Καλό τριήμερο και ας μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα!

Κλήση για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ που έχει σπεύσει για έρευνες

Κλήση για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στις 10.29 το πρωί της Δευτέρας, άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών», υποστηρίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Εφετείο Αθηνών.

Ο άνδρας ενημέρωνε ότι η βόμβα θα εκραγεί σε μια ώρα ή σε δύο ώρες.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ που έχει σπεύσει για έρευνες στο Εφετείο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.