«Γονατισμένος» στα νέα περιοριστικά μέτρα είναι τα τελευταία 24ωρα ο Πόρος, ενώ παράλληλα, συνεχίζεται η ιχνηλάτηση τόσο για τον εντοπισμό πιθανών νέων κρουσμάτων, αλλά και για να εντοπιστεί από πού ξεκίνησαν.

Μάλιστα, οι Αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» μία φυσικοθεραπεύτρια η οποία έκανε μασάζ καθώς και άλλες υπηρεσίες ευεξίας στον Πόρο και φέρεται να ήταν ήδη θετική στον κορωνοϊό.

Η γυναίκα που έκανε φυσικοθεραπείες και υπηρεσίες ευεξίας

Βάσει πληροφοριών, κατά τη διάρκεια της ιχνηλάτησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού στον Πόρο κλήθηκε για εξηγήσεις από τις Αρχές μία γυναίκα η οποία παρείχε υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, αλλά και υπηρεσίες μασάζ και ευεξίας στο νησί.

​Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως η διασπορά του ιού στον Πόρο ξεκίνησε από τη συγκεκριμένη γυναίκα, καθώς ήταν θετική στον κορωνοϊό πριν από το ξέσπασμα των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η φυσικοθεραπεύτρια έκανε συνεδρία φυσικοθεραπείας σε γυναίκα, γνωστό δημόσιο πρόσωπο στο νησί και φέρεται πως την κόλλησε κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται τώρα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο η ανησυχία των Αρχών για τη διασπορά του κορωνοϊού δεν σταματάει εκεί, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως η φυσικοθεραπεύτρια παρείχε υπηρεσίες και σε άλλους κατοίκους και επισκέπτες του Πόρου.