Αλλαγές από τις 4 μέχρι τις 17 του Σεπτεμβρίου, στα δρομολόγια της ΑΝΕΚ στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά προκαλεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο γκαράζ του «Ελ.Βενιζέλος».

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα έκτακτα δεδομένα, προχώρησε στην ναύλωση του πλοίου Paros Jet που θα εκτελεί μαζί με το Blue Star 2 δρομολόγια στην γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, μέχρι και τις 3 του Σεπτέμβρη ενώ έπειτα η εταιρία, από τις 4/9 διακόπτει τα βραδινά δρομολόγια από Πειραιά και στη γραμμή θα παραμείνει μόνο το Blue Star 2.

Πιο συγκεκριμένα, το πλοίο θα αναχωρεί από τον Πειραιά στις 15:00 και θα φτάνει στο λιμάνι των Χανίων στις 21:00 ενώ στη συνέχεια θα αναχωρεί από τα Χανιά στις 23:30 το βράδυ και θα φτάνει στο λιμάνι του Πειραιά στις 06:00 τα ξημερώματα.

Έτσι οι ώρες των δρομολογίων διαμορφώνονται ως εξής:

Πειραιάς Αναχώρηση στις 15:00 /Χανιά Άφιξη 21:30

Χανιά Αναχώρηση 23:30/ Πειραιάς άφιξη: 06:00

Αυτό θα ισχύσει από τις 4 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου (στις 3 υπενθυμίζουμε οτι είναι προγραμματισμένη απεργία της ΠΝΟ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα η εταιρία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένετα να επαναφέρει δύο πλοία στην γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, αποκαθιστώντας το βραδινό δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά, που δεν θα ισχύει μέχρι τις 17/9. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η ΑΝΕΚ κατά πάσα πιθανότητα προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιηθούν τα πλοία Blue Galaxy και Έλυρος για την εκτέλεση των δρομολογίων, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα.