Μια από τις μεγαλύτερες ανασφάλειες που έχουν οι άνθρωποι όσον αφορά την εμφάνισή τους, έχει να κάνει με την μύτη τους.

Παρόλα αυτά, μεγάλη-μικρή-μεσαία ή μακριά, η μύτη σου είναι αυτή που εκτός από το πρόσωπό σου, φανερώνει πολλά και για την προσωπικότητά σου.

Μικρή μύτη: Οι άνθρωποι που έχουν μικρή μύτη δουλεύουν καλύτερα μέσα σε ομάδες, αν και η διάθεσή τους είναι απρόβλεπτη. Δεν αποφεύγουν τις επαναλαμβανόμενες εργασίες, είναι αυθόρμητοι και έχουν δημιουργική φαντασία.

Κοντή μύτη: Οι άνθρωποι με κοντή μύτη είναι αφοσιωμένοι και έχουν μεγάλη κατανόηση. Είναι τρυφεροί, συναισθηματικοί και ευγενικοί.

Ίσια μύτη: Οι άνθρωποι που έχουν ίσια μύτη, θεωρούνται έξυπνοι και αλτρουιστές. Αυτό το είδος της μύτης είναι πολύ συνηθισμένο στην Ελλάδα.

Μεγάλη μύτη: Οι άνθρωποι με μεγάλη μύτη δεν δέχονται εύκολα εντολές από άλλους στην δουλειά. Δεν στέκονται σε λεπτομέρειες, αλλά βλέπουν την μεγάλη εικόνα και είναι πολύ ανεξάρτητοι. Επίσης, η μεγάλη ιδέα που μπορεί να έχουν για τον εαυτό τους, μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα.

Γυριστή μύτη: Οι άνθρωποι αυτοί θεωρούνται πολύ αισιόδοξοι. Επίσης, είναι αγαπητοί, υποστηρικτικοί και περιποιητικοί.

Πλατιά μύτη: Οι άνθρωποι αυτοί θεωρούνται καινοτόμοι, περίεργοι και ανοιχτόμυαλοι. Είναι πολύ εκφραστικοί, αλλά καμιά φορά μπορεί να γίνουν και υπερβολικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μακριά μύτη: Όσο πιο μακριά είναι η μύτη τόσο πιο φιλόδοξος είναι ο άνθρωπος που την έχει. Επίσης, είναι πολύ ανεξάρτητοι και έχουν ηγετικές ικανότητες.