσματα του χάλυβα και το πετρελαίου. Ο Roosevelt ήξερε ότι η ενέργεια αυτή θα προκαλέσει την επίθεση της Ιαπωνίας στην Αμερική, πράγμα το οποίο και έγινε στο Περλ Χάρμπορ.

1942 : Πρέσκοτ Μπους, ο πατέρας και παππούς των μελλοντικών προέδρων της Αμερικής George Herbert Walker και ο George W, βλέπει την εταιρεία του να κατάσχεται σύμφωνα με το νόμο , » εμπόριο με τον εχθρό , » (Trading with the enemy). Xρηματοδoτούσε το Χίτλερ από την Αμερική, ενώ οι Αμερικανοί στρατιώτες σκοτωνόντουσαν από Γερμανούς στρατιώτες. Οι Εβραίοι επίσης σφαγιάζονται από τους ίδιους τους στρατιώτες. Ενδιαφέρον … η ADL δεν κατέκρινε ποτέ οιονδήποτε από την οικογένεια Μπούς για αυτό ……

1943 : Στις 18 Φεβρουαρίου, ο σιωνιστής, Izaak Greenbaum, επικεφαλής της Εβραϊκής Επιτροπής του Οργανισμού Διάσωσης, σε μια ομιλία του στο Σιωνιστικό Εκτελεστικό Συμβούλιο αναφέρει, » Αν μου ζητηθεί, αν μπορούσα να δώσω χρήματα από UJA ( United Jewish Appeal ) για να σώσω τους Εβραίους, λέω όχι, και ξαναλέω και πάλι όχι! » και θα συνεχίσει λέγοντας, » μια αγελάδα στην Παλαιστίνη αξίζει περισσότερο από όλους τους Εβραίους στην Πολωνία ! » Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, η όλη ιδέα της σιωνιστικής στήριξης, για τη σφαγή των αθώων Εβραίων, ήταν να τρομάξει τους επιζώντες ώστε να πιστέψουν ότι μόνο ασφαλές μέρος γι΄αυτούς ήταν το Ισραήλ. Πώς αλλιώς νομίζετε ότι οι Σιωνιστές θα μπορούσαν να πείσουν τους Εβραίους να αφήσουν τις όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις στις οποίες ζούσαν, προκειμένου να εγκατασταθούν σε μια έρημο!!!

1944 : Στις 6 Νοεμβρίου ο Lord Moyne, ο βρετανός υπουργός στη Μέση Ανατολή, δολοφονήθηκε στο Κάιρο από δύο μέλη της εβραϊκής τρομοκρατικής ομάδας, Τη συμμορία Stern, με επικεφαλής τον μελλοντικό πρωθυπουργό του Ισραήλ, Γιτζάκ Σαμίρ. Αυτός είναι επίσης υπεύθυνος για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Harold ΜακΜάϊκλ, του Ύπατου Αρμοστή του Βρετανού Πληρεξουσίου της Παλαιστίνης, αυτό το ίδιο έτος. Είναι ενδιαφέρον, ότι αυτός είναι επίσης ο εγκέφαλος μιας άλλης επιτυχημένης δολοφονίας, κατά το τρέχον έτος, εναντίον του εκπροσώπου των Ηνωμένων Εθνών στη Μέση Ανατολή, Κόμη Folke Bernadotte ο οποίος, αν και είχε εξασφαλίσει την απελευθέρωση 21.000 κρατουμένων από τα γερμανικά στρατόπεδα κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, θεωρήθηκε από το Γιτζάκ Σαμίρ και τους τρομοκράτες συνεργάτες του ως αντι – σιωνιστής.

Στο Bretton Woods του New Hampshire, δημιουργούνται δύο ακόμη Rothschild Παγκόσμιες Τράπεζες. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ( ΔΝΤ ) και η Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank).

1945 : Το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Έχει αναφερθεί ότι oι εγκαταστάσεις των εργοστασίων I G Farben, ειδικά, δεν έγιναν στόχος κατά τους βομβαρδισμούς στη Γερμανία. Είναι ενδιαφέρον ότι στο τέλος του πολέμου, βρέθηκαν να έχουν μόνο 15 % ζημιά. Τα δικαστήρια που έγιναν στο τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου, για να ερευνηθούν εγκλήματα πολέμου των Ναζί, λογοκρίνουν οποιοδήποτε υλικό καταγραφής δυτικής βοήθειας προς τον Χίτλερ.

Οι Rothchilds κάνουν ένα τεράστιο βήμα προς το στόχο τους για παγκόσμια κυριαρχία, όταν η δεύτερη, « Κοινωνία των Εθνών », που ονομάζεται, «Ηνωμένα Έθνη », εγκρίθηκε σ αυτό το έτος.

1946 : Στις 22 Ιουλίου ο μελλοντικός πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Εβραίος Ασκενάζι, David Ben- Gurion, δίνει εντολή σε ένα άλλο μελλοντικό πρωθυπουργό του Ισραήλ, τον Ασκενάζι Εβραίο, Menachem Begin, να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση στο ξενοδοχείο King David Hotel στην Παλαιστίνη, για να προσπαθήσουν να εκδιώξουν τους Βρετανούς. Ως αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης, 91 άνθρωποι σκοτώθηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων άμαχοι: 28 Βρετανοί, 41 Άραβες, 17 Εβραίοι και 5 άλλοι. Τραυματίζονται περίπου 45 άτομα. Ο Menachem Begin αρχίζει να υπερηφανεύεται για τον εαυτό του και τον ανακηρύσσει ως «τον πατέρας της σύγχρονης τρομοκρατίας . » Ακριβώς για βάλουμε τη σοβαρότητα της επίθεσης στο ξενοδοχείο King David στην θέση που της ανήκει, είχε, κατά τη εποχή εκείνη, το μέγιστο αριθμό νεκρών από ποτέ, που προκλήθηκε από μια και μόνη τρομοκρατική επίθεση και ξεπεράστηκε, πάνω από σαράντα χρόνια αργότερα, από την έκρηξη της βόμβας στην πτήση της Pan Am 103 πάνω από το Lockerbie.

1947 : Οι Βρετανοί οι οποίοι πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, δήλωσαν ότι δεν θα υπάρξει περισσότερη μετανάστευση των Εβραίων στην Παλαιστίνη, προκειμένου να προστατεύσουν τόσο τους Παλαιστίνιους από τις τρομοκρατικές πράξεις όσο και τους Βρετανούς στρατιώτες, μεταφέρουν τον έλεγχο της Παλαιστίνης στα Ηνωμένα Έθνη. Τα Ηνωμένα Έθνη αποφασίζουν να χωρίσουν την Παλαιστίνη σε δύο κράτη, ένα Σιωνιστικό κράτος κι ένα Αραβικό, με την Ιερουσαλήμ να παραμείνει ως διεθνής ζώνη όπου να μπορούν να απολαμβάνονται όλες οι θρησκείες. Αυτή η μεταφορά προγραμματίζεται να διεξαχθεί στις 15 Μαΐου του 1948. Τα Ηνωμένα Έθνη δεν είχαν κανένα δικαίωμα να δώσουν Αραβικές ιδιοκτησίες σε κανέναν, όπως άλλωστε, παρ ‘όλο που οι Εβραίοι κατείχαν το 6 % της Παλαιστίνης εκείνη τη στιγμή, το ψήφισμα 181 έδωσε στους Εβραίους το 57% της γης, αφήνοντας τους Άραβες, οι οποίοι την εποχή εκείνη είχαν το 94 %, με μόνο το 43 % της γής.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την ADL σε επιχειρήσεις κατασκοπείας για τους πολίτες των ΗΠΑ, χρησιμοποιειούνται από την Επιλεγμένη Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τις δραστηριότητες εναντίων των αμερικανών. Η πρόεδρος της Υπο-Επιτροπής Clare Hoffman απορρίπτει τις εκθέσεις της ADL για εικαζόμενους κομμουνιστές ως « φήμες ».

1948 : Την άνοιξη αυτού του έτους, οι Rothschilds δωροδοκούν τον Πρόεδρο Harry S. Truman ( 33η Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1945 – 1953 ) για να αναγνωρίσει το Ισραήλ (που ανήκει στους Rothschild, δεν είναι εβραϊκό έδαφος), ως κυρίαρχο κράτος, με 2.000.000 δολάρια συνδρομή στην προεκλογική του εκστρατεία. Δηλώνουν τότε ότι το Ισραήλ είναι ένα κυρίαρχο εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη και μέσα σε μισή ώρα ο Πρόεδρος Τρούμαν κήρυξε τις Ηνωμένες Πολιτείες ως την πρώτη ξένη χώρα που το ανεγνώρiσε. Γίνονται τα αποκαλυπτήρια της Σημαίας του Ισραήλ. Παρά την τεράστια αντίθεση το έμβλημα στη σημαία είναι μια μπλε έκδοση του «Κόκκινου Εξάγραμμου « του Rothschild».

Αυτό εξοργίζει πολλούς Εβραίους που συνειδητοποιούν ο,τι αυτό το Εξάγραμμο είχε χρησιμοποιηθεί στις αρχαίες μυστηριακές θρησκείες ως το σύμβολο του « Μολώχ » (που περιγράφεται ως ένας δαίμονας απρόθυμος θυσίας και είναι ενδιαφέρον επίσης ότι έτσι αποκαλείται η πέτρινη κουκουβάγια που λατρεύει η αφρόκρεμα στο Bohemian Grove), και , » Astaroth , » (που περιγράφεται ως Ταμίας του Άρχοντα της Κολάσεως). Το Εξάγραμμο χρησιμοποιήθηκε επίσης για να εκπροσωπήσει τον Κρόνο, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως η εσωτερική ονομασία, » του Σατανά». Αυτό δείχνει ότι ο καθένας που σκοτώθηκε στο όνομα του Ισραήλ είναι πραγματικά μια θυσία στο Σατανά. Οι διαφωνούντες Εβραίοι πιστεύουν ότι η » Menorah «, το παλαιότερο εβραϊκό σύμβολο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και επεσήμανε ότι η Εξάγραμμο δεν είναι καν ένα εβραϊκό σύμβολο, αλλά φυσικά οι Σιωνιστές Rothschilds χρησιμοποιούν αυτό που καταλήγει στους Rothschilds. Εννοώ τη Σιωνιστική, εννοώ την Ισραηλινή σημαία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Απριλίου, 132 εβραίοι τρομοκράτες από τη συμμορία Irgun, με επικεφαλής τον μελλοντικό ισραηλινό πρωθυπουργό Μεναχέμ Μπέγκιν, και η συμμορία Stern, με επικεφαλής τον μελλοντικό ισραηλινό πρωθυπουργό Γιτζάκ Σαμίρ, προβαίνουν στην άγρια σφαγή 200 ανδρών, γυναικών και παιδιών, καθώς αυτοί κοιμούνται ειρηνικά στο αραβικό χωριό Deir Yassin. Μετά τη διαίρεση της Παλαιστίνης σε ένα ανεξάρτητο Ισραηλινό κράτος κι ένα Αραβικό κράτος στις 15 Μαΐου, οι Ισραηλινοί εξαπολύουν στρατιωτική επίθεση κατά των Αράβων με μεγάφωνα στη διαπασών στα φορτηγά τους ενημερώνοντας τους Άραβες ότι αν δεν φύγουν αμέσως, θα σφαγιασθούν. 800.000 Άραβες με την πρόσφατη μνήμη της σφαγής στο Deir Yassin, εγκατέλειψαν τον τόπο τους σε κατάσταση πανικού .

Ζήτησαν βοήθεια των γειτονικών αραβικών κρατών, αλλά τα κράτη αυτά δεν ήθελαν να εμπλακούν, καθώς δεν υπήρχε καμία αντιστοιχία με τους Ισραηλινούς των οποίων ο στρατιωτικός εξοπλισμός είχε παρασχεθεί από το εβραϊκό Σταλινικό καθεστώς της Ρωσίας. Μετά από αυτή την επίθεση, οι Εβραίοι ελέγχουν πλέον το 78% της πρώην Παλαιστίνης αντί του 57 % που είχε δοθεί σε αυτούς παράνομα από τα Ηνωμένα Έθνη. Οι Παλαιστίνιοι, πολλοί από αυτούς Χριστιανοί, δεν αποζημιώθηκαν ποτέ για τα σπίτια τους, την περιουσία και τις επιχειρήσεις τους που είχαν κλαπεί από αυτούς κατά τη διάρκεια αυτής της παράνομης εβραϊκής επίθεσης, και αυτοί οι άνθρωποι κατέληξαν σε πόλεις προσφύγων, παραγκουπόλεις και σκηνές. Περαιτέρω τουλάχιστον το ήμισυ των Παλαιστινίων στη βιασύνη του να φύγει, άφησε πίσω τα πιστοποιητικά γέννησης.

Στη συνέχεια το κράτος του Ισραήλ πέρασε ένα νόμο που μόνο εκείνοι που θα μπορούσαν να αποδείξουν την ιθαγένειά τους είχαν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο Ισραήλ, έτσι σημαίνει ότι αυτοί οι 400.000 Παλαιστίνιοι δεν θα μπορούσαν να επιστρέψουν και θα χάσουν όλη την περιουσία τους που είχαν αφήσει εκεί. Ο Ασκενάζι Εβραίος, David Ben- Gurion, ένας από τους πατέρες-ιδρυτές του Ισραήλ και πρώτος πρωθυπουργός της, περιγράφει με ειλικρίνεια τους σιωνιστικούς στόχους στο ημερολόγιό του (21 Μαΐου 194 ως εξής , « η αχίλλειος πτέρνα του Αραβικού συνασπισμού είναι ο Λίβανος.

Η Μουσουλμανική υπεροχή στη χώρα αυτή είναι τεχνητή και μπορεί εύκολα να ανατραπεί. Ένα χριστιανικό κράτος θα πρέπει να συσταθεί εκεί, με τα νότια σύνορα του στις όχθες του ποταμού Λιτάνι. Θα υπογράψουμε μια συνθήκη συμμαχίας με αυτό το κράτος. Έτσι, όταν θα έχουμε σπάσει τη δύναμη της Αραβικής Λεγεώνας και βομβαρδίσουμε το Αμάν, θα μπορούμε να εξαλείψουμε τη δίοδο της Ιορδανίας, μετά από αυτό η Συρία θα πέσει. Και αν η Αίγυπτος εξακολουθήσει να τολμήσει να κάνει πόλεμο εναντίον μας, εμείς θα βομβαρδίσουν το Πορτ Σάιντ, την Αλεξάνδρεια και το Κάιρο. Έτσι θα τελειώσουμε τον πόλεμο και θα έχουμε καταβάλλει την Αίγυπτο, την Ασσυρία και τους Χαλδαίους, εξ ονόματος των προγόνων μας. »

1949 : Την 1η Οκτωβρίου , ο Μάο Τσε Τσουνγκ δηλώνει την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην πλατεία Τιενανμέν, στο Πεκίνο. Αυτός χρηματοδοτείται από τους Rothschild που δημιούργησαν τον κομμουνισμό στη Ρωσία, αλλά και οι ακόλουθοι πράκτορες των Rothschild: Solomon Adler, ένας πρώην Ανώτερος Υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος ήταν ένας σοβιετικός κατάσκοπος? Israel Epstein, ο γιος ενός εβραίου Μπολσεβίκου που φυλακίστηκε από τον Τσάρο της Ρωσίας για την προσπάθεια να οργανώσει μια επανάσταση εκεί? και ο Frank Coe, ένας ανώτερος αξιωματούχος του ΔΝΤ των Rothschild.

1950 : Το Ισραήλ ψηφίζει νόμο της επιστροφής τους, διασφαλίζοντας σε κάθε Εβραίο σε όλο τον κόσμο το δικαίωμα να κατοικεί στο κράτος του Ισραήλ, ωστόσο, οι Παλαιστίνιοι, ακόμη κι αν είχαν ζήσει εκεί για 1.300 χρόνια στερήθηκαν το δικαίωμα αυτό. Ο John Davitt, πρώην επικεφαλής του τμήματος εσωτερικής ασφάλειας του Υπουργείου Δικαιοσύνης σημειώνει ότι η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών είναι η δεύτερη πιο ενεργή στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τους Σοβιετικούς και φυσικά τόσο το Ισραήλ όσο και η Σοβιετική Ένωση διοικούνται από μια Aσκενάζι εβραϊκή ηγεσία.

1951 : Την 1η Απριλίου σχηματίζεται η ισραηλινή μυστική υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ, που θα αρχίσει να τρομοκρατεί τον κόσμο. Το σύνθημα της Μοσάντ είναι ίσως το πιο αηδιαστικό μυστικό σύνθημα υπηρεσιών στον κόσμο, είναι, « μέσω της εξαπάτησης, θα κάνουμε πόλεμο. »

1953 : Η NM Rothschild & Sons θεμελιώνουν τη British Corporation New Foundland Limited για την ανάπτυξη 60.000 τετραγωνικών μιλίων γης στο Newfoundland του Καναδά, η οποία περιελάμβανε ένα σταθμό παραγωγής ενέργειας για να αξιοποιήσει τη δύναμη του καταρράκτη Hamilton ( αργότερα μετονομάστηκε σε Churchill ) Falls. Κατά το χρόνο αυτό είναι το μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο που είχε αναληφθεί ποτέ από μια ιδιωτική εταιρεία.

1954 : «Η υπόθεση Lavon .» Ισραηλινοί πράκτορες προσλαμβάνουν αιγύπτιους πολίτες εβραϊκής καταγωγής να βομβαρδίσουν δυτικά συμφέροντα στην Αίγυπτο, και εμφυτεύουν αποδεικτικά στοιχεία για να κατηγορήσουν τους Άραβες, σε μια προφανή προσπάθεια να ανατρέψουν τις ΑμερικανοΑιγυπτιακές σχέσεις. Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Aσκενάζι Εβραίος, Pinhas Lavon τελικά απομακρύνεται από τα καθήκοντά το , αν και πολλοί πιστεύουν ότι η πραγματική ευθύνη ανήκει στον David Ben- Gurion. Ένα κρυφό μικρόφωνο που φυτεύτηκε από τους Ισραηλινούς ανακαλύπτεται στο γραφείο του πρέσβη των ΗΠΑ στο Τελ Αβίβ.

1955 : Ο Edmond de Rothschild ιδρύει την Compagnie Financiere, στο Παρίσι.

1956 : Τηλεφωνικοί κοριοί βρέθηκαν να συνδέονται με δύο τηλέφωνα στην κατοικία του αμερικανικού στρατιωτικού ακόλουθου στο Τελ Αβίβ.

1957 : Ο James de Rothschild πεθαίνει και αναφέρεται ( από τα ιδιοκτησίας Rothschild μέσα ενημέρωσης) ότι κληροδοτεί ένα μεγάλο ποσό χρημάτων για το κράτος του Ισραήλ, να πληρώσει για την κατασκευή του κτιρίου του κοινοβουλίου του,τη Knesset. Αναφέρει ότι η Κnesset θα πρέπει να είναι, » ένα σύμβολο, στα μάτια όλων των ανθρώπων, της μονιμότητας του κράτους του Ισραήλ. » Στη σελίδα 219 του βιβλίου του, «Ιστορίες της Βρετανικής Αριστοκρατίας, » ο LG Pine, ο συντάκτης του σώματος ευπατριδών του Burke, δηλώνει ότι οι Εβραίοι, » έχουν συνδέσει τους εαυτούς τους τόσο στενά με τους Βρετανούς Ευγενείς που οι δύο κατηγορίες είναι απίθανο να υποστούν ζημία η οποία δεν θα είναι αμοιβαία. Τόσο στενά είναι οι Εβραίοι και οι άρχοντες συνδεδεμένοι που ένα χτύπημα εναντίον των Εβραίων στη χώρα αυτή δεν θα ήταν δυνατόν να μην τραυματίσει επίσης την αριστοκρατία.»

Ο Maurice de Rothschild πεθαίνει στο Παρίσι.

1962 : Οι De Rothschild Frθres καθιερώνουν την Imetal ως μια εταιρεία ομπρέλα για όλα τα συμφέροντα εξόρυξης των ορυκτών τους. Ο Frederic Morton εκδίδει το βιβλίο του, «Τhe Rothchilds», στο οποίο δηλώνει: « Αν και ελέγχουν πάμπολλες βιομηχανικές, εμπορικές, τουριστικές επιχειρήσεις, ούτε μία δεν φέρει το όνομα Rothschild. Όντας ιδιωτικού χαρακτήρα, οι οίκοι δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να δημοσιεύσουν ενιαίο δημόσιο ισολογισμό, ή οποιαδήποτε άλλη έκθεση της οικονομικής κατάστασης τους. » Η στάση αυτή αποκαλύπτει τον πραγματικό στόχο των Rothchild, για να εξαλείψουν κάθε ανταγωνισμό και να δημιουργήσουν το δικό τους μονοπώλιο σε όλο τον κόσμο.

1963 : Στις 4 Ιουνίου ο Πρόεδρος John F. Kennedy ( η 35η πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1961-1963 ) υπογράφει το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110 το οποία επέστρεψε στην αμερικανική κυβέρνηση την εξουσία να εκδίδει νόμισμα, χωρίς να περάσει από τους Rosthchilds που είναι οι κτήτορες της τράπεζας Federal Reserve. Σε λιγότερο από 6 μήνες αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος Κennedy δολοφονείται από τους Rothchilds για τον ίδιο λόγο που δολοφονήθηκε ο Προέδρου Αβραάμ Λίνκολν το 1865, επειδή ήθελε να εκτυπώσει αμερικανικά χρήματα για τον αμερικανικό λαό, πράγμα που αντετίθετο στο όφελος της πολεμοκάπηλης ξένης «αφρόκρεμας».

Αυτό το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110, ακυρώνεται από τον Πρόεδρο Lyndon Baines Johnson ( 36ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1963 – 1969 ) στο Air Force One (αεροπλάνο) στη διαδρομή από το Ντάλας στην Ουάσινγκτον, την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος Kennedy δολοφονήθηκε. Ένας άλλος, και ίσως ο κύριος λόγος για την δολοφονία του Κένεντι είναι ωστόσο το γεγονός ότι ο ίδιος κατέστησε σαφές στον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, David Ben- Gurion, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνούσε το Ισραήλ να γίνει ένα κράτος με πυρηνικά!!.

Η ισραηλινή εφημερίδα Ha’aretz στις 5 Φεβρουαρίου, του 1999, σε μια ανασκόπηση του βιβλίου του Avner Cohen, το » Ισραήλ και η βόμβα «, δηλώνει τα εξής, « Η δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου John F. Kennedy έφερε σε ένα απότομο τέλος στη μαζική πίεση που εφαρμοζόταν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην κυβέρνηση του Ισραήλ να διακόψει το πυρηνικό πρόγραμμα … το βιβλίο άφησε να εννοηθεί ότι , αν ο Κennedy είχε παραμείνει ζωντανός, είναι αμφίβολο αν το Ισραήλ θα έχει σήμερα μια πυρηνική επιλογή».

Ο Edmond de Rothschild ιδρύει τη La Compagnie Financiθre Edmondde Rothschild ( LCF ), στην Ελβετία, ως ένα οίκο επιχειρηματικού κεφαλαίου. Αυτό αναπτύσσεται αργότερα σε μια τράπεζα επενδύσεων και εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με πολλές θυγατρικές. Παντρεύεται και η σύζυγός του, Nadine φέρει στον κόσμο ένα γιο, το Benjamin de Rothschild.

1965 : Το Ισραήλ αποκτά παράνομα εμπλουτισμένο ουράνιο από NUMEC ( Πυρηνικά Υλικά και Επιχειρηματικό Εξοπλισμό) .

1967 : Η μεταχείριση των Παλαιστινίων από τους σιωνιστές Εβραίους, τελικά ανάβει αρκετή οργή στον αραβικό κόσμο ώστε η Αίγυπτος , η Ιορδανία και η Συρία να κινητοποιηθούν στα σύνορα του Ισραήλ. Όλες αυτές οι τρεις χώρες δέχονται ξαφνικά επίθεση από το Ισραήλ και ως εκ τούτου το Σινά που περιελάμβανε τη Γάζα κλέβεται από την Αίγυπτο, και τη Δυτική Όχθη και ο Ιορδάνης Ποταμός κλέβεται από την Ιορδανία. Ως αποτέλεσμα αυτού, στις 8 Ιουνίου, οι Ισραηλινοί ξεκινούν μια επίθεση εναντίον του USS Liberty με ισραηλινά αεροσκάφη και μηχανοκίνητα σκάφη τορπιλών, σε μια προσπάθεια να κατηγορηθεί η Αίγυπτος, για να βάλουν την Αμερική στον πόλεμο, στο πλευρό τους και φυσικά ακολουθούν το σύνθημα της Μοσάντ κατά γράμμα, » μέσω της Εξαπάτησης, θα κάνεις πόλεμο.» Ως αποτέλεσμα της επίθεσης τους, 34 Aμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και174 τραυματίστηκαν.

Το Ισραήλ ψεύδεται ως συνήθως, υποστηρίζοντας ότι μπέρδεψαν το πολεμικό πλοίο στο οποίο κυμάτιζε μια μεγάλη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών, για ένα παλαιό αρχαίο, εκτός λειτουργίας, Αιγυπτιακό αερομεταφορέα, το El Quseir, που ήταν 180 μέτρα μικρότερο!!!!. Οι ίδιοι επίσης ισχυρίζονται ότι το πλοίο ήταν σε εμπόλεμη ζώνη, όταν ήταν στην πραγματικότητα σε διεθνή ύδατα, μακριά από κάθε μάχη. Η Επίθεση του Ισραήλ σε αυτό το πολεμικό πλοίο διήρκεσε για 75 λεπτά κατά τη διάρκεια της οποίας πυροβολούν μέχρι και μία από τις σημαίες Ηνωμένων Πολιτειών, με αποτέλεσμα οι ναυτικοί απεγνωσμένα ανεβάζουν μια άλλη. Στον απόηχο αυτής της επίθεσης, οι Αμερικανοί ναύτες που επέζησαν προειδοποιούνται από το στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών να μην συζητήσουν το θέμα με οποιονδήποτε, λόγω, » εθνικής ασφάλειας «. Αυτή η ιστορία δεν παίρνει εξέχουσα θέση στα Rothschild ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και , ως συνήθως, το Ισραήλ σε καμία περίπτωση , δεν δέχεται επίπληξη για τα εγκλήματά του από την υποταγμένη χώρα της Αμερικής.

Την επόμενη ημέρα, 9 Ιουνίου, το Ισραήλ κατέχει παρανόμως τα Υψώματα του Γκολάν τα οποία αρπάζει από τη Συρία. Αυτή η περιοχή συνεχίζει να προμηθεύει στο Ισραήλ με το ένα τρίτο του γλυκού νερού του. Ο Ισραηλινός Στρατηγός Matityahu Peled, αναφέρει κατά λέξη στο Ha’aretz (19 Μαρτίου 1972) την ακόλουθη δήλωση : «Το θέμα ότι ο κίνδυνος της γενοκτονίας κρεμόταν από πάνω μας τον Ιούνιο του 1967, ότι το Ισραήλ αγωνίζεται για φυσική του ύπαρξη, είναι μόνο μια μπλόφα, η οποία γεννήθηκε και αναπτύχθηκε μετά τον πόλεμο. » Μία άλλο αποκρουστική και παραπλανητική δήλωση, αλλά τουλάχιστον αυτός είναι συνεπής με το σύνθημα της Μοσάντ , » μέσω της Εξαπάτησης, θα κάνεις πόλεμο . »

Η de Rothschild Frθres μετονομάζεται σε Banque Rothschild.

1968 : Η Noιmie Halphen, σύζυγος του Maurice de Rothschild πεθαίνει.

1970 : Ενώ εργάζεται για τον γερουσιαστή Henry » Scoop » Jackson, ο Aσκενάζι Εβραίος, ο Richard Perle πιάνεται από το FBI να δίνει διαβαθμισμένες πληροφορίες στο Ισραήλ. Τίποτα δεν γίνεται. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Edward Heath κάνει το Λόρδο Victor Rothchild επικεφαλή της μονάδας του. Ενώ είναι σε αυτό το ρόλο, η Βρετανία εισέρχεται στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

1973 : Στο βιβλίο του, None Dare Call It Conspiracy, Gary Allen αναφέρει (Να μην τολμήσει κανείς να το πει συνωμοσόσία), » Ένας σημαντικός λόγος για την ιστορική συσκότιση, σχετικά με το ρόλο των διεθνών τραπεζιτών στην πολιτική ιστορία είναι ότι οι Rothchilds ήταν εβραίοι……. Οι Εβραίοι, μέλη της συνωμοσίας, χρησιμοποίησαν μια οργάνωση που ονομάζεται Αντι Δυσφημηστικός Σύνδεσμος -Αnti -Defamation League- ( ADL) ως μέσο για να πείσει όλους ότι οποιαδήποτε αναφορά στους Rothchilds και τους συμμάχους τους είναι μια επίθεση εναντίον όλων των Εβραίων. Με τον τρόπο αυτό έχουν πνίξει σχεδόν όλες τις τίμιες φωνές στους διεθνείς τραπεζίτες και έκανε το θέμα ταμπού μέσα στα πανεπιστήμια. Κάθε άτομο ή βιβλίο που διερευνά το θέμα αυτό αμέσως δέχεται επίθεση από εκατοντάδες ADL κοινότητες σε όλη τη χώρα. Η ADL δεν έχει ποτέ αφήσει την αλήθεια ή τη λογική να παρέμβει με τίς άκρως επαγγελματικές θέσεις σπίλωσης ……. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να είναι πιο θυμωμένος με την κλίκα Rothschild από τους συμπατριώτες του, τους Εβραίους ….

Η αυτοκρατορία των Rothschild συνέβαλε στη χρηματοδότηση του Αδόλφου Χίτλερ. » Ο » George J. Laurer υπάλληλος των Rothchilds που ήλεγχε την IBM, εφευρίσκει το UPC (Universal Product Code ) barcode που τελικά θα τοποθετηθεί επάνω σε κάθε στοιχείο που διακινείται παγκοσμίως και φέρει τον αριθμό, 666. Το βιβλίο της Αποκάλυψης, κεφάλαιο 13, στίχος 17 έως 18, αναφέρει τα ακόλουθα σε σχέση με τον αριθμό αυτό, » Και ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός απ ‘αυτόν που έχει το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του. Εδώ είναι η σοφία. Αφήστε τον έχοντα την κατανόηση να μετρήσει τον αριθμό του θηρίου: γιατί είναι ο αριθμός του ανθρώπου? και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξη «.

Το σύνολο των σατανικών στόχων των Rothchild είναι τώρα η πλήρης θέα του κόσμου, τα πάντα όσα αγοράζονται ή πωλούνται φέρουν το χάραγμα του θηρίου, 666.

Το έργο NM Rothschild & Sons British Newfoundland Corporation, ChurchillFalls στο Newfoundland, του Καναδά, ολοκληρώνεται.

Ο NM Rothschild & Sons επίσης να δημιουργεί μια νέα διεύθυνση μέρος της οποίας κάνει συναλλαγές σε όλο τον κόσμο. Αυτό έγινε τελικά με την Rothschild Private Management Limited. Ο Edmond de Rothschild, ένας μεγάλος -εγγονός του Ιακώβ ( James ) Mayer Rothschild, αγοράζει το cru bourgeois κτήμα του Chβteau Clarke στο Μπορντό.

1976 : Ο Ασκενάζι Εβραίος, Harold Rosenthal, βοηθός του Ασκενάζι Εβραίου, γερουσιαστή Jacob Javits, αναφέρει, «στους περισσότερους Εβραίους δεν αρέσει να το παραδεχτούν, αλλά ο Θεός μας είναι ο Εωσφόρος.»

1978 : Ο Ασκενάζι Εβραίος, Stephen Bryen, ένας υπάλληλος τότε της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, ακούγεται τυχαία σε ένα ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον DC να προσφέρει εμπιστευτικά έγγραφα σε ανώτατο στρατιωτικό Ισραηλινό αξιωματούχο. Ο Bryen αποκτά ένα δικηγόρο, το Nathan Lewin, και υπόθεση κατευθύνεται στο Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά μυστηριωδώς η υπόθεση κατέπεσε. Ο Bryen πηγαίνει αργότερα για να εργαστεί για τον Richard Perle.

1979 : Η Αιγύπτιο-Ισραηλινή συνθήκη ειρήνης το 1979 υπογράφηκε με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών, που υποσχέθηκαν 3 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στο Ισραήλ από τον Αμερικανό φορολογούμενο (ούτε καν μια σταγόνα στον ωκεανό αν σκεφτεί κανείς το ποσό που κάνουν από την Federal Reserve ). Η Shin Bet ( η ισραηλινή υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας ), προσπαθεί να διεισδύσει στο Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ μέσα από μια » παγίδα μελιού», χρησιμοποιώντας ένα γραφικό υπάλληλο που είχε δεσμό με μια κοπέλα από την Ιερουσαλήμ. Ο Βαρώνος και η Βαρώνη de Rothschild Phillipi σε μια κοινοπραξία με τον Robert Mondavi, αρχίζουν την κατασκευή μιας πυραμίδας στη Napa Valley, στην Καλιφόρνια, όπου εδράζει ο αρχηγός / ιδρυτής της Εκκλησίας του Σατανά, Ashkenazi Εβραίος, Anton LaVey. Αυτό είναι γνωστό ως Opus 1 ( που σημαίνει, το πρώτο έργο ), και η βιτρίνα αυτού του ναού δείχνει να είναι ένα οινοποιείο.

1980: Το παγκόσμιο φαινόμενο των ιδιωτικοποιήσεων αρχίζει. Από την αρχή, πίσω απ΄αυτό είναι οι Rothchilds, προκειμένου να πάρουν τον έλεγχο όλων των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου σε όλο τον κόσμο.

1981: Η Banque Rothschild κρατικοποιήθηκε από την γαλλική κυβέρνηση. Η νέα τράπεζα ονομάζεται, Compagnie Europιenne de Banque. Ο Rothchild στη συνέχεια δημιουργεί μια διάδοχο αυτής της γαλλικής τράπεζας, τη Rothschild & Cie Banque ( RCB ), η οποία αρχίζει να γίνεται ο κορυφαίος γαλλικός επενδυτικός οίκος.

1982: Από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου, ο μελλοντικός πρωθυπουργός του Ισραήλ και στη συνέχεια υπουργός Άμυνας, Aσκενάζι Εβραίος, Αριέλ Σαρόν, ενορχηστρώνει την εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο, η οποία έδωσε στον Αριέλ το «φως», ώστε να διευκολυνθεί η δολοφονία των, μεταξύ 1000 και 2000, ανδρών, γυναικών και παιδιών στις σφαγές τη Σάμπρα και Σατίλα … ….

1985 : Ο Eustace Mullins δημοσιεύει, » Σε ποιον ανήκουν τα τηλεοπτικά δίκτυα, » στο οποίο αποκαλύπτει ότι οι Rothchilds έχουν τον έλεγχο των τριών μεγάλων τηλεοπτικών μέσων, οι οποίες είναι: NBC ? CBS ? Και ABC.

Η εφημερίδα New York Times αναφέρει: το FBI γνωρίζει τουλάχιστον μια ντουζίνα περιστατικά στα οποία Αμερικανοί αξιωματούχοι μετέφεραν διαβαθμισμένες πληροφορίες στους Ισραηλινούς, αναφέροντας ( πρώην βοηθό διευθυντή του FBI ) Raymond Wannal . Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν ασκεί δίωξη. Richard Smyth, ο ιδιοκτήτης της MILCO, έχει παραπεμφθεί με την κατηγορία της λαθρεμπορίας πυρηνικών συσκευών χρονισμού στο Ισραήλ. Ο οίκος NM Rothschild & Sons συμβουλεύει τη βρετανική κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση της British Gas. Συμβουλεύει στη συνέχεια τη βρετανική κυβέρνηση σε σχεδόν όλες τις άλλες ιδιωτικοποιήσεις τους, των κρατικών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων: British Steel ? British Coal? Όλα τα βρετανικά περιφερειακά συμβούλια ηλεκτρικής ενέργειας? Και όλα τα βρετανικά περιφερειακά συμβούλια νερού. Ένας Βρετανός βουλευτής συμμετέχει ενεργά σε αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις, είναι ο μελλοντικός Καγκελάριος του Θησαυροφυλακίου, Norman Lamont, πρώην τραπεζίτης των Rothschild.

1986: Ο Mordechai Vanunu ένας τεχνικός στην Ντιμόνα , της πυρηνικής εγκατάστασης του Ισραήλ, από το 1976 έως το 1985, ανακαλύπτει ότι το εργοστάσιο παράγει κρυφά πυρηνικά όπλα. Η συνείδηση του τον έκανε να μιλήσει και το 1986, παρέχει στους Κυριακάτικους Times του Λονδίνου, γεγονότα και φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται για να ενημερωθεί ο κόσμος για το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων του Ισραήλ. Τα στοιχεία του έδειξαν ότι το Ισραήλ είχε συγκεντρώσει μέχρι και 200 πυρηνικές κεφαλές, χωρίς συζήτηση ή εξουσιοδότηση από τους δικούς του πολίτες.

Στις 30 September του 1986, ο Βανούνου δελεάστηκε να πάει από το Λονδίνο στη Ρώμη. Εκεί απήχθη, και κάτω από την επήρεια ναρκωτικών τον αποστέλλουν στο Ισραήλ. Μετά από μια μυστική δίκη, καταδικάστηκε σε 18 έτη για » προδοσία » και » κατασκοπεία «, ( κάτι που το Ισραήλ είναι πολύ εξοικειωμένο με αυτά ….), αν και δεν είχε λάβει καμία πληρωμή για την κοινοποίηση και δεν είχε έρθει σε επαφή με καμία ξένη δύναμη. Αρχίζει να κρατείται σε πλήρη απομόνωση για 11 χρόνια, επιτρέπονται μόνο περιστασιακές επισκέψεις από την οικογένεια του, τον δικηγόρο του και έναν ιερέα, που πραγματοποιούνται μέσω ενός μεταλλικό πλέγματος. Αν και ολοκληρώνει την ποινή του, η ισραηλινή κυβέρνηση συνεχίζει να τον κρατά παρά τη θέλησή του.

1987: Ο Edmond de Rothschild δημιουργεί την Τράπεζα Προστασίας του Κόσμου (World Conservation Bank) που είναι σχεδιασμένη για να μεταφέρει τα χρέη από τις χώρες του τρίτου κόσμου σε αυτή την τράπεζα και σε αντάλλαγμα οι χώρες αυτές θα δώσουν γη σε αυτή την τράπεζα. Αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι Rothchilds να μπορέσουν να αποκτήσει τον έλεγχο του τρίτου κόσμου που αποτελεί το 30 % της χερσαίας επιφάνειας της Γης. Στις 24 Απριλίου η εφημερίδα Wall Street Journal αποκαλύπτει το , » Ο ρόλος του Ισραήλ στο Ιράν -Κόντρα σκάνδαλο δεν θα πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά, από πάνελ (ομάδα ανθρώπων). »

1988: Η ADL ξεκινάει ένα πανεθνικό διαγωνισμό για τους φοιτητές της Νομικής: να συντάξουν αντι -μίσους νομοθεσία για μειονοτικές ομάδες. Ο διαγωνισμός κερδίζεται από έναν άνθρωπο που λέγεται, Joseph Ribakoff, του οποίου η εργασία προτείνει ότι όχι μόνο η βία που προέρχεται από μίσος πρέπει να απαγορευτεί, αλλά και όλες οι λέξεις που διεγείρουν: υποψία? προστριβή? Μίσος? Και πιθανή βία, αυτά όλα πρέπει να ποινικοποιηθούν. Αυτή, η ADL βραβευμένη εργασία δείχνει ότι όχι μόνο οι κρατικοί φορείς θα πρέπει να παρακολουθούν και να περιορίζουν την ελευθερία του λόγου σε γενικές γραμμές, αλλά θα πρέπει επίσης να λογοκρίνουν όλες τις ταινίες που επικρίνουν αναγνωρίσιμες ομάδες.

Επιπλέον, ακόμη και αν το άτομο που κάνει τη δήλωση μπορεί να τη δικαιολογήσει, για παράδειγμα οι Χριστιανοί, επικρίνουν την ομοφυλοφιλία, διότι η Βίβλος ρητά την απαγορεύει, ο Ribakoff βεβαιώνει ότι η αλήθεια δεν είναι άμυνα στο δικαστήριο. Η μόνη απόδειξη που χρειάζεται ένα δικαστήριο, προκειμένου να εξασφαλίσει την καταδίκη του μίσους είναι, κάτι να έχει ειπωθεί, ώστε μια μειονοτική ομάδα ή μέλος μιας τέτοιας ομάδας να έχει αισθανθεί συναισθηματική βλάβη ως αποτέλεσμα αυτής της κριτικής. Ως εκ τούτου, κάτω από αυτές τις προτάσεις η ADL θα εξαναναγκάσει σε νόμο όλο τον κόσμο, σε λιγότερο από 15 χρόνια αργότερα. Ο Ιησούς Χριστός, αν ζούσε σήμερα θα είχε συλληφθεί για έγκλημα μίσους!!!!!.

Ο νόμος αυτός έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τη συνωμοσία Rothschild από το να αποκαλυφθεί. Γιατί εάν επικρίνεις την εγκληματική κλίκα της Καμπάλ των Rothchild, θα στοχευτείς ως αντισημίτης, και συνεπώς διατρέχεις τον κίνδυνο φυλάκισης.

Ο Philippe de Rothschild πεθαίνει.

1989: Πολλά από τα δορυφορικά κράτη της Ανατολικής Ευρώπης, μέσω της επιρροής της Glasnost, θα γίνουν πιο ανοικτά στις απαιτήσεις τους για την ελευθερία τους από την κομμουνιστική διακυβέρνηση των δημοκρατιών τους. Πολλές επαναστάσεις συμβαίνουν το 1989, οι περισσότερες από αυτές αφορούν στην ανατροπή των αντίστοιχων κομμουνιστικών κυβερνήσεών τους και την αντικατάσταση τους με τις Δημοκρατίες. Έτσι, η κατοχή των κομμουνιστών που είχαν πάνω στην Ανατολική Ευρώπη ( το Σιδηρούν Παραπέτασμα ) γίνεται πολύ αδύναμη. Τελικά, ως αποτέλεσμα της περεστρόικα και της γκλάσνοστ καταρρέει ο κομμουνισμός, όχι μόνο στη Σοβιετική Ένωση, αλλά και στην Ανατολική Ευρώπη.

Στη Ρωσία, ο Μπόρις Γιέλτσιν ( η σύζυγος του οποίου είναι η κόρη του Ιωσήφ Στάλιν από το γάμο του με το Rosa Kaganovich) και η Ρεπουμπλικανική Κυβέρνηση θα λάβουν μέτρα για τον τερματισμό της εξουσίας του Κομμουνιστικού Κόμματος με την αναστολή και την απαγόρευση του κόμματος και την κατάσχεση όλης την περιουσία του. Αυτό συμβολίζει την πτώση του κομμουνισμού στη Ρωσία, και είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη μιας μαζικής εξόδου των 700.000 Εβραίων από την πρώην Σοβιετική Ένωση στο Ισραήλ. Στην ισραηλινή εφημερίδα, Hotam (24 Νοεμβρίου 1989) , υπάρχει μια έκθεση της ομιλίας που τότε υφυπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Aσκενάζι Εβραίος, Βενιαμίν Νετανιάχου, που δηλώνει προς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Bar Ιlan: «Το Ισραήλ θα έπρεπε να είχε εκμεταλλευτεί την καταστολή των διαδηλώσεων στην Κίνα, όταν η προσοχή του κόσμου επικεντρωνόταν στην εν λόγω χώρα, για να πραγματοποιήσει μαζικές απελάσεις Αράβων από τα εδάφη. » ….. Οι Rothchilds του Λονδίνου και του Παρισιού ανακοινώνουν την έναρξη μιας νέας θυγατρικής, της Rothschild GmbH, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

1991 : Μετά την εισβολή του Ιράκ στο Κουβέιτ στις 12 Αυγούστου, 1990 , στις 16 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία ξεκίνησαν μια εναέρια εκστρατεία βομβαρδισμού των στόχων στο Ιράκ. Στις 24 Φεβρουαρίου, η εκστρατεία του εδάφους άρχισε η οποία επρόκειτο να διαρκέσει 100 ώρες μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όταν ένα φρικτό έγκλημα πολέμου συνέβη. Το έγκλημα ήταν η σφαγή των 150.000 ιρακινών στρατευμάτων με βόμβες καυσίμου αέρα (Fuel air bombs). Αυτούς τους Ιρακινούς που προσπαθούσαν να ξεφύγουν σε μια πολυσύχναστη οδό από το Κουβέιτ στη Βασόρα.

Ο Πρόεδρος George Herbert Walker Bush των ΗΠΑ διέταξε τα στρατιωτικά αεροσκάφη και τις επίγειες μονάδες των Ηνωμένων Πολιτειών να σκοτώσουν αυτά τα στρατεύματα που είχαν παραδοθεί, και τότε με μπουλντόζες τα ρίχνουν σε μαζικούς ανώνυμους τάφους στην έρημο, μερικοί …. ακόμα ζωντανοί. Ο Πρόεδρος Μπους διέταξε στη συνέχεια την παύση των εχθροπραξιών.

Ποια ήταν η σημασία αυτής της σφαγής και ο Πρόεδρος Μπους κηρύσσει το τέλος του πόλεμου πάνω από αυτή την ημέρα; Καλά … ήταν η ημέρα που ημερολογιακά για το τρέχον έτος έπεσε η, «Ημέρα του Πουρίμ, «. Αυτή την ημέρα οι Εβραίοι γιορτάζουν τη νίκη τους πάνω στην Αρχαία Βαβυλώνα, που τώρα βρίσκεται εντός των συνόρων του Ιράκ και μια μέρα κατά την οποία οι Εβραίοι καλούνται να πάρουν αιματηρή εκδίκηση εναντίον όλων όσων αντιλαμβάνονται ως εχθρούς τους.

Κατά τη διάσκεψη Bilderberg, από 6 Ιουνίου έως 9 του παρόντος έτους, στο Μπάντεν – Μπάντεν της Γερμανίας, ο David Rockefeller ( ένας Rothschild ), έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times , το περιοδικό Time , και άλλες μεγάλες εκδόσεις, των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα, για σχεδόν 40 χρόνια.

Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν είχαμε υποστεί τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Ωστόσο, ο κόσμος είναι τώρα πιο εξελιγμένος και προετοιμασμένος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερ – εθνική κυριαρχία μιας τραπεζιτικής διανοούμενης αφρόκρεμας σε όλο τον κόσμο είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική αυτοπροσδιοριζόμενη πρακτική των περασμένων αιώνων. »

1992: Τον Μάρτιο, ο πρώην Federal Reserve Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Paul A. Volker έγινε Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής τραπεζικής εταιρείας, J. Rothschild, Wolfensohn & Co Stephen Bryen, η οποία πιάστηκε να προσφέρει εμπιστευτικά έγγραφα στο Ισραήλ το 1978, υπηρετεί στην επιτροπή του προ – ισραηλινού Εβραϊκού Ινστιτούτου για θέματα εθνικής ασφάλειας, συνεχίζοντας ως πληρωμένος σύμβουλος, με διαβάθμιση ασφαλείας, για τις εξαγωγές ευαίσθητων τεχνολογιών ΗΠΑ.

«Η Επιλογή Σαμψών », από τις εκθέσεις του Seymour Hersh M. , «Παράνομα λαμβανομένη νοημοσύνη πετούσε σε τόσο μεγάλο όγκο από LAKAM ( μια μυστική ισραηλινή μονάδα πληροφοριών, με Εβραϊκό ακρόνυμο για ένα γραφείο Επιστημονικού Συνδέσμου) σε ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, που ένας νέος ειδικός κωδικός, JUMBO , προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες ενδείξεις ασφαλείας επί των εγγράφων.

Υπήρχαν αυστηρές διαταγές, που ο Αri Ben – Menashe θυμάται, « Οτιδήποτε μαρκαρισμένο JUMBO δεν έπρεπε να συζητηθεί με τους αμερικανούς ομολόγους σας. » The Wall Street Journal αναφέρει ότι οι Ισραηλινοί πράκτορες προφανώς προσπάθησαν να κλέψουν το άκρως απόρρητο σύστημα Recon Optical Inc αερομεταφερόμενης κατασκοπευτικής κάμερας. Στις 16 Σεπτεμβρίου η βρετανική στερλίνα καταρρέει όταν ο πράκτορας των Rothschild, Aσσκενάζι Εβραίος, ο George Soros κερδοσκοπεί επί του νομίσματος. Δανείζεται βρετανικές στερλίνες και τις πωλεί για αγορά Γερμανικών Μάρκων, με την προσδοκία να είναι σε θέση να εξοφλήσει το δάνειο σε υποτιμημένο νόμισμα και να μπει στην τσέπη του η διαφορά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο βρετανός Υπουργός Οικονομικών, Norman Lamont, να ανακοινώσει αύξηση των επιτοκίων κατα 5 % σε μια ημέρα και ως εκ τούτου να οδηγηθεί η Βρετανία σε μια ύφεση που θα διαρκέσει πολλά χρόνια καθώς μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων αποτυγχάνει και η αγορά κατοικίας συντρίβεται. Αυτό είναι ότι πρέπει για τους Rothchilds, αφού είχαν ιδιωτικοποιηθεί τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία της Βρετανίας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, με γνώμονα την τιμή της μετοχής και, στη συνέχεια κατέρρευσαν τις αγορές, κι έτσι, αυτοί πια μπορούσαν πια να τα αγοράσουν για πένες στο λίρα (πολύ μικρό ποσό), αυτό ήταν ένα αντίγραφο από ό, τι ο Nathan Mayer Rothschild είχε κάνει στη βρετανική οικονομία 180 χρόνια πριν, το 1812.

Δεν μπορεί να είναι μεγαλοποιημένο το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών εκείνη την εποχή, Norman Lamont , πριν γίνει βουλευτής, ήταν ένας εμπορικός τραπεζίτης με την NM Rothschild & Sons, ο οποίος εντάχθηκε στην τράπεζα μετά τις σπουδές του στα Οικονομικά στο Cambridge.

1993 : Ο Norman Lamont αφήνει τη βρετανική κυβέρνηση για να επιστρέψει στο NM Rothschild & Sons ως σύμβουλος, μετά την αποστολή του για να καταρρεύσει τη βρετανική οικονομία και να επωφεληθούν οι Rothschilds. Ο πρώην γερουσιαστής, Πολ Findley δημοσιεύει το σπερματικό βιβλίο του, «Σκόπιμες Εξαπατήσεις»: βάζοντας απέναντι τα γεγονότα στη σχέση ΗΠΑ Ισραήλ.

Σε αυτό το βιβλίο που απαριθμεί τα 65 ψηφίσματα των κρατών των Ηνωμένων Εθνών, εναντίον του Ισραήλ κατά την περίοδο 1955-1992, και τα 30 βέτο που έθεσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες για λογαριασμό του Ισραήλ, τα οποία , αν δεν είχαν γίνει, θα είχε δει το Ισραήλ 95 αποφάσεις εναντίον του σε αυτό το σημείο. Δεν έχει σημασία, ακόμη και με τη μαριονέτα του Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες βοηθώντας τους να τρομοκρατούν τους άλλους, τα 65 ψηφίσματα που εγκρίθηκαν κατά του Ισραήλ είναι κάτι περισσότερο από όλα τα ψηφίσματα που πέρασαν από όλες τις άλλες χώρες.

Όχι ότι το Ισραήλ ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τις απόψεις των Ηνωμένων Εθνών, όταν σκεφτείς ότι σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την επίθεση του Ισραήλ εναντίον του USS Liberty ( μια επίθεση σχεδιασμένη να βουλιάξει το Liberty και να ριξει το φταίξιμο στην Αίγυπτο προτρέποντας τις ΗΠΑ σε ένα πόλεμο με την Αίγυπτο, εξ ονόματος των ψεμάτων των ισραηλινών, να θυμάστε το ρητό Μοσάντ , » μέσω της Εξαπάτησης, θα κάνεις Πόλεμο» )

ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Aba Eban, δήλωσε από τα Ηνωμένα Έθνη, «Αν η Γενική Συνέλευση ήταν να ψηφίσει με 121 ψήφους υπέρ, και 1 υπέρ του «Ισραήλ, » να επιστρέψει στις γραμμές ανακωχής ( στα προ Ιουνίου 1967 σύνορα ), » το Ισραήλ, » θα αρνηθεί να συμμορφωθεί με την απόφαση, » New York Times – 19 Ιουνίου 1967. Η ADL πιάνεται να λειτουργεί μια μαζική επιχείρηση κατασκοπείας εναντίον των επικριτών του Ισραήλ, Αραβο- Αμερικανών, το Συμβούλιο Εργασίας του Σαν Φρανσίσκο,, ILWU Τοπική 10 , Oakland Μορφωτικός Σύλλογος, NAACP, της Βόρειας Ιρλανδικής βοήθειας, International Indian Treaty Counsil, the Asian Law Caucus και την αστυνομία του San Francisco.. Τα δεδομένα που συλλέγονται αποστέλλονται στο Ισραήλ και σε ορισμένες περιπτώσεις στη Νότια Αφρική. Πίεση από εβραϊκές οργανώσεις αναγκάζει την πόλη του San Frangisco να εγκαταλείψει την ποινική υπόθεση, αλλά η ADL τακτοποιεί μια αστική αγωγή για ένα αξιοσέβαστο ποσό σε μετρητά.

1995 : Ο πρώην ατομικός επιστήμονας, ο Δρ Kitty Little ισχυρίζεται ότι οι Rothschilds ελέγχουν πλέον το 80 % των προμηθειών ουρανίου στον κόσμο, δίνοντάς τους το μονοπώλιο της πυρηνικής ενέργειας. «Τhe Defence Investigative Service» (H Eλεγκτική Υπηρεσία Αμύνης) κυκλοφορεί ένα σημείωμα που προειδοποιεί τους αμερικανούς στρατιωτικούς εργολάβους ότι το Ισραήλ συλλέγει επιθετικά ( ΗΠΑ ) στρατιωτικές και βιομηχανικές τεχνολογίες ». Η έκθεση αναφέρει ότι το Ισραήλ λαμβάνει πληροφορίες μέσω, «εθνικής στόχευσης, χρηματισμού, εντοπισμού και εκμετάλλευσης των επιμέρους αδυναμιών, » πολιτών των ΗΠΑ.

1996: Μια έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, » Defense Industrial Security : Αδυναμίες στις συμφωνίες ασφάλειας των ΗΠΑ με ξένης ιδιοκτησίας Ανάδοχους Άμυνας », διαπίστωσε ότι, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, » Country A » ( που προσδιορίζονται από τις πηγές πληροφοριών, ως το Ισραήλ, Washington Times, 22 Φεβρουαρίου 1996) , « διεξάγει την πιο επιθετική λειτουργία κατασκοπείας εις βάρος των Ηνωμένων Πολιτειών από κάθε άλλο σύμμαχοι των ΗΠΑ. » Ένα αρχείο PDF της έκθεσης είναι εδώ : www.gao.gov/archive/1996/ns96064.pdf Μια unformated έκδοση κειμένου είναι εδώ : http://fas.org/man/gao/gao9664.htm

Η Εφημερίδα Jerusalem Post (30 Αυγούστου 1996) ανέφερε την έκθεση, » απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες και ευαίσθητες στρατιωτικές τεχνολογίες είναι στόχοι υψηλής προτεραιότητας για τις υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας αυτής.» Η έκθεση περιγράφει, «Μια πράξη κατασκοπείας διευθύνεται από την υπηρεσία πληροφοριών αρμόδια για τη συλλογή των επιστημονικών και τεχνολογικών πληροφοριών για (το Ισραήλ) πλήρωσε έναν υπάλληλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ να αποκτήσει τα αμερικανικά απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα.

Η έκθεση της Ουάσιγκτον για υποθέσεις της Μέσης Ανατολής (Shawn L. Twing, Aπρίλιος 1996) σημείωνε ότι αυτό ήταν,» μια αναφορά στη σύλληψη κατά το 1985 του Jonathan Pollard, ένας Αμερικανό πολίτη, αναλυτή πληροφοριών, που παρείχε στο LAKAM – γραφείο κατασκοπείας- του Ισραήλ, κατ ‘εκτίμηση 800.000 σελίδες διαβαθμισμένων μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ. «www.washington-report.org/backissues/0496/9604014.htm

Στην έκθεση GAΟ σημειώνεται επίσης ότι, « αρκετoί πολίτες (του Ισραήλ) πιάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για κλοπή ευαίσθητης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στην κατασκευή κάνης πυροβόλων όπλων.» Ένα απόρρητο έγγραφο του Γραφείου Ναυτικών Ερευνών, το » Wordwide challenges to Naval Strike Warfare» ανέφερε ότι, « τεχνολογία των ΗΠΑ έχει αποκτηθεί ( από την Κίνα ) μέσω του Ισραήλ, με τη μορφή του Lavi αγωνιστικού και, ενδεχομένως, SAM ( εδάφους- αέρος ) πυραυλικής τεχνολογίας. To » Jane΄s Defence Weekly (28 Φεβρουαρίου 1996) σημείωνε ότι, « μέχρι τώρα, η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών δεν έχει επιβεβαιώσει ανοιχτά τη μεταφορά τεχνολογίας των ΗΠΑ ( μέσω Ισραήλ ) στην Κίνα.»

Η έκθεση σημειώνει ότι αυτό « αποτελεί ένα δραματικό βήμα προς τα εμπρός για την κινεζική στρατιωτική αεροπορία. » (Flight International , 13 Mαρτίου 1996 ).

Ο Amschel Rothschild , 41 ετών, στραγγαλίζεται, με το χοντρή ζώνη της πετσετένιας ρόμπα του, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Παρίσι. Ο Γάλλος πρωθυπουργός παραγγέλει στη γαλλική αστυνομία να κλείσει την έρευνά της, και, ο Rupert Murdoch, που γεννήθηκε από μητέρα Εβραία και έτσι είναι ένας Εβραίος, κατά τα Aσκενάζι πρότυπα, καθοδηγεί τους συντάκτες του και τους διευθυντές ειδήσεων σε όλο τον κόσμο το αναφέρουν το γεγονός ως καρδιακή προσβολή, αν …. χρειαστεί να το αναφέρουν καθόλου.

Στις 12 Μαΐου η Πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη και Aσκενάζι Εβραία, Madeleine Albright, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή 60 Λεπτά, ρωτήθηκε τα ακόλουθα από τον ανταποκριτή Lesley Stahl, σε σχέση με το χρόνο που οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν οικονομικές κυρώσεις κατά του Ιράκ «Έχουμε ακούσει ότι μισό εκατομμύριο παιδιά έχουν πεθάνει. Εννοώ, ότι αυτά είναι περισσότερα παιδιά από ό, τι έχασαν τη ζωή τους στη Χιροσίμα.

Και, ξέρετε αναρωτιέμαι …., αξίζει αυτή την τιμή; » Στην ερώτηση η Πρέσβης Albright απάντησε, «Νομίζω ότι είναι μια πολύ σκληρή επιλογή, αλλά …. νομίζουμε, ότι αξίζει τον κόπο. » Τα σχόλιά της δεν προκαλούν δημόσια κατακραυγή!!!! . Στην πραγματικότητα, το ολοκαύτωμα του μισού εκατομμυρίου παιδιών στο Ιράκ είναι θετικό, θαυμάζεται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν σκεφτείτε ότι σε λιγότερους από 8 μήνες αργότερα, ο Πρόεδρος Κλίντον διόρισε την Albright ως Υπουργό Εξωτερικών. Ενώ εμφανίζεται ενώπιον της επιτροπής της Γερουσίας, η οποία θα εξέταζε το διορισμό της, η Albright κυριολεκτικά αναμασάει τα λόγια της για αίμα περισσότερων παιδιών στο Ιράκ και δηλώνει, «Εμείς θα επιμείνουμε στη διατήρηση των σκληρών κυρώσεων του ΟΗΕ εναντίον του Ιράκ, εκτός εάν και έως ότου το καθεστώς αυτό συμφωνήσει με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας».

1997 : Ένας στρατιωτικός μηχανολόγος- μηχανικός, Aσκενίζι Εβραίος, ο David A. Tenenbaum, » κατά λάθος «, δίνει απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα πυραύλων και τεθωρακισμένων οχημάτων σε Ισραηλινούς αξιωματούχους ( New York Times, 20 Φεβρουαρίου 1997 ). Η εφημερίδα Washington Post αναφέρει ότι πληροφοριοδότης των ΗΠΑ υποκλέπτει μια συζήτηση στην οποία δύο Ισραηλινοί αξιωματούχοι συζητούσαν το ενδεχόμενο να πάρουν μια εμπιστευτική επιστολή που τότε Υφυπουργός Warren Christopher είχε γράψει για τον Παλαιστίνιο ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ. Ένας από τους Ισραηλινούς, που προσδιορίζεται μόνο ως «Dov », είχε σχολιάσει ότι ίσως μπορέσουν να πάρουν την επιστολή από τον » Mega «, κωδικό όνομα για κορυφαίο πράκτορα του Ισραήλ μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Ισραήλ, Martin Indyk, παραπονείται ιδιωτικά στην Ισραηλινή Κυβέρνηση σχετικά με την αδέξια επιτήρηση των ισραηλινών πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών. Οι Ισραηλινοί πράκτορες βάζουν κοριό στο τηλέφωνο της Aσκενάζι Εβραίας και κόρης ενός Ραβίνου, της Μόνικα Λεβίνσκι, στο Watergate, και καταγράφουν τις σεξουαλικές συνεδρίες ανάμεσα σε εκείνη και τον πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Η έκθεση του Ken Starr επιβεβαιώνει ότι ο Κλίντον προειδοποίησε τη Λεβίνσκι ότι οι συνομιλίες τους είχαν μαγνητοφωνηθεί και διακόπτει τη σχέση τους. Είναι ενδιαφέρον …. , την ίδια στιγμή , το κυνήγι του FBI για τον « Mega , » σταματάει.

Στις 29 Οκτωβρίου ο Edmond de Rothschild πεθαίνει στη Γενεύη. Είναι ενδιαφέρον ότι την ίδια ακριβώς ημέρα πεθαίνει και ο Anton Szandor LaVey, ο ιδρυτής της Εκκλησίας του Σατανά, ο οποίος στο βιβλίο του, « Ο Σατανάς Ομιλεί » δηλώνει σε σχέση με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών «Την πρώτη φορά που διάβασα το πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, η ενστικτώδης αντίδρασή μου ήταν …., και λοιπόν?, τι είναι λάθος με ΑΥΤΟ? Δεν είναι αυτός ο τρόπος που κάθε μεγαλόπνοο σχέδιο πρέπει να λειτουργεί? Δεν αξίζει το κοινό – μάλλον, απαιτεί – τέτοιο δεσποτισμό? »

Ο Κόφι Ανάν γίνεται Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών . Είναι παντρεμένος με την Nane Lagergren, μία Rothschild, την οποία παντρεύτηκε το 1984.

1998 : Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει συσταθεί στην Φρανκφούρτη, την πόλη από την οποία κατάγονται οι Rothchilds.

2000 : O George W. Bush εκλέγεται ( έτσι μου λένε ) Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Μπους και η οικογένειά του ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του Οίκου των Plantagenet, που κατάγεται από το Βασιλικό Οίκο του Ιούδα.

2001 : Στις 11 Σεπτεμβρίου η επίθεση στο World Trade Center ενορχηστρώνεται από το Ισραήλ με τη συνενοχή της Βρετανίας και της Αμερικής, υπό τις διαταγές των Rothchild, ως πρόσχημα για την αφαίρεση της ελευθερίας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο σε αντάλλαγμα την ασφάλεια τους, όπως ακριβώς συνέβη και με το Ράιχ stagfire στη Γερμανία, όπου είπαν ψέματα στους πολίτες προκειμένου να αποποιηθούν την ελευθερία τους για την ασφάλεια. Επίσης, θα χρησιμοποιήσουν τις επιθέσεις για να αποκτήσουν τον έλεγχο στις λίγες χώρες στον κόσμο που δεν έχουν επιτρέψει στους Rothschild να δημιουργήσουν κεντρικές τράπεζες και έτσι σε λιγότερο από ένα μήνα μετά τις επιθέσεις αυτές, οι δυνάμεις των ΗΠΑ επιτίθενται στο Αφγανιστάν, ένα από τα μόλις 7 έθνη στον κόσμο που δεν έχουν μια Rothschild ελεγχόμενη κεντρική τράπεζα. Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν από την επίθεση 9-11, στις 5 Σεπτεμβρίου, ο λεγόμενος αρχηγός των αεροπειρατών Μοχάμεντ Άττα και πολλοί άλλοι αεροπειρατές επισκεύτηκαν -μια ανεξήγητη ακόμα επίσκεψη – το σκάφος ενός Ασκενάζι Εβραίου που εργαζόταν παρασκηνιακά για τα συμφέροντα του Ισραήλ, του Τζακ Αμπράμοφ ο οποίος είχε καζίνο επί πλοίων. Κανείς δεν εξέτασε το τι έκαναν εκεί …..

Ανακαλύφτηκε ότι οι επικοινωνίες των πρακτόρων των ναρκωτικών στις ΗΠΑ είχαν διαπεραστεί. Οι υπόνοιες πέφτουν σε δύο εταιρείες, την Amdocs και την Comverse Infosys, και οι δύο ανήκουν σε Ισραηλινούς. Η Amdocs δημιουργεί δεδομένα χρέωσης για τις περισσότερες εταιρείες τηλεφωνίας των ΗΠΑ και είναι σε θέση να παρέχουν λεπτομερείς καταγραφές για το ποιός μιλάει με ποιόν. Η Comverse Infosys φτιάχνει τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την υποκλοπή από τις αρχές επιβολής του νόμου για να παρακολουθούν όλες τις αμερικανικές τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά προκαλεί υποψία ότι η Comverse Infosys, η οποία παίρνει το ήμισυ του προϋπολογισμού της για έρευνα και ανάπτυξη από την ισραηλινή κυβέρνηση, έχει δημιουργήσει μια πίσω πόρτα στο σύστημα που γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και ότι οι πληροφορίες που περισυλλέγονται σχετικά με τις προσπάθειες των ΗΠΑ να απαγορεύσουν τα ναρκωτικά, βρίσκουν το δρόμο του προς τους λαθρεμπόρους ναρκωτικών.

Η έρευνα του FBI οδηγεί στην έκθεση του μεγαλύτερου δακτυλίου ξένων κατασκόπων που ανακαλύφτηκε ποτέ στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, και που λειτουργούσε από το Ισραήλ. Οι μισοί από τους ύποπτους κατασκόπους είχαν συλληφθεί όταν συνέβη το γεγονός της 9-11.

Στις 9-11, 5 Ισραηλινοί συλλαμβάνονται για χορό και επευφημίες, ενώ οι Δίδυμοι Πύργοι καταρρέουν. Υποτίθεται ότι απασχολούνταν από την εταιρεία μεταφορών Urban Moving Systems, οι Ισραηλινοί συλλαμβάνονται με πολλαπλά διαβατήρια και πολλά μετρητά. Δύο από αυτούς αργότερα αποκαλύπτεται ότι ανήκουν στη Μοσάντ. Από τις εκθέσεις παρακολούθησης της δραστηριότητας των Ισραηλινών, προκύπτει ότι αυτόπτης μάρτυρας τους είχε δει στο Πάρκο της Ελευθερίας κατά τη στιγμή της πρώτης κρούσης να πανηγυρίζουν, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχαν γνώση του τι επρόκειτο να συμβεί. Οι Ισραηλινοί ανακρίνονται, και τελικά στέλνονται πίσω στο Ισραήλ. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μεταφορών που χρησιμοποιείται ως κάλυμμα από τους πράκτορες της Μοσάντ εγκαταλείπει την επιχείρησή του και φεύγει για το Ισραήλ. Η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών στη συνέχεια βάζει στο Αρχείο όλα τα στοιχεία σχετικά με τους πράκτορες του Ισραήλ και των διασυνδέσεών τους με 9-11.

Όλα αυτά γνωστοποιούνται στο κοινό μέσω μιας ιστορίας τεσσάρων επισοδείων από τον Καρλ Κάμερον στο Fox News.. Η πίεση από τις εβραϊκές ομάδες, κυρίως το AIPAC, αναγκάζει το FoxNews να αφαιρέσει την ιστορία από την ιστοσελίδα του.

Δύο ώρες πριν από τις επιθέσεις της 9-11, η Odigo , μια ισραηλινή εταιρεία με γραφεία μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από τις Δίδυμους Πύργους, λαμβάνει μια προειδοποίηση μέσω του διαδικτύου. Ο διευθυντής του γραφείου της Νέας Υόρκης παρεχώρε στο FBI τη διεύθυνση IP Address του αποστολέα του μηνύματος, αλλά το FBI δεν παρακολούθησε το θέμα αυτό … . Tο FBI ερευνά 5 ισραηλινές εταιρείες μεταφορών σαν βιτρίνες των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών.

Αποκαλύφτηκε ότι πριν την επίθεση, εκατομμύρια δολάρια είχαν παιχτεί στο Χρηματιστήριο, σε δικαιώματα προαίρεσης προς τα κάτω (Put Options) για δύο αεροπορικές εταιρείες. Την American Airlines και την United Airlines. Το FBI είχε υποσχεθεί να παρακολουθήσει τους αγοραστές, αλλά ποτέ δεν απεκάλυψε τα ευρήματά του ….. Αυτό έγινε διότι αυτό θα οδηγούσε απευθείας στο Ισραήλ, το κράτος πίσω από τις επιθέσεις 9-11.

Μετά την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ανώνυμες επιστολές που περιέχουν άνθρακα αποστέλλονται σε διαφόρους πολιτικούς και στελέχη των μέσων ενημέρωσης. Όπως και για την επίθεση 9-11, κι γι αυτό κατηγορείται άμεσα η Αλ Κάιντα, έως ότου διαπιστωθεί ότι ο άνθρακας που περιέχεται σε αυτές τις επιστολές είναι ένας ειδικός τύπος άνθρακα, οπλικών συστημάτων, που παράγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε στρατιωτικό εργαστήριο. Το FBI στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι ο κύριος ύποπτος για τις επιστολές του άνθρακα είναι ένας Ασκενάζι Εβραίος, ο Δρ Φίλιπ Zack, τον οποίο είχαν επιπλήξει αρκετές φορές οι εργοδότες του διότι εκφραζόταν με προσβλητικά σχόλια για τους Άραβες. Ο Dr.Philip Zack, πιάστηκε στην κάμερα να εισέρχεται στο χώρο αποθήκευσης, όπου εργαζόταν, στο Fort Detrick, όπου φυλασσόταν ο Άνθραξ. Σ΄αυτό το σημείο το FBI και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σταμάτησαν να κάνουν οποιαδήποτε δημόσια σχόλια σχετικά με την υπόθεση. Ο Εβραίος Ασκενάζι, Ιrv Rubinis πρόεδρος της Εβραϊκής Άμυνας από το 1985, φυλακίστηκε με την κατηγορία ότι σχεδίαζε να βομβαρδίσει ένα τζαμί και τα γραφεία της ενός αραβο-αμερικανού βουλευτή του Κογκρέσου.

Πεθαίνει, λίγο μετά την κοπή του λαιμού του, σε μια απόπειρα αυτοκτονίας, πριν να παραπεμφθεί σε δίκη.

Μία εβδομάδα πριν από την επίθεση στο WTC, η Ναυτιλιακή Εταιρία Zim μετακομίζει από τα γραφεία της στο WTC, σπάζοντας τη μίσθωση που κόστισε στην εταιρεία $ 50.000. Δεν δόθηκε ποτέ εξήγηση γιατί έγινε αυτό, αλλά η μισή Zim Shipping Company ανήκει στο κράτος του Ισραήλ (Rothchild).

Στις 3 Οκτωβρίου, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Αριέλ Σαρόν, έκανε την ακόλουθη δήλωση στον Aσκενάζι Εβραίο, Shimon Peres, όπως αναφέρθηκε στο ραδιόφωνο του Kol Yisrael. » Κάθε φορά που κάνουμε κάτι μου λες η Αμερική θα κάνει αυτό και θα κάνει το άλλο …. Θέλω να σου πω κάτι πολύ καθαρά, μην ανησυχείς για την Αμερικανική πίεση στο Ισραήλ. Εμείς, οι Εβραίοι, έχουμε τον έλεγχο της Αμερικής , και οι Αμερικανοί το ξέρουν. »

2002 : Τρίτη έκδοση του New Webster διεθνούς λεξικού ( χωρίς περικοπές ) , εκ νέου τυπωμένο το 2002, παρέχει ένα νέο ορισμό του αντισημιτισμού που δεν έχει ενημερωθεί από το 1956. Λέει, » Αντισημιτισμός : ( 1 ) εχθρότητα προς τους Εβραίους, ως θρησκευτική oραματική μειονότητα, που συχνά συνοδεύεται από κοινωνικές, πολιτικές ή οικονομικές διακρίσεις ( 2 ) αντίθεση με τον Σιωνισμό ( 3 ) συμπάθεια για τους αντιπάλους του Ισραήλ. » Ήταν ο ορισμός ( 2 ) και ( 3 ) που προστέθηκαν στην έκδοση του 2002, λίγο πριν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να εισβάλουν στο Ιράκ κάτω από τις διαταγές του κράτους των Rothschild, εννοώ το Ισραήλ. Επίσης αυτό το χρόνο, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, εγκληματίας πολέμου, Αριέλ Σαρόν, διατάσσει την σφαγή στον καταυλισμό της Τζενίν των προσφύγων της Δυτικής Όχθης. Το καλύτερο θα είναι να αλλάξουν αυτόν τον ορισμό για την προστασία αυτών των εγκληματιών. Η DEA εκδίδει μια έκθεση ότι οι Ισραηλινοί κατάσκοποι, που παρουσιάζονται σαν σπουδαστές Καλών Τεχνών, προσπαθούν να διεισδύσουν σε Κυβερνητικά γραφεία των ΗΠΑ.

Η Αστυνομία σταματά ένα ύποπτο φορτηγό κοντά στο Νησί Whidbey Naval Air Station στα νότια της Πολιτεία της Ουάσιγκτον και κρατούν δύο Ισραηλινούς, ένας εκ των οποίων είναι παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δύο άνδρες οδηγούσαν με μεγάλη ταχύτητα ένα φορτηγό Ryder ενοικιασμένο, το οποίο ισχυρίστηκαν ότι το χρησιμοποιούσαν για να «παραδώσουν έπιπλα »

Την επόμενη μέρα, η αστυνομία ανακάλυψε ίχνη TNT και RDX, στρατιωτικά εκρηκτικά, μέσα στην καμπίνα των επιβατών και το τιμόνι του οχήματος. Το FBI ανακοινώνει στη συνέχεια ότι οι εξετάσεις που έδειξαν «εκρηκτικά», ήταν «ψευδή » και προκλήθηκαν από τον καπνό του τσιγάρου, ένας ισχυρισμός που οι ειδικοί λένε ότι ήταν γελοίος. Με βάση το άλλοθι που παρέχεται από μια γυναίκα, η υπόθεση κλίνει και οι Ισραηλινοί παραδίδονται στο INS για να σταλούν πίσω στο Ισραήλ. Μία εβδομάδα αργότερα, η γυναίκα που παρείχε το άλλοθι εξαφανίζεται.

2003 : Οι Ηνωμένες Πολιτείες εισβάλλουν στο Ιράκ στις 19 Μαρτίου, η οποία ημέρα το χρόνο αυτό, σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο είναι η ιερή, «Ημέρα του Πουρίμ. » . Αυτή είναι η ημέρα που οι Εβραίοι γιορτάζουν τη νίκη τους επί της Αρχαίας Βαβυλώνας, που τώρα ευρίσκεται πλέον εντός των συνόρων του Ιράκ, πόσο ενδιαφέρον!!!!!!. Αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι η προηγούμενη αμερικανική εισβολή στο Ιράκ, υπό την ηγεσία του πατρός του τωρινού Προέδρου, George Herbert Walker Bush, έληξε την «Ημέρα του Πουρίμ» πριν από δέκα χρόνια με τη σφαγή 150.000 και πολλούς Ιρακινούς να εκπατρίζονται. Πουρίμ είναι επίσης ο χρόνος όπου οι Εβραίοι καλούνται να πάρουν αιματηρή εκδίκηση εναντίον όσων αντιλαμβάνονται ως εχθρούς τους. Η Αρχαία Βαβυλώνα, εννοώ το Ιράκ, είναι τώρα ένα από τα έξι έθνη που έμειναν στον κόσμο χωρίς μια Κεντρική Τράπεζα που δεν έχουν οι Rothschild τον έλεγχο …. Αυτός ο πόλεμος γίνεται κυρίως για την κλοπή των υδάτων του Ιράκ για το Ισραήλ και διεξάγεται με το αίμα του αμερικανικού στρατού χάριν του κράτους των Rothschild, εννοώ του Ισραήλ. Το Ισραήλ πάντα πάλευε για το νερό, έπρεπε να κλέψει από τη Συρία πριν 36 χρόνια, τα υψίπεδα του Γκολάν που παρέχουν στο Ισραήλ το ένα τρίτο του γλυκού νερού του, όμως ακόμα η άντληση νερού Ισραήλ έχει ξεπεράσει την αντικατάσταση κατά 2,5 δισ. μέτρα κατά τα τελευταία 25 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι το νερό είναι πολύ πιο πολύτιμο για αυτούς από τα αποθέματα πετρελαίου που είναι τα δεύτερα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στον πλανήτη. Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας Mahathir Mohamed αναφέρει σε ομιλία του, «Οι Εβραίοι κυβερνούν τον κόσμο μέσω πληρεξουσίου. Βάζουν τους άλλους να πολεμήσουν και να πεθάνουν γι ‘αυτούς. »

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας της Cloudcroft σταματά ένα φορτηγό που τρέχει με υπερβολική ταχύτητα μέσα από μια σχολική ζώνη. Θα αποδειχθεί ότι οι οδηγοί είναι Ισραηλινοί με ληγμένα διαβατήρια. Ισχυρίζονται ότι είναι μεταφορείς και το φορτηγό περιείχε παλιά έπιπλα και διάφορα κουτιά. Οι Ισραηλινοί παραδίδονται στην Υπηρεσία Μετανάστευσης. Το περιεχόμενο των κουτιών δεν αποκαλύπτεται στο κοινό.

Το Ισραήλ αναπτύσσει δολοφονικές ομάδες σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν διαμαρτύρεται.

2004 : Δύο χρόνια σε μια έρευνα του AIPAC ( Aμερικανο-ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Θεμάτων – τη μεγαλύτερη πολιτική παρασκηνιακή ομάδα των ΗΠΑ με πάνω από 65.000 μέλη των οποίων μοναδικός σκοπός είναι να χρησιμοποιήσουν τις ΗΠΑ για τους σκοπούς του Ισραήλ) για πιθανό ρόλο ως κατασκόπου για το Ισραήλ, ο Εβραίος Ασκενάζι, ο Larry Franklin, ένας μεσαίου μεγέθους Αναλυτής του Πενταγώνου παρατηρείται από το FBI να δίνει διαβαθμισμένες πληροφορίες σε δύο υπαλλήλους της AIPAC για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι είναι κατασκόποι του Ισραήλ. Το AIPAC προσλαμβάνει δικηγόρο το Nathan Lewin για να χειριστεί νομικά την άμυνά τους, τον ίδιο δικηγόρο που υπερασπίστηκε τον ύποπτο Ισραηλινό για κατασκοπία, Stephen Bryen το 1978. Ο Larry Franklin εργάζονταν στο γραφείο Εξειδικευμένων Σχεδίων του Πενταγώνου, που διευθυνόταν από τον Richard Perle, κατά το χρόνο που ο Perle ( ο οποίος πιάστηκε να παρέχει διαβαθμισμένες πληροφορίες στο Ισραήλ το 1970), επέμενε ότι το Ιράκ είχε όπλα μαζικής καταστροφής και απαιτείτο οι Ηνωμένες Πολιτείες να εισβάλουν και να κατακτήσουν το Ιράκ. Δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής, φυσικά, και ο Perle έριξε την ευθύνη για την « κακή πληροφόρηση», στον George Tenet. Αλλά αυτό που είναι γνωστό, είναι, ότι το γραφείο του Πενταγώνου των εξειδικευμένων σχεδίων είχε συντονιστεί με μια παρόμοια ομάδα στο Ισραήλ, στο γραφείο του Αριέλ Σαρόν. Με δύο ύποπτους Ισραηλινούς κατασκόπους ( τουλάχιστον) μέσα στο γραφείο από το οποίο προέρχονταν τα ψέματα που ξεκίνησαν τον πόλεμο στο Ιράκ. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών είναι τα θύματα μιας θανάσιμης φάρσας, μια φάρσα που ξεκίνησε έναν πόλεμο με το αίμα και τα χρήματα των Αμερικανών πολιτών για τους σκοπούς της ισραηλινής καταπίεσης. Η διαρροή της έρευνας της AIPAC στα μέσα ενημέρωσης στις 28 Αυγούστου του 2004 έδωσε εκ των προτέρων προειδοποίηση προς άλλους κατασκόπους που εργάζονταν με τον Franklin. Η ζημιά για την έρευνα του FBI ολοκληρώθηκε όταν ο Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών John Ashcroft διέταξε το FBI να σταματήσει όλες τις συλλήψεις για την υπόθεση. Όπως και στην περίπτωση του Stephen Bryen και το κυνήγι του » Mega «, αυτό το τελευταίο σκάνδαλο κατασκοπείας φαίνεται να προοριζόταν να προστατευτεί από τους υπαλλήλους που έχουν τις δικές τους μυστικές διασυνδέσεις, αποκλείοντας μια τεράστια δημόσια κατακραυγή.

Η Αστυνομία σταματάει κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο Καυσίμων στο Tennessee ένα φορτηγό, μετά από τρία μίλια καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο οδηγός ρίχνει ένα μπουκάλι που περιέχει ένα παράξενο υγρό από την καμπίνα. Οι οδηγοί αποδεικνύονται Ισραηλινοί που χρησιμοποιούν πλαστά δελτία ταυτότητας. Το FBI αρνείται τη διερεύνηση και οι Ισραηλινοί αφήνονται ελεύθεροι.

Δύο Ισραηλινοί προσπαθούν να εισέλθουν στη Βάση Υποβρυχίων Kings Bay Naval, που φιλοξενεί οκτώ υποβρύχια Trident. Το φορτηγό ελέγχεται θετικό σε εκρηκτικές ύλες.

Η Εθνικός Διευθυντής της ADL, Abraham H. Foxman, δημοσιεύει ένα βιβλίο με τίτλο , «Never Again ; Τhe Treat Of New Anti-Semitism» (Ποτέ Ξανά Η απειλή για Νέο Αντι – Σημιτισμό ), στην οποία δηλώνει ότι το « ψέμα» της Καινής Διαθήκης, ότι οι αρχαίοι Φαρισαίοι ήταν υπεύθυνοι για ο θάνατος του Χριστού, είναι υπεύθυνο για τον αντισημιτισμό δια μέσου των χιλιετηρίδων και έτσι η Καινή Διαθήκη της Βίβλου είναι , » ομιλία μίσους «, και θα πρέπει να λογοκριθεί ή να απαγορευθεί.

2005 : Στις 20 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος Μπους έκανε την ακόλουθη δήλωση, μέρος της εναρκτήριας ομιλία του, της δεύτερης περιόδου διακυβερνήσεως του « όταν οι ιδρυτές μας δήλωσαν μια νέα τάξη των αιώνων. » Αυτό δεν είναι αληθές. Οι ιδρυτές δεν δήλωσαν, «νέα τάξη των αιώνων», ο Πρόεδρος Ρούσβελτ το έκανε όταν το 1933, έβαλε τη λατινική μετάφραση του, « Novus Ordo Seclorum », στο νόμισμα του δολαρίου.

Στις 7 Ιουλίου το μετρό του Λονδίνου βομβαρδίζεται. Ο Υπουργός των Οικονομικών του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου βρίσκεται στο Λονδίνο το πρωί των επιθέσεων, προκειμένου να παρευρεθεί σε μια οικονομική διάσκεψη σε ένα ξενοδοχείο πάνω από το σταθμό του μετρό, όπου σημειώθηκαν οι εκρήξεις, αλλά έμεινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, αφού είχε ενημερωθεί από ισραηλινούς αξιωματούχους ότι αναμένονταν επιθέσεις.

Έχουν μείνει πλέον μόνο 5 έθνη στον κόσμο χωρίς Κενρτική Τράπεζα ελεγχόμενη από τους Rothschild: το Ιράν ? Βόρεια Κορέα ? Σουδάν ? Κούβα ? Και η Λιβύη .

Ο Καθηγητής Φυσικής, Stephen E. Jones του Πανεπιστημίου Brigham Young University δημοσιεύει ένα έγγραφο στο οποίο αποδεικνύει ότι τα κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (WTC) θα μπορούσαν να κατεδαφιστούν μόνο με χρήση εκρηκτικών. Δεν έχει καμία κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την επιστημονική απόδειξη των ισχυρισμών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2006 : Η Edmond de Rothschild Banque Τράπεζα, θυγατρική της Europe’s Edmond De Rothschild bank group στη Γαλλία, γίνεται η πρώτη ξένη οικογενειακή τράπεζα που έχει λάβει την έγκριση της Τραπεζικής Ρυθμιστικής Επιτροπής της Κίνας και εισέρχεται στην Χρηματοπιστωτική Αγορά της Κίνας. Η ADL πιέζει ανελέητα τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να να τους επιβάλλει να περάσουν νομοθεσία για «τα εγκλήματα μίσους», καθώς φοβούνται ότι η εγκληματική κλίκα που είναι το Ισραήλ και οι Rothchild εκτίθενται όλο και περισσότερο σε καθημερινή βάση, κυρίως στο διαδίκτυο. Η δουλειά τους είναι να προστατεύσουν αυτό το εγκληματικό δίκτυο και ποιος τρόπος θα το κάνει καλύτερα, άλλος από την ψήφιση νόμων στους οποίους, όποιος εκθέτει ένα εβραίο εγκληματία γίνεται ο ίδιος εγκληματίας? Ο David Irving καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση στην Αυστρία, διότι αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μόνο ιστορικό γεγονός που μπορεί να συλληφθεί για ανάκριση κάποιος είναι το ολοκαύτωμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Rothchilds το χρησιμοποίησαν σαν το μεγαλύτερο όπλο για πλύση του εγκεφάλου σας, ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ!! (ΤΗΕ STUPID GOY!) ότι οι Εβραίοι είναι ….τόσο φτωχοί και διώκονται, ενώ στην πραγματικότητα ελέγχουν τη συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών οικονομιών και διεθνείς εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.