ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάρπαθος: Πως έφτασε στην Ελλάδα ο 74χρονος Ελληνοαμερικανός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Κάρπαθος: Πως έφτασε στην Ελλάδα ο 74χρονος Ελληνοαμερικανός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ένας 74χρονος Ελληνοαμερικανός, ο οποίος έφτασε στην Κάρπαθο των Δωδεκανήσων πριν λίγες ημέρες, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το Mega, o ηλικιωμένος αφίχθη στο νησί της Καρπάθου πριν δέκα ημέρες, μέσω πτήσης transit από τις ΗΠΑ, καθώς η απευθείας αεροπορική συγκοινωνία παραμένει ως γνωστόν υπό απαγόρευση. Ο 74χρονος φέρεται κατά την άφιξή του στην Ελλάδα να υποβλήθηκε σε τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

Ωστόσο, πριν μερικές ημέρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ότι ο 74χρονος άνδρας ήταν θετικός στον ιό, ενώ οι Αρχές ξεκίνησαν διαδικασία της ιχνηλάτησης επαφών του κατά τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.