Σύμφωνα με μαρτυρίες, καρτέλ των μέσων μεταφοράς του νησιού έχει δημιουργηθεί, αφού οι παράτυπες συμφωνίες για τις μετακινήσεις των ταξιδιωτών «πάνε κι’ έρχονται».

Σημείο αναφοράς το περιστατικό με ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο είχε καλέσει ένα από τα θαλάσσια ταξί του νησιού και αποφάσισε να το ακυρώσει και να μπεί σε μία βάρκα, καθώς το κόστος ήταν μικρότερο.

Μετά από λίγα λεπτά, ο οδηγός της βάρκας άρχισε να ρωτάει τους επιβάτες ποιος είχε καλέσει το ταξί και όταν η μικρή είπε ότι το είχε καλέσει εκείνη την απείλησε ότι αν δεν πληρώσει και το ταξί και τη βάρκα δεν θα εκτελεστεί η διαδρομή. Αφού την ανάγκασαν να πληρώσει, προφανώς απόδειξη δεν κόπηκε από την αυταρχική ιδιοκτήτρια του θαλάσσιου ταξί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγές του λιμενικού της περιοχής επιβεβαιώνουν ότι παρόμοιο περιστατικό συνέβει πριν λίγες μέρες και με μία τουρίστρια, η οποία δεν δίστασε να καταφύγει στις αρμόδιες αρχές. Καλό θα ήταν τέτοια περιστατικά να μην συμβαίνουν καθώς επηρεάζουν αρνητικά τον τουρισμό της χώρας, αφόυ η λέξη τιμιότητα δείχνει να εκλείπει από όσους λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον.