ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δ.Κούβελας για Θ.Πλεύρη: «Τον ευχαριστώ για την τιμή να με αναφέρει από το βήμα της Βουλής με τρεμάμενη φωνή»

Δ.Κούβελας για Θ.Πλεύρη: «Τον ευχαριστώ για την τιμή να με αναφέρει από το βήμα της Βουλής με τρεμάμενη φωνή»

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, αναφέρθηκε στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο όνομα του.

Ο Δ.Κούβελας συμμετείχε σε συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου, κάτι που αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού από τον υπουργό Υγείας, ο οποίος αναφέρθηκε στις θέσεις που κατείχε ο καθηγητής στο παρελθόν.

Η ανάρτηση του Δ.Κούβελα

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό κ. Πλεύρη για την τιμή, να με αναφέρει από το βήμα της Βουλής, με φωνή που έτρεμε από συγκίνηση!

Το να αποκαταστήσει, ίσως μερικώς, ο υπουργός την αλήθεια είναι ηρωικό!

Ο υπουργός ανέφερε τις θέσεις ευθύνης, από τις οποίες υπηρέτησα τη χώρα (λησμονώντας ότι αρχικά τοποθετήθηκα σύμβουλος στον ΕΟΦ και ΕΜΑ επί κυβερνήσεως κ. Σαμαρά) και ότι παρέμεινα επί ΣΥΡΙΖΑ, όπου μου δόθηκε η ευκαιρία, λόγω μοναδικότητας του αντικειμένου και της διεθνούς εμπειρίας, στην αξιολόγηση φαρμακευτικών προϊόντων, να συνεχίσω το έργο μου.

Είπε δε την αλήθεια, όταν ανέφερε, ότι τιμώντας, εμένα και το μεταπτυχιακό τμήμα της Κλινικής και Βιομηχανικής Φαρμακολογίας, έκανε μαθήματα, κατόπιν προσκλήσεως, στο επιστημονικό αντικείμενο το οποίο με συνέπεια διακονεί, αυτό, των δικαιωμάτων των ασθενών.

Σε αυτά τα μαθήματα, εγώ, εμβάθυνα στα δικαιώματα των πολιτών, που πηγάζουν από την εθνική και διεθνή νομοθεσία.

Με αυτήν τη γνώση, σήμερα, μπόρεσα να μιλήσω τεκμηριωμένα, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.

Θεωρώ ότι ο κ. Υπουργός, συγκινήθηκε βαθειά βλέποντας πόσο βαθειά έχω επηρεαστεί εγώ, ήδη Καθηγητής και Ειδικός, με Διεθνή αναγνώριση, από τις αρχές που επιτυχώς δίδαξε στην Ιατρική του ΑΠΘ.

Πιστεύω λοιπόν, ότι λόγω αυτής της συγκεκριμένης ακαδημαϊκής κουλτούρας, πράγματι θα αντιμετώπιζα, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα, τη φαρμακευτική διαχείρηση της πανδημίας στη Χώρα μου.

Είμαι βαθειά ευγνώμων για τη δημόσια αυτή αναγνώριση!!!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.